Magyar math trade - 2017 ősz
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Recommend
21 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
English speakers: this is a Hungary-only shipping math trade. You're welcome to participate if you have an address inside Hungary. No international shipping allowed. Shipping costs are always covered by the shipper. You need to follow BGG guidelines on cash value trades. If you have communication issues or questions, ask in the comments first, PM me if you get no answer.

Mi az a math trade?

Olyan tömeges játékcsere, amelynek célja, hogy láncot építve a lehető legtöbb játék cseréljen gazdát.

Tegyük fel, hogy egy Drakula Dühét szeretnél elcserélni, és Battlestar Galacticát szeretnél helyette kapni. Van is egy BSG, amit a tulajdonosa elcserélne, de neki már van Dd játéka, és valami eurogame-et akarna inkább. Van azonban még valaki, aki szeretne cserélni, egy Agricolát akar elpasszolni, és érdekli a Drakula dühe. Ha tehát a Dd-t odaadod az Agricola tulajának, az Agricola a BSG tulajhoz kerül, te pedig megkapod a BSG-t. Ez a math trade lényege, de egy szoftver segítségével a cserelánc akár sokkal hosszabb is lehet.

lacxox hosszabban is elmagyarázza!

Hogyan kell a math trade-en részt venni?
0. Elolvasod a következő pont szabályait. Megnézel pár videót a math trade és az OLWLG működéséről. Kérdezel, ha valamit nem értesz. Beszélgetés erről a trade-ről.
1. Listazárási határideig hozzáadod a cserélendő játékaidat ehhez a GeekListhez.
2. Listazárás után bejelölöd az OLWLG-ben a játékokat, amik érdekelnek. (WantList)
3. Listazárás után kitöltöd, hogy mit mire vagy hajlandó cserélni. (Cserelista beküldésének határidejéig.)
3. b. Ellenőrzöd, hogy tényleg jól küldted-e el a listát.
4. Megvárod a math trade előzetes eredményét, megnézed, és jelzed, ha egy cseréd technikai okok miatt lehetetlen. (Óvási határidőig.)
5. Megvárod, hogy mi a math trade végleges eredménye.
6. Privát üzenetben felveszed a kapcsolatot a játékodat fogadó féllel, megbeszélsz vele egy helyet és időpontot, ahol átadod a játékot vagy ha ez nem lehetséges, elkéred a címet, amelyre küldheted.
7. Felelsz az új játékodat adó személy megkeresésére, és a megbeszélt helyen és időpontban átveszed tőle a játékot vagy megadod a címed, amelyre a játékot küldheti.

Mik a szabályok?
A math trade időtartama:
Listazárás: 2017. december 1. 16:00
Cserelista beküldésének határideje: 2017. december 5. 18:00
Óvási határidő: 2017. december 7. 08:00

1. A játékok listázásakor
Mostantól lehet törölni hozzáadott tételt!

Tilos pénzt pénzre cserélni! Ugyanígy tilos a geekgold-geekgold csere. Ha ilyen történik, azt nullázom az eredmények publikálása előtt, és nagyon rosszakat gondolok az elkövetőről.

A math trade-en részt vehetnek a következő tételek:
a) társasjátékok és kiegészítőik
b) szerepjátékok és kiegészítőik
c) bármi más, ami törvényesen feladható postán.
d) geekgold
Szerepelhet, amennyiben mindkét fél betartja a BGG jutalékokkal kapcsolatos szabályait:
e) pénz
f) pénzzel egyenértékű akármi (ajándékutalvány, vásárlás adott boltban)
A pénzzel vagy azzal egyenértékű tételekkel történő kereskedés során a BGG (ez az oldal) 3% jutalékra tart igényt. A jutalékot a pénzt kapó személy (eladó) fizeti. A jutalékfizetés menetének pontos leírása angolul itt található:
Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)
Pénzt vagy azzal egyenértékű tételt ezen a listán csak olyan felhasználó cserélhet (adhat vagy fogadhat), aki a fenti szabályokat megértette és betartja. A math trade szervezője nem vállal felelősséget a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályainak esetleges szándékos vagy véletlen megszegéséből adódó problémákért, és (tapasztalat és erre fordítható idő hiányában) nem ad a szabályzatban feltüntetettnél bővebb információt a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályairól.


