Svensk Bytescirkel (Math Trade) - Augusti 2015
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
15 
 Thumb up
3.51
 tip
 Hide
The rules and information will all be in Swedish as this is a math trade for people shipping within Sweden only. If you live in Sweden and want to participate, but can't read/write Swedish, feel free to ask any questions in english in the discussion thread.

Välkommen till ytterligare en Sverige baserad bytescirkel! (även kallad "Math Trade")

Vid den förra math traden satte vi nytt rekord med 382st spel upplagda för byte men det var 3 månader sedan så nu är det dags för en ny. Byt på!

Beskrivningen och reglerna är lite ändrade. Jag har markerat de ändrade delarna med gul överstrykning.

Tänk på att uppriktighet, sunt förnuft och artighet kommer först. Regler kommer i andra hand.


---

HUR FUNGERAR EN MATH TRADE?
Följande länkar kan vara bra att kolla in om detta är din första bytescirkel:
Vad är en "Math Trade" (engelska)
Video genomgång om hur man använder OLWLG i en Math trade som denna (engelska)

Guide angående när bytescirkeln är klar (engelska)
OLWLG - On-Line Want List Generator (engelska) - Ett verktyg du måste använda om du vill vara med

---

KORT INFO
- Listan öppnar måndagen den 16 november 2015.
- Listan stängs söndagen den 29 november 2015 klockan 23:59 svensk tid.
- Deadline för att skicka in önskelistorna är sedan söndagen den 6 december 2015 klockan 23:59 svensk tid.
- Brädspel, RPG, Tv-spel och "items outside the scope of BGG" är alla tillåtna.
- Man får erbjuda hur många spel man vill.
- Däremot finns det en gräns på ett (1) Presentkort och ett (1) Geek Gold inlägg per person. Ingen form av presentkort och GeekGold arbitrage är tillåtna. Inte heller kontanterbjudanden.
- "Sweeteners" är tillåtna.
- Dubbletter är tillåtna.
- Alla som skickar spel betalar själva kostnaden för frakten.
- Jag kommer att använda TradeMaximizer 1.4a med valen LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES
- Diskussionstråd: https://boardgamegeek.com/article/---

---

NÄR DU LÄGGER TILL SPEL FÖLJ DENNA MALL:

Utgivare: [Vilket företag som gav ut just din utgåva av spelet och år]
Språk: [Vilket språk spelets text är på]
Skick: [Beskriv spelets skick]

[Kommentarer kring spelet. Som tex. "Kan hämtas i Trelleborg".]


Använd inte kommentarer för att beskriva dina objekt. För förtydliganden, redigera originaltexten. Beskrivningar i kommentarer, och i synnerhet alla beskrivningar som gjorts efter deadlinen, kommer inte dyka upp i OLWLG.

---

REGLER

Math Trade
- Denna bytescirkel är bara öppen för dig som har en postadress i Sverige. Ingen skall behöva skicka ett spel utomlands.

- Ifall ingen vill byta till sig ditt spel eller inget spel som du vill byta till dig finns, kommer inget byte för dig att ske. Så möjligheten finns att du blir utan medan andra byter.

- Jag förbehåller mig rätten att exkludera varje inlägg som bryter mot någon av reglerna.

- Om du finns med på en svartlista av Bad Traders eller har dålig trade-feedback kommer du troligtvis också att exkluderas.

- Jag förbehåller mig även rätten att ändra/lägga till/byta ut dessa regler, men jag hoppas slippa det.

- Det är ditt eget ansvar att se till att din önskelista (Want List) är korrekt. Tänk på att alla kan redigera det de erbjuder att byta bort fram tills att listan låses. Det kan hända att någon uppdaterar fel i beskrivningen osv, så det är bäst att dubbelkolla din önskelista om du lagt till saker innan listan låstes.

- Det är ditt eget ansvar att du känner till alla dessa regler. Om du bryter mot dem riskerar du att bli utestängd från denna och framtida bytescirklar.

Inlägg i Geeklistan
- Du får inte inkludera länkar till BGG-spel som du inte erbjuder. Dvs, om du länkar till ett spel i din artikelbeskrivning förväntas du skicka det spelet tillsammans med spelet i huvudartikeln (vill du däremot skicka med flera spel i ett inlägg så se "Sweetner" sektionen nedan).

- Inlägg som inte hänvisar till ett spel skall läggas till med "Outside the Scope of BGG" (Game ID 23953). Se till att använda +altname+ kort beskrivning -altname- format i beskrivningen av ditt objekt för att det skall synas korrekt i OLWLG.

- Det är ABSOLUT FÖRBJUDET att ta bort artiklar från GeekListan. Alltså, TA INTE BORT SPEL SOM DU LAGT UPP. Om du kommer på dig själv att du lagt upp ett spel som du inte vill eller kan byta bort redigerar du artikeln och berättar att spelet inte längre är tillgängligt för byte. Sedan lämnar du in en blank önskelista för detta spel så att det garanterat inte kommer med i bytescirkeln. Anledningen till att du inte får ta bort artikeln är att då bryts länkarna till alla efterföljande spel i listan, något som kommer att förstöra hela proceduren.

