Norsk Byttesirkel - Desember 2012 (Norwegian Math Trade)
Tor Sverre Lund
Norway
Trondheim
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
12 
 Thumb up
 tip
 Hide
The rules and information will all be in Norwegian, as this is a math trade for people shipping within Norway only (I might open up for international shipping in the future). If you live in Norway and want to participate, but can't read/write Norwegian too well, just ask in the discussion thread or post a comment under the item if you have any questions.

Oppdatering natt til lørdag:
De er ikke meldt om noe problemer, så resultatene står som de er, og jeg gir grønt lys for sending av spill etc!

Tusen takk til alle som ble med, og vel møtt igjen i februar neste år.


---------------------------------------------------------------

Hei, og velkommen tilbake til den norske byttesirkelen!
Her følger noen nyttige lenker (det meste på engelsk):

A 'Math Trade'? WTF is that?
BGGs egen Wiki-oppføring om Math Trades
OLWLG - On-Line Want List Generator - Et verktøy du pent er nødt til å bruke om du vil være med på moroa
Norsk guide: http://boardgamegeek.com/thread/759208 (dessverre ikke 100% ferdig enda, men veldig mye info)

Hvis du har et greit grep om hva en byttesirkel (Math Trade) er, men ikke hvordan det foregår her på BGG, er det noen kjappe videoer her som forklarer det veldig godt, inkludert ovenfornevnte OLWLG som ved første gangs bruk kan virke ganske skremmende på de fleste:
http://boardgamegeek.com/thread/568078/math-trade-video-tuto...
Hvis dette er nytt for deg vil du kanskje ha nytte av å se hvordan en tidligere byttesirkel gikk for seg. Det kan du finne her: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/147817/

Generell info

Listen åpner fredag 30. november.
Listen lukkes mandag 10. desember kl 20.
Frist for innsending av ønsker er torsdag 13. desember kl 20. OBS! Kort frist
Dette er en byttesirkel for brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (bankoverføring/Paypal/osv).
Antall artikler ("Items") tillatt per person: Ingen øvre grense.
Tillegg ("Sweeteners") er tillatt.
Duplikater er tillatt.
Jeg kommer til å bruke TradeMaximizer Version 1.4a med valgene LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES.
Diskusjonstråd: http://www.boardgamegeek.com/thread/891456

Med det unna, går vi elegant videre til det viktigste (nest etter spillene): Reglene! Jeg snakker mye om "artikler" i resten av teksten. Med det mener jeg enkelt og greit en "item", altså en oppføring, i GeekListen.

REGLER

- Denne byttesirkelen er kun åpen for folk i Norge. Du MÅ ha en postadresse i Norge (altså ikke Svalbard, Jan Mayen o.l.).

- Innsending av ønsker MÅ skje gjennom OLWLG (se info og link til videoer nevnt ovenfor, evt. den nye norske guiden som er under utvikling) som du finner her: http://bgg.activityclub.org/olwlg/ Ingen unntak.

- I denne byttesirkelen er det KUN tillatt med brettspill, rollespill, pc-/konsollspill, Geekgold og penger (via bankoverføring, Paypal, e.l.), inkludert kort- og andre typer spill som man finner på BGG (altså IKKE tjenester, klær, filmer, osv). Er du i tvil, spør i diskusjonstråden.

- For hver artikkel du legger ut for bytte må du inkludere tilstanden ("Ny i plast", "Spilt 3 ganger, god som ny", "Komponentene er som nye men esken har revnet i ene hjørnet", e.l.), hvilken versjon/utgave (hvis utgitt flere ganger), og hvilke(t) språk.

- Vil du inkludere tillegg ("Sweeteners"), altså flere spill under samme artikkel, "må" du bruke GAMEID-taggen. Vil du for eksempel bytte bort Dominion og Dominion: Alchemy i samme pakke, legger du først ut Dominion på vanlig vis, og inkluderer en link til Dominion: Alchemy i "Comments:"-feltet slik: [ gameid=66098] (uten mellomrommet bak [ )
Nummeret tilsvarer ObjectID som du finner helt til høyre i Information-blokken til spillets oppføring. Det er også identisk med nummeret i URL'en til spillets oppføring i BGG-databasen.
Alternativt kan du sette det inn ved å bruke Insert Geek Link i Formatting-menyen. Velg Board Game og søk opp spillet du vil legge til, trykk så ok og en ferdig thing-tag legges til med ID utfylt.
Bruker du ikke disse metodene, vil ikke spillet dukke opp korrekt som et tillegg i OLWLG.