Azokat a tételeket, amelyeknek nincs az adatbázisban bejegyzése, Outside the scope of BGG-ként listázd (id=23953), és a leírása tartalmazza ezt: +altname+ Tétel neve -altname-
(A tétel nevéhez helyettesítsd be a konkrét tételt.)

A listában társas- és szerepjátékok esetén kötelezően feltüntetendő:
a) állapot, esetleges hiányosság! Legyen a leírás pontos, esetleg képpel kiegészített! A nem megfelelő állapotleírásnak következményei lesznek!
b) nyelv (akkor is, ha nyelvfüggetlen a kiadás/játék!)
c) kiadás (kiadó, év, kiadás beceneve, ne húzzuk feleslegesen egymás idejét azzal, hogy a kiadásra rá kelljen kérdezni)
(Ha csak a társas egy részét -mondjuk pár bábut- rakod fel, akkor Outside the scope of BGG-ként vidd fel, "+altname+ pár bábu X játékból -altname-" leírással.)

A kiadás, de főképpen a nyelv meghatározása nélküli tételekért szólni fogok, és törlöm, ha rövid úton nincs pótolva a hiány. (Még egyszer mondom: nem érdekel, hogy a játék nyelvfüggetlen-e szerinted, akkor is szerepelnie kell a konkrét kiadás nyelvének. Azt majd eldönti, aki cserélni akar, hogy egy nyelvfüggetlen játék délcsecsen vagy rovásírásos nyenyec kiadása kell-e neki.)

Csak azt add hozzá Insert Geek Linkkel a leíráshoz, amit mellékelsz a játékhoz! Tehát ne linkeld a Caverna leírásában az Agricolát, mondván annak az újabb verziója, mert akkor az OLWLG-s listát böngészve azt fogjuk hinni, hogy egy Cavernát és egy Agricolát akarsz cserélni.

Ne cserélj rosszabb feltételekre egy már listázott tételben! Ha három kockatartó szütyőt listáztál egyben, de egyiküket elajándékoztad közben, a régi tételt töröld, és a két szütyőt add hozzá új tételként. (Miért? Valaki megjelölheti a szütyőket mint olyan tárgyak, amik érdeklik, és átsiklik a változás felett. Amikor megérkezik, jogosan lesz dühös, amiért csak kettőt kapott.)

A cserelista zárásáig ellenőrizd le, hogy azt adod-e, amit ígérsz! Ellenőrizd a játékot, amit felraksz. Tényleg megvan? Tényleg az a játék, amire gondoltál, és tényleg abban a kiadásban? Tényleg makulátlan az állapota? Ha nem, töröld, és vidd fel új tételként. Nem csak kellemetlen, kifejezetten bosszantó, amikor az eredmények kihirdetésekor vagy postázás előtt derül ki, hogy nincs is meg az a játék, abban az állapotban, amit állítottál.

2. A cserelista beküldésekor
Lehetőleg próbálj meg (üres) cserelistát beküldeni akkor is, ha nem akarsz részt venni a játékaiddal a cserében. Így tudom, hogy nem véletlenül csúsztál ki a határidőből.
Ha beküldted a cserelistád, ellenőrizd még egyszer, hogy biztosan jól töltötted-e ki. Ez a saját érdeked is.
Használd az OLWLG duplicate protection opcióját. Ezzel elkerülheted, hogy végül három Pandemic-et cserélj, ha a listán három is szerepel másoktól és te három játékodat is odaadnád egy Pandemic-ért. A duplicate protection használata kifejezetten egyszerű, külön gomb van rá az OLWLG-ben. A lényeg, hogy az oldal által létrehozott zöld tételért add oda a játékaidat, ne az egyes ugyanolyan játékokért. Amennyiben segítségre van szükséged, kérdezz!
Figyelem: a duplicate protection nem használatát mostantól nem fogadom el óvási indoklásként.