- BGG tillåter inte att man använder Math Trade geeklists för att sälja spel. Vänligen undvika att nämna "köp nu" priser för dina objekt.

- All information som du inte har tydliggjort, hamnar på dig. Till exempel, om du erbjuder pengar utan att ange vem som kommer att täcka transaktionskostnaden, så belastas du med dessa kostnader.


Sweetener
- Om du vill lägga till "Sweeteners", dvs erbjuda fler än ett spel tillsammans under en och samma artikel MÅSTE du använda GAMEID-taggen. När du erbjuder en expansion som sweetener, bör du nämna om du inte har någon låda till expansionen.
Vill du till exempel byta bort Dominion och Dominion: Alchemy tillsammans, lägger du först ut Dominion som vanligt, och inkluderer en länk till Dominion: Alchemy i "Comments:" fältet: [ gameid=66098] (utan mellanslaget efter [ ). Numret motsvarar numret i URLen till spelets sida på BGG. Alternativt kan använda "Insert Geek Link" i editorn, välj Board Game och sök upp spelet som du vill lägga till och klicka på OK så får du en färdig Thing-tagg med ID't ifyllt. Använder du inte någon av de här metoderna kommer spelet inte att dyka upp korrekt som en "Sweetener" i OLWLG.

Önskelistan
- Du MÅSTE skicka in önskelistor genom OLWLG (se länkar ovan) som du hittar här: http://bgg.activityclub.org/olwlg/
Om du aldrig har använt OLWLG tidigare se den här videogenomgång om hur man använder OLWLG i en Math trade som denna (på engelska).

- Om du gjort ett misstag i din önskelista, är det tyvärr du själv som får dras med det. Så dubbelkolla din önskelista innan du skickar in den!

Resultatet
- Det officiella resultatet förväntas läggas upp i Geeklistans sidhuvud dagen efter det att önskelistan har stängts.

- Efter resultat offentliggörs kommer du inte längre att kunna avbryta byten du deltar i.


Frakt
- Alla som skickar spel betalar själva kostnaden. Dvs, alla MÅSTE följa regeln "free shipping to Sweden". Observera att detta ej går att diskutera! Det ska vara så enkelt som möjligt för alla utan behov av transkaktioner. Om du inte är villig att betala fraktkostnaden för de spel du vill byta bort ska du alltså avstå från att vara med.

- Det är tillåtet att erbjuda gratis hämtning/avlämning av spel. Du kan t.ex. inkludera i GeekList inlägget att "spelet kan hämtas/lämnas i Uppsala om så önskas".

- Det du byter bort förväntas skickas inom 7 dagar från det att jag har lagt upp det officiella resultatet (vilket jag troligtvis görs dagen efter önskelistan stängts). Om detta är ett problem för dig måste du i din beskrivning berätta när du kan skicka spelet. Ifall du senare upptäcker att du inte hinner skicka spelet inom rimlig tid, vänligen kontakta och förklara det för den du byter med.

- Spelen bör vara tillräckligt väl förpackade för att anlända i det skicket som spelet erbjöds i.

- Varje deltagare är skyldig att skicka dennes objekt, oavsett beteende hos andra användare som skall skicka till dig.


---

Vänligen skriv inga kommentarer till den här listan, men använd istället diskussionstråden som har satts upp för den här bytescirkeln. Om du har några frågor kan du ställa dom i diskussionstråden eller skicka ett Geekmail till mig (men troligtvis får du snabbast svar av någon om du ställer frågan i diskussionstråden).

Notera att OLWLG måste uppdateras manuellt (av mig) för att nya spel som har lagts till i GeekListan ska synas i OLWLG. Därför syns de inte där direkt när du har lagt upp dem i geeklistan.

För att öka chanserna till att vi alla får genomfört ett byte, sprid detta till dina vänner och få in flera inlägg!

Tack för att du läste allt detta! Lycka till!

---

%Options%
Deadline-Offers: Sunday, November 24th, 2015, 11:59 PM CET
Deadline-Wants: Sunday, December 6th, 2015, 11:59 PM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [15]  |  
1. Board Game: Fluxx [Average Rating:5.68 Overall Rank:7961]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Looney Labs edition v4.0, 2007
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Dream Factory [Average Rating:7.06 Overall Rank:661]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Competo Nordic edition, 2009
Språk: Svenska, Norska, Danska, Finska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Pass the Pigs [Average Rating:5.34 Overall Rank:18087]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Tactic Swedish first edition, 2000
Språk: Svenska
Skick: Bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: N.Y. Chase [Average Rating:6.44 Overall Rank:3909]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Ravensburger, 2000
Språk: Svenska, Norska, Danska, Finska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: PocketPlay Golf [Average Rating:2.50 Unranked]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Casper
Språk: Svenska
Skick: Bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Sid Meier's Civilization: The Board Game [Average Rating:7.44 Overall Rank:217]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Fantasy Flight Games, 2010
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Tribond [Average Rating:5.26 Overall Rank:18035]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Alga, 1997
Språk: Svenska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Where Art Thou Romeo? [Average Rating:4.99 Overall Rank:17910]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Crash Games, 2013
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Catan: Explorers & Pirates [Average Rating:7.22 Unranked] [Average Rating:7.22 Unranked]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Mayfair, 2013
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Inkognito [Average Rating:6.59 Overall Rank:1559]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Milton Bradley, 1989
Språk: Engelska
Skick: Bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Once Upon a Time: The Storytelling Card Game [Average Rating:6.43 Overall Rank:1483]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Atlas Games, 2013
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Star Munchkin [Average Rating:6.12 Overall Rank:2873] [Average Rating:6.12 Unranked]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Steve Jackson Games, 2002
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.