- Ikke inkluder lenker til andre spills BGG-sider i artikkelen din med mindre du skal inkludere det spillet som et tillegg. Hvis du lenker til et spill i din artikkels beskrivelse forventes det at du sender dette spillet sammen med hovedartikkelen.

- Vil du tilby et valg blant flere spill, alla "Velg deg 3 av disse spillene", må du legge ut artikkelen som "Outside the Scope of BGG" (Game ID: 23953). I tillegg må du inkludere en linje med beskrivelse i Comments-feltet slik:
+altname+ Velg 3 av disse spillene -altname-
Teksten bestemmer du selvsagt selv, men altname-taggene før og etter må være med (og alt på én linje).

- Alle oppfordres til å tilby gratis frakt innenfor Norge. Jeg har forståelse for at personlige vilkår kan variere, og at enkelte tyngre spill kan gjøre dette vanskelig. Vær krystallklar med dine betingelser, uansett om du tilbyr gratis frakt eller ikke, og i tilfeller hvor penger skifter hender husk å også inkludere hvem som må dekke eventuelle gebyr (f.eks. Paypal fees).

- Det er fullt tillatt å tilby gratis henting/levering av spill. Du kan f.eks. inkludere "Spillet kan hentes i Trondheim om ønskelig", "Jeg kan levere spillet hvor som helst i Oslo", eller spørre vedkommende som har lagt ut det du er interessert i om det er mulig å plukke opp, og i så fall hvor.

- Det du bytter bort antas å bli sendt kort tid etter at de endelige resultatene er klare, helst i løpet av et par dager. Om dette blir et problem/for kort tid, bør du si klart og tydelig i fra i beskrivelsen din om hvor lang tid det vil ta før du får sendt.

- Du må ikke, men bør sende inn en Want List for alt du har lagt ut til bytte, uansett om du fant noe du ville ha for det eller ikke. Vil du ikke bytte bort alikevel, fordi du ombestemte deg eller bare ikke fant noe av interesse, så sender du inn en blank liste. Sender du ikke inn ønskene vil jeg gå ut i fra at du har glemt det og mest sannsynlig mase på deg, men ingen garanti

- Det er strengt forbudt å bytte penger for penger, eller geekgold for geekgold (såkalt arbitrasje). Med andre ord: Å forsøke å bytte dine 200 kroner mot en annen persons 300 kroner, er ikke lov. Hvis et sånt "bytte" dukker opp blant resultatene kommer jeg til å bli irritert, fjerne ønskelisten din, kjøre algoritmen på nytt uten deg, ekskludere deg fra framtidige byttesirkler og besøke deg i de sene nattetimer med en rusten skje.

- Jeg forbeholder meg retten til å fjerne (ekskludere) ethvert innlegg som jeg finner upassende eller som bryter med noen av reglene. Er du på "svartelista" over Bad Traders, eller har dårlig trade rating (mange negative tilbakemeldinger), vil du mest sannsynlig også bli ekskludert.

- Det er ditt eget ansvar å påse at de Ønskene (Wants) du sender inn er korrekte. Husk at alle kan redigere det de har lagt ut for bytte fram til Listen låses. Det kan hende at folk oppdager feil/mangler ved spillene sine underveis, eller trekker spillet fra bytterunden totalt, og da er det veldig dumt om du ikke har dobbeltsjekket ønsket ditt ETTER at listen er låst og FØR du sender inn dine ønsker.

- Det er ditt eget ansvar, og bare ditt, at du har fått med deg samtlige av disse reglene. Bryter du dem risikerer du å bli utestengt fra denne byttesirkelen og alle framtidige byttesirkler jeg måtte sette opp.

- Jeg forbeholder meg også retten til å endre/legge til/utdype disse reglene underveis, selv om det høyst sannsynlig ikke vil skje i noen stor grad.

