June 2012 Romanian Math Trade
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
9 
 Thumb up
36.12
 tip
 Hide
Salutare si bine v-am gasit la cel de-al doilea Math Trade 100% romanesc: June 2012 Romanian Math Trade!

In sfarsit mi-am adus aminte ca nu am extras castigatorul celor 11.53

Numerele au fost oferite in functie de ordinea din GG Tips: 1-2 Bahaus, 3-35 djdano, 36 suf. Am generat un integer intre 1 si 36 pe random.org:

"Random Integer Generator

Here are your random numbers:

11
"

Asadar 11.53 merg spre:

Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb


Iar 23.06 vor merge catre:

Jeff Michaud
United States
Longwood
Florida
flag msg tools
On-Line Want List Generator - Hopefully Making Math Trades a Little Bit Easier
badge
Captain Kirk, Captain Picard, Captain Sisko, Captain Janeway, Captain Archer
Avatar
mbmbmbmbmb


Multimim de participare si va asteptam la urmatorul Romanian Math Trade, cel mai probabil undeva inspre toamna.

Cateva considerente speciale (daca nu sunteti de acord, va rog sa nu participati):

(A) Decizia moderatorului este finala.

(B) Deadline-ul pentru trimiterea want list-urilor prin OLWLG nu va fi depasit decat in cazul unor probleme personale are moderatorului. (In cazul in care sunt discutii, vezi (A).)

(C) Rezultatele finale ale schimbului nu vor fi rulate din nou daca cineva uita sa foloseasca duplicate protection (in cazul in care doreste de la mai multi ofertanti acelasi joc)!! Folositi duplicate protection in OLWLG pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Daca cineva ajunge sa se planga din aceasta cauza, intreg want list-ul lui va fi nul si nu il voi mai accepta la nici un Romanian Math Trade in viitor.

(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va si lua responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.Informatii generale despre Math Trades:

Maths trades: Math_Trades
Math trades video tutorial: Math Trade video tutorial
OLWLG (Online Want List Generator) FAQ: OLWLG
OLWLG Guides: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/30011
http://www.boardgamegeek.com/geeklist/32005 (Duplicate protection)
http://boardgamegeek.com/thread/159648


Informatii particulare despre acest Math Trade:

Threadul pentru cereri de jocuri (request list): http://www.boardgamegeek.com/thread/813765/june-2012-romania...
Threadul de discutii (va rog sa il folositi pe acesta pentru intrebari, lasati acest geeklist doar pentru a adauga jocurile oferite): http://www.boardgamegeek.com/thread/813770/june-2012-romania...
Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga jocuri la lista: 19:00 GMT (22:00 ora locala) Vineri 15 Iunie, 2012
Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga wantlist-uri in OLWLG: 19:00 GMT (22:00 ora locala) Marti 19 Iunie, 20121) Nu exista nici o limita a numarului de jocuri pe care le puteti oferi in acest Math Trade. Insa va rog sa luati in considerare punctul (2)2) Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei. (In cazul in care se trimite prin Posta Romana, asigurarea este obligatorie, daca se alege curieratul este la latitudinea celor doi: expeditor si destinatar).

Mentiune: Aceste lucruri se aplica jocurilor trimise pe teritoriul Romaniei! Daca cineva din afara tarii doreste sa participe la acest Math Trade, trebuie sa fie pregatit sa accepte costurile primirii jocului (cu alte cuvinte, expeditorul nu este obligat in nici un fel sa suporte costurile trimiterii pachetului in afara Romaniei)


Din respect pentru ceilalti participanti la Math Trade, v-as ruga sa trimiteti jocurile cat mai repede (insa doar dupa ce rezultatele sunt confirmate ca fiind cele finale – dupa ce rezultatele se posteaza, va exista o fereastra in care corectitudinea lantului va fi verificata si exista posibilitatea sa fie nevoie sa se ruleze din nou trade-ul). De asemenea, recomandam sa folositi BGG trade manager-ul pentru a face schimburile; in acest fel veti putea lasa si primi feedback si va veti putea creste reputatia de trader serios pentru viitoarele schimburi.3) Este obligatoriu ca fiecare joc listat sa contina: starea jocului, editia, limba in care jocul este publicat si nivelul de dependinta lingvistica (folositi pagina de pe BGG a jocului pentru a vedea nivelul de dependinta. Exemplu: fara dependinta, putin text, mult text, nejucabil in alta limba, etc)4) SWEETENERS (nu am sa le traduc in “Indulcitoare”, suna aiurea)

