September 2017 Romanian Math Trade
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
19 
 Thumb up
30.00
 tip
 Hide
Salutare si bine v-am regasit la cel de-al saptesprezecelea Math Trade 100% romanesc!

Daca apreciati acest demers, va rog "sa lasati" un thumbs up si oferiti geekgold in limita posibilitatilor. Dupa publicarea rezultatelor voi dubla cantitatea de GG primita si o voi trimite lui Jeff drept rasplata pentru efortul facut in dezvoltarea softului OLWLG. Detalii la finalul sectiunii. Cheers!Cateva considerente speciale (daca nu sunteti de acord, va rog sa nu participati):

(A) Decizia moderatorului este finala.

(B) Deadline-ul pentru trimiterea want list-urilor prin OLWLG nu va fi depasit decat in cazul unor probleme personale are moderatorului. (In cazul in care sunt discutii, vezi (A).)

(C) Rezultatele finale ale schimbului nu vor fi rulate din nou daca cineva uita sa foloseasca duplicate protection (in cazul in care doreste de la mai multi ofertanti acelasi joc). Folositi duplicate protection in OLWLG pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Daca cineva ajunge sa se planga din aceasta cauza, intreg want list-ul lui va fi nul si nu il voi mai accepta la nici un Romanian Math Trade in viitor.

(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va asuma responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade decat daca sunt dispuse sa trimita jocul inaintea tuturor celorlalti participanti. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.Informatii generale despre Math Trades:

Maths trades: Math_Trades
Math trades video tutorial: Math Trade video tutorial
OLWLG (Online Want List Generator) FAQ: OLWLG
OLWLG Guides: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/30011
http://www.boardgamegeek.com/geeklist/32005 (Duplicate protection)
http://boardgamegeek.com/thread/159648


Informatii particulare despre acest Math Trade:

Threadul pentru cereri de jocuri (request list):
https://boardgamegeek.com/thread/1851074/september-2017-roma...

Threadul de discutii (va rog sa il folositi pe acesta pentru intrebari, lasati acest geeklist doar pentru a adauga jocurile oferite):
https://boardgamegeek.com/thread/1851072/september-2017-roma...


Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga jocuri in lista: Joi 28 Septembrie, 2017, 20:00 GMT (22:00 ora locala).

Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga wantlist-uri in OLWLG: Luni 02 Octombrie, 2017, 20:00 GMT (22:00 ora locala).1) Nu exista nici o limita a numarului de jocuri pe care le puteti oferi in acest Math Trade. Insa va rog sa luati in considerare punctul (2).2) Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei. (In cazul in care se trimite prin Posta Romana, asigurarea este obligatorie, daca se alege curieratul este la latitudinea celor doi: expeditor si destinatar).

Mentiune: Aceste lucruri se aplica jocurilor trimise pe teritoriul Romaniei! Daca cineva din afara tarii doreste sa participe la acest Math Trade, trebuie sa fie pregatit sa accepte costurile primirii jocului (cu alte cuvinte, expeditorul nu este obligat in nici un fel sa suporte costurile trimiterii pachetului in afara Romaniei)

Din respect pentru ceilalti participanti la Math Trade, v-as ruga sa trimiteti jocurile cat mai repede (insa doar dupa ce rezultatele sunt confirmate ca fiind cele finale – dupa ce rezultatele se posteaza, va exista o fereastra in care corectitudinea lantului va fi verificata si exista posibilitatea sa fie nevoie sa se ruleze din nou trade-ul). De asemenea, recomandam sa folositi BGG trade manager-ul pentru a face schimburile; in acest fel veti putea lasa si primi feedback si va veti putea creste reputatia de trader serios pentru viitoarele schimburi.

Expeditorul are obligatia ca jocul sa ajunga la destinatar in conditia in care a fost prezentat in acest Math Trade. Acest lucru implica o ambalare corespunzatoare care sa fereasca jocul de deteriorare in urma transportului.3) Este obligatoriu ca fiecare joc listat sa contina: starea jocului, editia, limba in care jocul este publicat si nivelul de dependinta lingvistica (folositi pagina de pe BGG a jocului pentru a vedea nivelul de dependinta. Exemplu: fara dependinta, putin text, mult text, nejucabil in alta limba, etc).
Folositi-va de sectiunea VERSIONS pentru a pune link catre imaginea corespunzatoare versiunii atunci cand aceasta difera de cea "default" oferita de BGG.4) SWEETENERS (nu am sa le traduc in “Indulcitoare”, suna aiurea)

Pentru fiecare Sweeteners listat la un joc principal, este nevoie sa il listati folosind formatul GAMEID (Exemplu: Coloretto; scrieti : [ G A M E I D = XXXX ] minus spatiile). Pentru a gasi GameID-ul jocului, cautati-l pe BGG si in partea dreapta a paginii jocului, ar trebui sa fie listat. De exemplu, GameID-ul jocului Coloretto este 5782. Daca nu se foloseste acest mod de formatare, Sweeneterele nu vor aparea bine in OLWLG si exista sansa ca lumea sa nu le observe cand isi creeaza wishlistul (deci sanse mai mici pentru ca acel joc sa fie parte a unui schimb).