Vennligst ikke skriv kommentarer til listen, men bruk heller diskusjonstråden som er satt opp spesifikt for denne byttesirkelen. Har du spørsmål må du gjerne skrive i diskusjonstråden eller sende meg en Geekmail. Jeg svarer så fort jeg kan. Spør du i diskusjonstråden får du mest sannsynlig svar fortere fra noen andre enn hva jeg rekker. Ønsker til spill du vil se i byttesirkelen kan også nevnes der. Vær obs på at OLWLG må oppdateres manuelt (av meg) etterhvert som nye spill blir lagt til i listen, så ikke få panikk om du ikke finner igjen dine artikler i OLWLG umiddelbart. Jeg kommer til å oppdatere minst en gang daglig.

Takk for at du orket å lese alt, og lykke til!


%Options%
Deadline-Offers: Monday, December 10th, 2012, 7:00 PM CET
Deadline-Wants: Thursday, December 13th, 2012, 7:00 PM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »    |  
1. Board Game: Aton [Average Rating:6.87 Overall Rank:1012]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Queen Games, 2005
Originalregler kun på tysk. For øvrig er spillet uavhengig av språk.
Som nytt - spilt en gang.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Buccaneer [Average Rating:6.28 Overall Rank:2597]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Queen Games 2005. Tysk utgave: "Seeräuber"
Originalregler kun på tysk, for øvrig språkuavhengig spill.
Spilt en gang. Lite trykksår i lokket til esken 5x5 mm. Ellers som nytt.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: El Paso [Average Rating:6.25 Overall Rank:5772]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tysk utgave, men originalregler på engelsk, fransk og tysk.
Spilt et par-tre ganger. 3 små trykksår langs kanten på eskelokket, men fremstår ellers i god stand.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: King Arthur: The Card Game [Average Rating:6.09 Overall Rank:5128]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Ravensburger, 2005, italiensk utgave, kun italienske originalregler.
Forøvrig et språkuavhengig spill.
Innholdet er i god stand, noe slitasjemerker langs kantene av eskelokket.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Trias [Average Rating:6.46 Overall Rank:1996]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Rio Grande, 2002 engelsk utgave.
Innhold i god stand. Eskelokket er noe konkavt, men noen trykkmerker langs kanten.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Samurai [Average Rating:7.44 Overall Rank:192]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Lautapelit, nordisk utgivelse 2006.
Spilt en gang, som nytt.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Baron [Average Rating:5.23 Overall Rank:16670]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Originalregler på flere språk, deriblant engelsk.
Spilt under fem ganger. Innhold i god stand. Marginal hvitning i hjørnene på eskelokket.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Thurn and Taxis [Average Rating:7.11 Overall Rank:389]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tysk utgave 2008, som avbildet. Originalregler bare på tysk.
Dette er grunnspillet, samt to utvidelser.
Spillet er språkuavhengig, og summarycards er både på tysk og engelsk.
Spilt en gang. Som nytt.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Thurn and Taxis [Average Rating:7.11 Overall Rank:389]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Tysk Sdj utgave 2006, fremdeles i plast sammen med utvidelsen "Alle wege.."

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Hamburgum [Average Rating:7.06 Overall Rank:832]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Eggertspiele/PD Verlag (engelsk/tysk).
Spilt under fem spill. Minimale trykkmerker/hvitning av hjørner på lokket. Innhold i perfekt stand.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Phenomena [Average Rating:6.63 Overall Rank:9732]
Fridjof B
Norway
Tranby
Norway
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Nytt, fortsatt i plast.

Kan også leveres/hentes i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Turbo Taxi [Average Rating:6.07 Overall Rank:4010]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Ny i plastikk.
Regler på engelsk, italiensk, spansk, fransk nederlandsk og tysk.
Ingen språkavhengige spillkomponenter.

Utgiver: Queen games. (Friedmann Friese)

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Catan Card Game [Average Rating:6.74 Overall Rank:857]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spillt én gang.
Engelske regler og spillkomponenter.
Versjon: Mayfair games

2-player kort spill som jeg likte veldig godt.
Men min kone likte det ikke, så da treffer det
aldri bordet her hjemme igjen.