Pentru fiecare Sweeteners listat la un joc principal, este nevoie sa il listati folosind formatul GAMEID (Exemplu: Coloretto; scrieti : [ G A M E I D = XXXX ] minus spatiile). Pentru a gasi GameID-ul jocului, cautati-l pe BGG si in partea dreapta a paginii jocului, ar trebui sa fie listat. De exemplu, GameID-ul jocului Coloretto este 5782. Daca nu se foloseste acest mod de formatare, Sweeneterele nu vor aparea bine in OLWLG si exista sansa ca lumea sa nu le observe cand isi creeaza wishlistul (deci sanse mai mici pentru ca acel joc sa fie parte a unui schimb)

In orice caz SA NU INCLUDETI linkuri spre alte jocuri de pe BGG in cadrul ofertei, decat daca sunteti dispusi sa le oferiti ca si sweeteners. Daca includeti un link spre un joc in descrierea ofertei, VA OBLIGATI sa trimiteti si acel joc ca parte a schimbului.5) Nu stergeti date din Geeklist dupa ce au fost adaugate; acest lucru poate duce la complicatii majore in momentul in care se vor rula rezultatele finale. Daca va decideti ca nu mai doriti sa schimbati jocul, editati postul initial si spuneti ca jocul nu mai este valabil (tagul: +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-) sau dati sumbit la un want list gol pentru acel joc (cu alte cuvinte, nu selectati nici un alt joc la schimb).6) Ofertele de tipul "Alegeti X numar de jocuri"

Daca oferta este de genul “Alegeti X numar de jocuri’ dintr-o lista mai lunga de titluri, trebuie sa o listati sub jocul “Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953), Miscellaneous Game Accessory (Game ID: 5985) sau Miscellaneous Game Merchandise (Game ID: 22104) si trebuie neaparat sa includeti tagul +altname+ Alegeti X jocuri din urmatoarele -altname- in descrierea ofertei.7) Oferte care nu tin de jocuri (de exemplu GeekGold, bani, colectii de DVD-uri, etc) sunt binevenite, insa trebuie sa contina in descriere tagul +altname+ “Descrierea produsului” -altname-. Trebuie trecute ca si Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953). In cazul ofertelor de bani, trebuie specificat si modul cum se va opera tranzactia (transfer bancat, predare personala, PayPal, etc).8) Arbitrajul de bani/Geekgold este STRICT INTERZIS!!! (Cu alte cuvinte, incercarea de a schimba ai tai X RON (de exemplu 100RON/300GG) pentru oferta de >X RON (de exemplu 200RON/500GG) a altcuiva este interzisa. Sunt incluse si schimburile bani pentru GG, respectiv GG pentru bani. Daca un asemenea “potential schimb” apare in vreunul din lantul de schimburi, nu cred ca va fi foarte bine pentru cel in cauza. Cu siguranta voi edita acel want list, voi rula din nou rezultatele, insa cel mai important, ma voi gandi serios daca acel user va mai avea dreptul de a participa la urmatoarele editii.9) Folosirea OLWLG-ului (Online Want List Generator) este obligatorie pentru trimiterea wantlist-urilor. In acest mod toate wantlist-urile vor fi formatate dupa standard si se vor evita potentialele greseli inerente formatarilor manuale.


Software-ul folosit pentru generarea lanturilor de schimburi:

Voi folosi TradeMaximizer versiunea 1.4 cu duplicate protection. Cel mai probabil vor fi optiunile: LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME.