Inkluderar sweetner: Star Munchkin 2: The Clown Wars
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Star Wars: X-Wing Miniatures Game [Average Rating:7.73 Overall Rank:84] [Average Rating:7.73 Unranked]
Roberth Johansson
Sweden
Trelleborg
Skåne
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Fantasy Flight Games, 2012
Språk: Engelska
Skick: Mycket bra

Kan hämtas i Trelleborg.

Inkluderar sweetner: Star Wars: X-Wing Miniatures Game – A-Wing Expansion Pack
Inkluderar sweetner: Star Wars: X-Wing Miniatures Game – TIE Advanced Expansion Pack
Inkluderar sweetner: Star Wars: X-Wing Miniatures Game – Y-Wing Expansion Pack
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Bean Trader [Average Rating:5.80 Overall Rank:6841]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Rio Grande Games
Språk: Engelska
Skick: Nyskick, Opspelad

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Ghooost! [Average Rating:5.68 Overall Rank:8152]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Iello
Språk: Engelska
Skick: Nyskick, spelad en gång

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Industry [Average Rating:6.39 Overall Rank:4994]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Rio Grande Games
Språk: Engelska
Skick: Nyskick, spelad bara en gång

Rolig auktionspel från Michael Schact

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Pizarro & Co. [Average Rating:6.54 Overall Rank:2193]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: 999 Games
Språk: Nederländska (Språkoberoende, Engelska regler självklart medföljer)
Skick: Bra Skick

Nominerad till SdJ 2006!

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Odin's Ravens [Average Rating:6.66 Overall Rank:1278]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Kosmos
Språk: Engelska
Skick: Bra Skick

Super Out of Print 2p klassiker.

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Stack Market [Average Rating:5.44 Overall Rank:15817]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Z-Man Games
Språk: Engelska
Skick: Nyskick, spelad en gång

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Nacht der Magier [Average Rating:6.67 Overall Rank:2223]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Drei Magier Spiele
Språk: Svenska
Skick: Bra skick

Rolig spel för de som ha barn i familjen. Många trä bitar och en "Glow in the Dark" kristall i mitten

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Unexpected Treasures [Average Rating:6.24 Overall Rank:3886]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Rio Grande Games
Språk: Engelska
Skick: Nyskick, ospelad

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Ultimate Werewolf: Compact Edition [Average Rating:6.76 Overall Rank:4959]
Upkar Gata-Aura
Sweden
Järfälla
Stockholms Län
flag msg tools
Aaaaahhh'm the best singer!
badge
Bbbbbut that's not fair!
Avatar
mbmbmbmbmb
Utgivare: Bexier Games
Språk: Engelska
Skick: Nyskick

Kompakt version som man kan lätt ta med till en fest eller konvent.

Kan hämtas i Järfälla.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Mansions of Madness: Season of the Witch [Average Rating:7.54 Unranked] [Average Rating:7.54 Unranked]
Jimmie Andersson
Sweden
Malmö
Skåne
flag msg tools
badge
Uuurrh! I let him in, uuuhh, was that not cool? Arrrarrh...
Avatar
mbmbmb
Utgivare: FFG
Språk: Eng
Skick: Som nytt, spelat en gång.

Kan hämtas/lämnas i Malmö.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Leaping Lemmings [Average Rating:6.46 Overall Rank:2540]
Jimmie Andersson
Sweden
Malmö
Skåne
flag msg tools
badge
Uuurrh! I let him in, uuuhh, was that not cool? Arrrarrh...
Avatar
mbmbmb
Utgivare: GMT
Språk: Eng
Skick: Fortfarande inplastat.

Kan hämtas/lämnas i Malmö.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Marvel Heroes [Average Rating:6.40 Overall Rank:2128]
Jimmie Andersson
Sweden
Malmö
Skåne
flag msg tools
badge
Uuurrh! I let him in, uuuhh, was that not cool? Arrrarrh...
Avatar
mbmbmb
Utgivare: FFG
Språk: Engelska
Skick: Lådan solblekt, spelplanen i kasst skick, annars oanvänt.

Kan hämtas/lämnas i Malmö.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [15]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [15]  |