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Catan [Average Rating:7.18 Overall Rank:347] [Average Rating:7.18 Unranked]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spilt en del, men i ypperlig stand.
Norsk versjon.

Sweeteners (alle i norsk versjon og passer grunnspillet):
Catan: 5-6 Player Extension
Catan: Cities & Knights
Catan: Cities & Knights – 5-6 Player Extension

Jeg betaler frakt i Norge, eller leverer det på døren i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Rat Hot [Average Rating:6.30 Overall Rank:3146]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Åpnet og spillt, men godt som nytt.
Tysk versjon (Rattenscharf), men ingen språkavhengige spillkomponenter.
Leverer med print av engelske regler.

Sendes gratis i Norge, kan hentes eller leveres på døren i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Tide of Iron [Average Rating:7.22 Overall Rank:709]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spillt minimalt, fremstår som nytt.
Engelske regler og spillkomponenter.

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Get Nuts [Average Rating:5.86 Overall Rank:9931]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spillt to ganger, fremstår som nytt.
Engelske regler, ingen språkavhengige komponenter
Kommer i metalboks.

Festlig kortspill for 3-6 personer hvor man prøver å
klatre opp treet sitt for å plukke nøtter, samtidig
som man prøver å pløye ned de andres tre...

Kommer med den lille expansionen Get Nuts Bonus Action Cards

Sender gratis i Norge; kan hentes/leveres i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Isla Dorada [Average Rating:6.73 Overall Rank:1452]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Engelske regler, språkuavhengige spillkomponenter.
Virkelig nyyydelig grafikk på dette, spør du meg.
Den ene (av tre) figurer (totemet) er malt.

Ikke av meg, bare så det er sagt. Jeg liker å male figurer men er ikke i nærheten av flink som
Jonna
Finland
Helsinki
Uusimaa
flag msg tools
admin
designer
"Live your truth. Express your love. Share your enthusiasm. Take action towards your dreams. Walk your talk. Dance and sing to your music. Embrace your blessings. Make today worth remembering." ― Steve Maraboli
badge
नमस्ते (Namaste) – I honor the place in you in which the entire universe dwells. I honor the place in you which is of love, of truth, of light and of peace. When you are in that place in you and I am in that place in me, we are one.
Avatar
mbmbmbmbmb
som malte denne.

Spillt noen ganger, men fremstår som nytt.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Tricky Bid [Average Rating:6.26 Overall Rank:10078]
Ole Enes Ebbesen
Norway
Bergen
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spillt én gang, fremstår som nytt.
Tyske regler, språkuavhengige spillkomponenter.
Engelske regler ligger her på BoardGameGeek.

Signert av designer Hilko Druid.

Sender gratis i Norge; Leverer/henter i Bergen.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Arcana [Average Rating:6.15 Overall Rank:3087]
Mizvak
Norway
Trøndelag
Cyberspace
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
First ed. fra AEG. OOP.
Spilt masse, men i god stand. Kjempebra stokkbyggingsspill i City of Thieves universet, en skikkelig skjult juvel, sjekk det ut thumbsup

Gratis frakt innenfor kongeriket.
Kan evt. hentes/leveres i Trondheim.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: 1835 [Average Rating:7.03 Overall Rank:2327]
Thor Kristensen
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Spilt en gang.

Sender gratis i Norge. Kan hentes i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Advanced European Theater of Operations [Average Rating:7.55 Overall Rank:6266]
Thor Kristensen
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Reglene understreket, brikker i poser, aldri spilt
Sender gratis i Norge. Kan hentes i Oslo
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Blackbeard: The Golden Age of Piracy [Average Rating:6.11 Overall Rank:3801]
Thor Kristensen
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Unpunched (hva heter det på norsk egentlig ...), regler understreket.

Sender gratis i Norge. Kan hentes i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: British Rails [Average Rating:6.90 Overall Rank:2590]
Thor Kristensen
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Bra tilstand, en av fargestiftene brukket, spilt en gang

Sender gratis i Norge. Kan hentes i Oslo.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: DVONN [Average Rating:7.45 Overall Rank:406] [Average Rating:7.45 Unranked]
Thor Kristensen
Norway
Oslo
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Sender gratis i Norge. Kan hentes i Oslo
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »    |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »    |