Contributiile in GeekGold la acest trade:

In primul rand v-as ruga sa contribuiti fiecare cat de mult puteti cu “GG tips” la acest geeklist. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi lui Jeff pentru munca pe care a depus-o in OLWLG. Acestea fiind spuse, o jumatate din totalul strans la final ii va fi trimis lui JeffyJeff. Un sfert va fi dat unei persoane alese aleator dintre cele care au donat cel putin 1 GG - pentru fiecare GG tipped aveti o intrare la tragerea finala. Iar un sfert imi va reveni mie (si cel mai probabil ii voi da mai departe la celelalte Math Trades, ca ajunga tot la Jeff). Voi adauga 10 la final pe langa tot ce s-a adunat, BGG nu ma lasa sa imi dau singur tips.


%Options%
Deadline-Offers: Fri, 15 June 2012 19:00 GMT
Deadline-Wants: Tue, 19 June 2012 19:00 GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |  
1. Board Game: StarCraft: The Board Game [Average Rating:7.34 Overall Rank:392]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG - editia in engleza. Nu este copia mea, este a unui prieten. Voi selecta doar ofertele de bani, in cazul in care vor exista.

Starea jocului: Din ce am vazut cutia arata foarte bine, s-ar putea sa aibe unele mici zgarieturi albe la colturi, inerente la un joc de asemenea marime. Lipseste un "worker" (drona parca le zice) din multi cati sunt (10+, nu stiu exact) de le rasa galbena. Nu cred ca ar trebui sa afecteze jocul fiindca sunt destui si probabil se poate susbstitui usor cu un alt counter. Din ce citeam pe forumuri, cred ca si FFG trimit replacements.

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Mississippi Queen [Average Rating:6.35 Overall Rank:1847]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Sweetener:

Mississippi Queen: The Black Rose (Out Of Print, cautat si destul de apreciat ca extensie)Editie: Goldsieber

Starea jocului: Componentele in stare foarte buna, cutia jocului de baza cu mici semne de uzura, cutia extensiei in stare buna.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Fearsome Floors [Average Rating:6.66 Overall Rank:1031]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Editia in germana.

Starea jocului: Cutia si componentele in stare excelenta. Jocul a fost jucat de maxim 3 ori.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Beowulf: The Legend [Average Rating:6.38 Overall Rank:2179]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG - editia in engleza.

Starea jocului: In tipla.

Nivelul de dependenta lingvistica: Some necessary text - easily memorized or small crib sheet

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Bridge Troll [Average Rating:6.05 Overall Rank:4778]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Pegasus Spiele edition

Starea componentelor: Jocul este in stare excelenta, a fost deschis dar este nejucat.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Sweetener

BuccaneerEditie: Queen Games German edition

Starea componentelor: Jocul este in stare excelenta, a fost deschis dar este nejucat.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Java [Average Rating:7.02 Overall Rank:862]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Ravensburger - cred ca este editia in germana. Nu este jocul meu. Ca si la Starcraft voi selecta doar oferte de bani.

Starea jocului: Jocul este in stare excelenta. Cutia are foarte mici semne de uzura.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: San Marco [Average Rating:7.18 Overall Rank:617]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Ravensburger - editia multilingual (vreo 4 limbi regulamentul, inclusiv engleza). Nu este jocul meu. Ca si la Starcraft, voi selecta doar oferte de bani.

Starea jocului: Jocul este in stare excelenta. Cutia prezinta fff mici semne de uzura (jocul are totusi 11 ani).

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Card games pack

JerichoEditie: Uberplay edition.

Starea jocului: In tipla.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

GargonEditie: Amigo edition.

Starea jocului: Din cate imi aduc aminte jocul este desfacut, insa toate cartile sunt in stare foarte buna. Eu nu am apucat sa il joc.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

MasqueradeEditie: Z-Man english edition.

Starea jocului: Desfacut, citit regulile, nejucat.

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.

+altname+ Card Game Pack: Jericho, Gargon si Masquerade -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Cartagena [Average Rating:6.69 Overall Rank:980]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Winning Moves - german edition.

Starea jocului: Jocul este in stare foarte buna. Eu unul nu am reusit inca sa il joc.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Greyhawk: Wars [Average Rating:5.87 Overall Rank:10870]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: TSR - Editia in engleza.

Starea cutiei: Cutia a vazut si zile mai bune, insa este un joc cu o anumita varsta. Poze disponibile la cerere.

Starea componentelor: Componentele sunt in stare buna, in efectiv complet.

Nivelul de dependenta lingvistica: Mult text pe componente.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Niagara [Average Rating:6.50 Overall Rank:1263]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Zoch Verlag - cred ca e editia germana.

Starea jocului: Am primit jocul intr-un schimb anterior, din cate imi aduc aminte jocul era in stare foarte buna, bine ingrijit. Stiu ca sunt atent cum primesc jocurile si acesta nu mi-a atras atentia cu nimic negativ.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Sweetener:

Niagara: Diamond JoeTransport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: War of the Ring [Average Rating:7.77 Overall Rank:101]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG English first edition

Starea componentelor: Jocul este in stare impecabila

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Tide of Iron [Average Rating:7.22 Overall Rank:708]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG English edition

Starea componentelor: Jocul este in stare foarte buna, nu a fost jucat, dar are un soldat verde lipsa (din categoria Regular Infantry)

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Long Shot [Average Rating:6.73 Overall Rank:1520]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Z-Man Games - editia in engleza.

Starea jocului: Jocul a venit cu cutia putin tesita intr-un colt in urma transportului. Componentele in stare excelenta. Jocul a fost desfacut dar este nejucat.

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti.


Jocul l-am primit de la Chuckila la Math Trade-ul din Aprilie, pare un joc foarte interesant, din pacate nu prea am multe ocazii sa-l joc.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Cosmic Encounter [Average Rating:7.55 Overall Rank:127]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Fantasy Flight Games - editia din 2011.

Starea jocului: Stare excelenta, jucat de 2 ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti.

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Manhattan [Average Rating:6.72 Overall Rank:1079]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Hans im Glück - German Second (SdJ) edition.

Starea jocului: Stare excelenta, jucat de cateva ori

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Catan: Seafarers [Average Rating:7.16 Unranked] [Average Rating:7.16 Unranked]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Navigatorii - Kosmos / Ideal Board Games, in limba romana, editia a doua

Starea componentelor: Jocul este sigilat

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Catan: Cities & Knights [Average Rating:7.46 Unranked] [Average Rating:7.46 Unranked]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Orase & Cavaleri - Kosmos / Ideal Board Games, in limba romana, editia a doua

Starea componentelor: Jocul este sigilat

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Citadels [Average Rating:7.09 Overall Rank:368]
Cristian Raut
Romania
Bucharest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Fantasy Flight Games - Third Edition.

Starea jocului: Stare excelenta, jucat de cateva ori, cartile de la jocul de baza sleevuite

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Power Grid [Average Rating:7.88 Overall Rank:34]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Ideal Board Games, in limba romana

Starea componentelor: Jocul este in stare impecabila

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Carcassonne [Average Rating:7.42 Overall Rank:161] [Average Rating:7.42 Unranked]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Hans im Glück / Ideal Board Games, in limba romana, cu miniextensia "Cercuri in lan"

Starea componentelor: Jocul este sigilat

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Byzantium [Average Rating:6.82 Overall Rank:1815]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Warfrog , engleza / franceza / germana

Starea jocului: Jocul este in stare excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Stephenson's Rocket [Average Rating:6.89 Overall Rank:1127]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Pegasus Spiele, editia germana, manual si player aids tiparite in engleza

Starea jocului: Cutia prezinta semne de uzura, componentele sunt in stare excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Batavia [Average Rating:6.40 Overall Rank:2845]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Queen Games / M-agnes (editia in maghiara)

Starea componentelor: Jocul este sigilat, regulament in engleza, printat color

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Reef Encounter [Average Rating:7.14 Overall Rank:592]
Adrian Iordache
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: What's Your Game?, engleza

Starea componentelor: Cutia prezinta semne de uzura, componentele sunt in stare excelenta

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4  Next »    |