In orice caz SA NU INCLUDETI linkuri spre alte jocuri de pe BGG in cadrul ofertei, decat daca sunteti dispusi sa le oferiti ca si sweeteners. Daca includeti un link spre un joc in descrierea ofertei, VA OBLIGATI sa trimiteti si acel joc ca parte a schimbului.5) Nu stergeti entry-uri din Geeklist dupa ce au fost adaugate!!!! Acest lucru poate duce la complicatii majore in momentul in care se vor rula rezultatele finale. Daca decideti ca nu mai doriti sa schimbati jocul, editati postul initial si spuneti ca jocul nu mai este valabil (tagul: +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-) modificand de asemenea numele jocului in "Outside the Scope of BGG" sau dati sumbit la un want list gol pentru acel joc (cu alte cuvinte, nu selectati nici un alt joc la schimb).6) Ofertele de tipul "Alegeti X numar de jocuri"

Daca oferta este de genul “Alegeti X numar de jocuri’ dintr-o lista mai lunga de titluri, trebuie sa o listati sub jocul “Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953), Miscellaneous Game Accessory (Game ID: 5985) sau Miscellaneous Game Merchandise (Game ID: 22104) si trebuie neaparat sa includeti tagul +altname+ Alegeti X jocuri din urmatoarele -altname- in descrierea ofertei.7) Oferte care nu tin de jocuri (de exemplu GeekGold, bani, colectii de DVD-uri, etc) sunt binevenite, insa trebuie sa contina in descriere tagul +altname+ “Descrierea produsului” -altname-. Trebuie trecute ca si Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953). In cazul ofertelor de bani, trebuie specificat si modul cum se va opera tranzactia (transfer bancar, predare personala, PayPal, etc).8) Arbitrajul de bani/Geekgold este STRICT INTERZIS!!! (Cu alte cuvinte, incercarea de a schimba ai tai X RON (de exemplu 100RON/300GG) pentru oferta de >X RON (de exemplu 200RON/500GG) a altcuiva este interzisa. Sunt incluse si schimburile bani pentru GG, respectiv GG pentru bani. Daca un asemenea “potential schimb” apare in vreunul din lantul de schimburi, nu cred ca va fi foarte bine pentru cel in cauza. Cu siguranta voi edita acel want list, voi rula din nou rezultatele, insa cel mai important, ma voi gandi serios daca acel user va mai avea dreptul de a participa la urmatoarele editii.9) Folosirea OLWLG-ului (Online Want List Generator) este obligatorie pentru trimiterea wantlist-urilor. In acest mod toate wantlist-urile vor fi formatate dupa standard si se vor evita potentialele greseli inerente formatarilor manuale.


Software-ul folosit pentru generarea lanturilor de schimburi:

Voi folosi TradeMaximizer versiunea 1.4 cu duplicate protection. Cel mai probabil vor fi optiunile: LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME.


Contributiile in GeekGold la acest trade:

In primul rand v-as ruga sa contribuiti fiecare cat de mult puteti cu “GG tips” la acest geeklist. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi lui Jeff pentru munca pe care a depus-o in OLWLG. Tot ce se va aduna sub forma de tips va fi dublat de catre mine si trimis lui Jeff.


%Options%
Deadline-Offers: Thursday, September 28th, 2017, 20:00 GMT
Deadline-Wants: Monday, October 2nd, 2017, 20:00 GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |  
1. Board Game: CO₂ [Average Rating:7.19 Overall Rank:663]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Giochix.it multilingual first edition (2012)

Stare: Foarte buna, jucat de ~5 ori.

Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.

Transport: gratuit cu Posta Romana.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Keyflower: The Farmers [Average Rating:7.88 Unranked] [Average Rating:7.88 Unranked]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Multilingual first edition (2013)

Stare: Foarte buna, nejucat. Fara cutie.

Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.

Transport: gratuit cu Posta Romana.

Sweetener:

Keyflower: Pig Shelter

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Russian Railroads [Average Rating:7.79 Overall Rank:73]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: German first edition (2013), regulament color in engleza inclus.

Stare: Buna, urme minore de shelfwear pe cutie.

Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.

Transport: gratuit cu Posta Romana.

Sweetener:

Russian Railroads: German Railroads

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Agamemnon [Average Rating:6.73 Overall Rank:4395]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English edition (2016).

Stare: Ca nou, nejucat.

Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.

Transport: gratuit cu Posta Romana.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Brass: Lancashire [Average Rating:8.15 Overall Rank:19]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Eagle-Gryphon/FRED English/French second edition, second printing (2009)

Stare: Buna, jucat de ~7 ori, mici urme de shelfwear pe cutie. Contine sleeves si player boards pe hartie groasa.

Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.

Transport: gratuit cu Posta Romana.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: The Colonists [Average Rating:7.72 Overall Rank:377]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English first edition (2016).

Stare: Foarte buna, jucat de 2 ori. Capacul cutiei are o cuta de la transport, nimic serios. Poza aici.

Dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups.

Transport: gratuit cu Posta Romana.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:3096]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
+altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Among the Stars [Average Rating:7.12 Overall Rank:522] [Average Rating:7.12 Unranked]
Cristian Frunza
Romania
Bucuresti
Sector 2
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: english edition (2014)

Stare: excelenta

Dependenta lingvistica: moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: gratuit cu Posta Romana

SWEETENERS


Among the Stars: The Ambassadors

Editie: english edition (2014)

Stare: excelenta

Dependenta lingvistica: moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: gratuit cu Posta Romana


Carcassonne: South Seas

Editie: german first edition (2013)

Stare: buna

Dependenta lingvistica: no necessary in-game text

Transport: gratuit cu Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Helios [Average Rating:6.80 Overall Rank:1568]
Cristian Frunza
Romania
Bucuresti
Sector 2
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: french first edition (2014)

Stare: excelenta

Dependenta lingvistica: no necessary in-game text

Transport: gratuit cu Posta Romana

SWEETENERS


Gads Hill 1874

Editie: english/german first edition (2016)

Stare: excelenta

Dependenta lingvistica: no necessary in-game text

Transport: gratuit cu Posta Romana


Gads Hill 1874: 1. Expansion – Railway Station

Editie: english/german first edition (2016)

Stare: excelenta

Dependenta lingvistica: no necessary in-game text

Transport: gratuit cu Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Lancaster [Average Rating:7.44 Overall Rank:287]
Cristian Frunza
Romania
Bucuresti
Sector 2
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Editie: Queen Multi-lingual edition (2011)

Stare: buna

Dependenta lingvistica: no necessary in-game text

Transport: gratuit cu Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Viticulture Essential Edition [Average Rating:8.12 Overall Rank:20]
Mihnea Cateanu
Romania
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmb
Editie: English edition (2015)

Stare: foarte buna, vine cu sleeves pe carti (inclusiv pe mini cards)

Dependenta lingvistica: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Gratuit prin Posta. Curier suportat de destinatar. Predare personala in Brasov

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Aeon's End [Average Rating:8.05 Overall Rank:75] [Average Rating:8.05 Unranked]
Mihnea Cateanu
Romania
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmb
Editie: English First Edition (2016)

Stare: Buna, unele player boards sunt usor strambate (de la umezeala probabil). Vine cu sleeves pe o parte din carti (cele care trebuie amestecate in joc): Nemesis deck, randomiser, turn order cards.

Dependenta lingvistica: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable.

Transport: Gratuit prin Posta Romana. Curier suportat de destinatar. Predare personala in Brasov.


SWEETENER

Extensia Aeon's End: The Depths, fara cutie, componentele fiind usor integrate in jocul de baza.


 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.71 Overall Rank:3096]
Mihnea Cateanu
Romania
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmb
+altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Holmes: Sherlock & Mycroft [Average Rating:6.88 Overall Rank:1436]
Mihnea Cateanu
Romania
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmb
Editie: Rebel Polish Edition (2016)


Stare: Foarte buna, vine cu slevees si regulament printat in engleza.


Dependenta lingvistica: No necessary in-game text.


Transport: Gratuit prin Posta. Curier suportat de destinatar. Predare personala in Brasov.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: The Blood of an Englishman [Average Rating:6.74 Overall Rank:2045]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Renegade Games

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Munchkin Quest [Average Rating:5.89 Overall Rank:4590]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Steve Jackson Games

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: Some necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: The Phantom Society [Average Rating:5.87 Overall Rank:6126]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Fun Forge

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: The Downfall of Pompeii [Average Rating:7.13 Overall Rank:499]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Mayfair

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Xalapa [Average Rating:6.62 Overall Rank:7696]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Huch and Friends

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Robber Knights [Average Rating:6.16 Overall Rank:3503]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Queen Games

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Sid Meier's Civilization: The Board Game [Average Rating:7.44 Overall Rank:217]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: Some necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Sky Traders [Average Rating:6.16 Overall Rank:5004]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: FFG

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Smash Up: Munchkin [Average Rating:6.68 Overall Rank:2255] [Average Rating:6.68 Unranked]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: AEG

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Ultimate Warriorz [Average Rating:6.76 Overall Rank:2095]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Matagot

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: The Builders: Antiquity [Average Rating:6.81 Overall Rank:1973]
26 october
Romania
Bucharest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Bombyx

Starea jocului: Daca nu scrie altfel, impecabil.

Nivelul de dependenta lingvistica: No necessary in-game text

Transport: Gratuit in tara prin Posta Romana. Predare personala Bucuresti.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |