March/April 2016 Romanian Math Trade
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
11 
 Thumb up
18.00
 tip
 Hide
Salutare si bine v-am regasit la cel de-al treisprezecelea Math Trade 100% romanesc: March/April 2016 Romanian Math Trade!

Daca apreciati acest demers, va rog "sa lasati" un thumbs up si oferiti geekgold in limita posibilitatilor. Voi simti ca munca imi este apreciata si il vom putea recompensa pe Jeff pentru efortul facut in dezvoltarea softului OLWLG. Detalii la finalul listei. Va multumesc!

Cateva considerente speciale (daca nu sunteti de acord, va rog sa nu participati):

(A) Decizia moderatorului este finala.

(B) Deadline-ul pentru trimiterea want list-urilor prin OLWLG nu va fi depasit decat in cazul unor probleme personale are moderatorului. (In cazul in care sunt discutii, vezi (A).)

(C) Rezultatele finale ale schimbului nu vor fi rulate din nou daca cineva uita sa foloseasca duplicate protection (in cazul in care doreste de la mai multi ofertanti acelasi joc)!! Folositi duplicate protection in OLWLG pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Daca cineva ajunge sa se planga din aceasta cauza, intreg want list-ul lui va fi nul si nu il voi mai accepta la nici un Romanian Math Trade in viitor.

(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va si lua responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade decat daca sunt dispuse sa trimita jocul inaintea tuturor celorlalti participanti. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.Informatii generale despre Math Trades:

Maths trades: Math_Trades
Math trades video tutorial: Math Trade video tutorial
OLWLG (Online Want List Generator) FAQ: OLWLG
OLWLG Guides: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/30011
http://www.boardgamegeek.com/geeklist/32005 (Duplicate protection)
http://boardgamegeek.com/thread/159648


Informatii particulare despre acest Math Trade:

Threadul pentru cereri de jocuri (request list):
https://boardgamegeek.com/article/22241939


Threadul de discutii (va rog sa il folositi pe acesta pentru intrebari, lasati acest geeklist doar pentru a adauga jocurile oferite):
https://boardgamegeek.com/article/22241964


Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga jocuri la lista: 19:00 GMT (22:00 ora locala) Joi 7 Aprilie, 2016
Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga wantlist-uri in OLWLG: 19:00 GMT (22:00 ora locala) Luni 11 Aprilie, 20151) Nu exista nici o limita a numarului de jocuri pe care le puteti oferi in acest Math Trade. Insa va rog sa luati in considerare punctul (2)2) Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei. (In cazul in care se trimite prin Posta Romana, asigurarea este obligatorie, daca se alege curieratul este la latitudinea celor doi: expeditor si destinatar).

Mentiune: Aceste lucruri se aplica jocurilor trimise pe teritoriul Romaniei! Daca cineva din afara tarii doreste sa participe la acest Math Trade, trebuie sa fie pregatit sa accepte costurile primirii jocului (cu alte cuvinte, expeditorul nu este obligat in nici un fel sa suporte costurile trimiterii pachetului in afara Romaniei)


Din respect pentru ceilalti participanti la Math Trade, v-as ruga sa trimiteti jocurile cat mai repede (insa doar dupa ce rezultatele sunt confirmate ca fiind cele finale – dupa ce rezultatele se posteaza, va exista o fereastra in care corectitudinea lantului va fi verificata si exista posibilitatea sa fie nevoie sa se ruleze din nou trade-ul). De asemenea, recomandam sa folositi BGG trade manager-ul pentru a face schimburile; in acest fel veti putea lasa si primi feedback si va veti putea creste reputatia de trader serios pentru viitoarele schimburi.

Expeditorul are obligatia ca jocul sa ajunga la destinatar in conditia in care a fost oferit in acest Math Trade. Acest lucru implica o ambalare corespunzatoare care sa fereasca jocul de deteriorare in urma transportului.3) Este obligatoriu ca fiecare joc listat sa contina: starea jocului, editia, limba in care jocul este publicat si nivelul de dependinta lingvistica (folositi pagina de pe BGG a jocului pentru a vedea nivelul de dependinta. Exemplu: fara dependinta, putin text, mult text, nejucabil in alta limba, etc)4) SWEETENERS (nu am sa le traduc in “Indulcitoare”, suna aiurea)

Pentru fiecare Sweeteners listat la un joc principal, este nevoie sa il listati folosind formatul GAMEID (Exemplu: Coloretto; scrieti : [ G A M E I D = XXXX ] minus spatiile). Pentru a gasi GameID-ul jocului, cautati-l pe BGG si in partea dreapta a paginii jocului, ar trebui sa fie listat. De exemplu, GameID-ul jocului Coloretto este 5782. Daca nu se foloseste acest mod de formatare, Sweeneterele nu vor aparea bine in OLWLG si exista sansa ca lumea sa nu le observe cand isi creeaza wishlistul (deci sanse mai mici pentru ca acel joc sa fie parte a unui schimb)

In orice caz SA NU INCLUDETI linkuri spre alte jocuri de pe BGG in cadrul ofertei, decat daca sunteti dispusi sa le oferiti ca si sweeteners. Daca includeti un link spre un joc in descrierea ofertei, VA OBLIGATI sa trimiteti si acel joc ca parte a schimbului.5) Nu stergeti entry-uri din Geeklist dupa ce au fost adaugate!!!!; acest lucru poate duce la complicatii majore in momentul in care se vor rula rezultatele finale. Daca va decideti ca nu mai doriti sa schimbati jocul, editati postul initial si spuneti ca jocul nu mai este valabil (tagul: +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-) sau dati sumbit la un want list gol pentru acel joc (cu alte cuvinte, nu selectati nici un alt joc la schimb).6) Ofertele de tipul "Alegeti X numar de jocuri"

Daca oferta este de genul “Alegeti X numar de jocuri’ dintr-o lista mai lunga de titluri, trebuie sa o listati sub jocul “Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953), Miscellaneous Game Accessory (Game ID: 5985) sau Miscellaneous Game Merchandise (Game ID: 22104) si trebuie neaparat sa includeti tagul +altname+ Alegeti X jocuri din urmatoarele -altname- in descrierea ofertei.7) Oferte care nu tin de jocuri (de exemplu GeekGold, bani, colectii de DVD-uri, etc) sunt binevenite, insa trebuie sa contina in descriere tagul +altname+ “Descrierea produsului” -altname-. Trebuie trecute ca si Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953). In cazul ofertelor de bani, trebuie specificat si modul cum se va opera tranzactia (transfer bancat, predare personala, PayPal, etc).

IMPORTANT!!!!: Incepand cu aceasta editie, ofertele de bani se supun conditiilor de cash trade de pe BGG. BGG trebuie sa primeasca cei 3% cuveniti fiecarei tranzactii, dupa cum se specifica in urmatorul topic Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)8) Arbitrajul de bani/Geekgold este STRICT INTERZIS!!! (Cu alte cuvinte, incercarea de a schimba ai tai X RON (de exemplu 100RON/300GG) pentru oferta de >X RON (de exemplu 200RON/500GG) a altcuiva este interzisa. Sunt incluse si schimburile bani pentru GG, respectiv GG pentru bani. Daca un asemenea “potential schimb” apare in vreunul din lantul de schimburi, nu cred ca va fi foarte bine pentru cel in cauza. Cu siguranta voi edita acel want list, voi rula din nou rezultatele, insa cel mai important, ma voi gandi serios daca acel user va mai avea dreptul de a participa la urmatoarele editii.9) Folosirea OLWLG-ului (Online Want List Generator) este obligatorie pentru trimiterea wantlist-urilor. In acest mod toate wantlist-urile vor fi formatate dupa standard si se vor evita potentialele greseli inerente formatarilor manuale.


Software-ul folosit pentru generarea lanturilor de schimburi:

Voi folosi TradeMaximizer versiunea 1.4 cu duplicate protection. Cel mai probabil vor fi optiunile: LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME.


Contributiile in GeekGold la acest trade:

In primul rand v-as ruga sa contribuiti fiecare cat de mult puteti cu “GG tips” la acest geeklist. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi lui Jeff pentru munca pe care a depus-o in OLWLG. Tot ce se va aduna ca si donatii voi trimite lui Jeff si voi adauga de la mine ceva in plus.


%Options%
Deadline-Offers: Thu, 07 April 2016 19:00 GMT
Deadline-Wants: Mon, 11 April 2016 19:00 GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [10]  |  
1. Board Game: Heroscape Master Set: Rise of the Valkyrie [Average Rating:7.43 Overall Rank:304] [Average Rating:7.43 Unranked]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Cum ne-am obisnuit, incepem cu Heroscape. Poate poate odata se da

Editie: Milton Bradley.

Starea jocului: Componentele in stare excelenta, cutia in stare f buna.

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Alchemists [Average Rating:7.69 Overall Rank:96]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Czech Games English First Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat o singura data

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Myrmes [Average Rating:7.30 Overall Rank:468]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Ystari English First Edition

Starea jocului: Foarte buna, jucat de 3-4 ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Amerigo [Average Rating:7.48 Overall Rank:311]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Queen Games Multilingual Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat de 2-3 ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Goblins, Inc. [Average Rating:6.45 Overall Rank:2777]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Heidelberger Spieleverlag German Edition

Starea jocului: Nou, in tipla

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Skyline [Average Rating:6.01 Overall Rank:3945]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Tasty Minstrel Games English First Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat o singura data

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Greyhawk: Wars [Average Rating:5.87 Overall Rank:10870]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: TSR - Editia in engleza.

Starea cutiei: Cutia a vazut si zile mai bune, insa este un joc cu o anumita varsta. Poze disponibile la cerere.

Starea componentelor: Componentele sunt in stare buna, in efectiv complet.

Nivelul de dependenta lingvistica: Mult text pe componente.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Buccaneer [Average Rating:6.28 Overall Rank:2596]
 
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Queen Games German edition - Seeräuber

Starea componentelor: Nou in tipla.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Battleground: Crossbows & Catapults War Chest Starter Set [Average Rating:6.59 Overall Rank:3700]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Moose English Edition

Starea jocului: Componentele in stare excelenta, cutia in stare buna, nejucat. Jocul vine fara tipla, cutia e mare si nu e robusta.

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Um Reifenbreite [Average Rating:6.83 Overall Rank:1335]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Jumbo German SdJ Edition

Starea jocului: Buna, nejucat de mine

Nivelul de dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Felinia [Average Rating:6.50 Overall Rank:3623]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Matagot Multilingual Edition

Starea jocului: Nou, in tipla

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Risk: Godstorm [Average Rating:6.27 Overall Rank:2737]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Avalon Hill English Edition

Starea jocului: Buna, as zice. Cutia prezinta semne de uzura la margini, componentele in stare foarte buna.

Nivelul de dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Bounce-Off [Average Rating:5.72 Overall Rank:10195] [Average Rating:5.72 Unranked]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Mattel First Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat o singura data. Drinking game?

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Steel Driver [Average Rating:7.00 Overall Rank:1186]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Pegasus Spiele German Edition

Starea jocului: Nou

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Principato [Average Rating:6.20 Overall Rank:3495]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: eggertspiele Multilingual Edition

Starea jocului: Nou, in tipla

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Packet Row [Average Rating:6.18 Overall Rank:4320]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: White Goblin Games Multilingual Edition

Starea jocului: Foarte buna

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana. Jocul va fi ambalat impecabil pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
80 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in Romania

+altname+ 80 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
110 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in Romania

+altname+ 110 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
130 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in Romania

+altname+ 130 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
190 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in Romania

+altname+ 190 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Lucian Pleianu
Romania
Cluj Napoca
Cluj
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
160 RON prin Transfer Bancar.
Transport gratuit oriunde in Romania

+altname+ 160 RON prin Transfer Bancar -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Eight-Minute Empire [Average Rating:6.60 Overall Rank:1125]
Ion Iovan Arthur Codrut
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Red Raven Games English Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat de cateva ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti. Jocul va fi impachetat corespunzator pentru a nu suferi in urma transportului.

Sweetener:

Coin AgeEditie: TMG Games Kickstarter English Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat de cateva ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti. Jocul va fi impachetat corespunzator pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Guilds of Cadwallon [Average Rating:6.49 Overall Rank:3162]
Ion Iovan Arthur Codrut
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Cool Mini or Not Kickstarter English Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat de cateva ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Dependenta mica de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti. Jocul va fi impachetat corespunzator pentru a nu suferi in urma transportului.

Jocul are urmatoarele componente in plus fata de varianta retail - plansa de joc, cutie mare (se gasesc doar in editia Kickstarter) si un set de miniaturi plus carti de joc. Poza de mai jos arata exact continutul editiei pe care o detin:

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: 011 [Average Rating:6.15 Overall Rank:5809]
Alexandru-Adrian LUCACI
Romania
Oradea
Bihor
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Ediție: Multilingual first edition (2011)
Starea jocului: Buna
Nivelul de dependență lingvistică: Deloc
Transport: Gratuit oriunde în România folosind Poșta Română sau predare personală în Oradea
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Africana [Average Rating:6.74 Overall Rank:1957]
Ion Iovan Arthur Codrut
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Filosofia French Edition

Starea jocului: Ca nou, a fost jucat de cateva ori

Nivelul de dependenta lingvistica: Fara dependenta de limba.

Transport: Gratuit oriunde in Romania folosind Posta Romana sau predare personala in Bucuresti. Jocul va fi impachetat corespunzator pentru a nu suferi in urma transportului.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [10]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [10]  |