3. Az előzetes eredmények publikálásától az óvási határidőig
Előzetes eredményekkel szembeni óvás csak a megadott határidőn belül, technikai problémák jelzésével lehetséges. Az óvás jogosságáról a személyes bírálatom fog dönteni, amelyben a közösség érdekeit fogom szem előtt tartani.
Ennél a döntésnél nem fogom figyelembe venni ha kiderül, hogy a cserére bocsátott játékodat nem akarod az eredményben szereplőre cserélni. A saját felelősséged, hogy a cserelistát a valóságnak megfelelően töltsed ki. Ezért kérlek, hogy a cserelistádat a beküldés után tüzetesen nézd át. Ha egy adott lehetőség szerepel a listádon, elfogadod, hogy az lehet a csere végeredménye is. (Nem akarom, hogy kár érjen vagy a csere vesztesének érezd magad, de nem fogom egyénileg mérlegelni, hogy egy kétezer forintos, de jelenleg nem kapható játékot vajon valóban elfogadtál volna a tízezer forintos bontatlan játékodért -amit nem tudhatok, te hogyan és mennyiért szereztél- vagy csak félrekattintottál.)
Az óvási időszak alapvetően a cserére bocsátott játékra vonatkozó technikai jellegű problémák jelzésére van fenntartva. (Az általad cserére bocsátott játék elégett, eltűnt, részei nincsenek meg, kiderült, hogy az állapota nem felel meg az általad leírtnak.)
Természetesen bármely más jellegű óvást is mérlegelni fogok, és a közösség érdekeit szem előtt tartva, de saját belátásom szerint döntök róla.

4. Az eredmények véglegesítése után
Szállítási cím: csak Magyarországon belül. Ha külföldön vagy, és szeretnél részt venni, beszélj magyarországi ismerősökkel, vagy ha nincs ilyen, kérj meg valakit a geeklist hozzászólásai között, hogy fogadja a játékodat, és postázza neked.

Szállítási költség: a küldő fizeti.
a) Lehet sima postai csomagban feladni.
b) Lehet vaterafutárral akár PostaPontra küldeni vagy Webox terminált használni.
c) Személyes átadást megbeszélni geekmailen. (Ugyanakkor a fogadó fél nem köteles a személyes átadás lehetőségével élni, ilyenkor marad az a) vagy b) opció.)
Még egyszer, hiába írod be, hogy hol adnád át a játékot, ez nem érvényes. A játékot fogadó személy valószínűleg megpróbál majd valahogy személyes cserét lefolytatni, de ez nem feltétlenül sikerül. A listára játékot felpakolva beleegyezel, hogy belföldre elpostázod a játékot, és te fizeted ennek költséget. Ha ezt nem vagy hajlandó megtenni, nem vehetsz részt a cserében, várj egy későbbi, nem posta alapú cserére.

Szállítás ideje: a végleges eredmények kiírása utáni két héten belül.
a) A végleges eredmények előtt lesznek előzetes eredmények. Az óvási időszak végéig elérhető eredmények tehát csak előzetesek! Ekkor még ne küldd el a játékot! (Valakinek eszébe juthat, hogy mégsem tud elküldeni egy bizonyos játékot, ezzel felborítva az egész láncolatot.)
b) Ne várd meg míg megérkezik a játékod! Ha mindenki erre vár, sosem kapunk semmit. Ez a csere bizalmi alapon működik. Ráadásul nem azzal szúrsz ki, aki lassan küldi a játékodat, hanem valakivel, aki lehet, hogy már rég eleget tett a kötelezettségének.

Linkek:
Math trade wiki
OLWLG wiki (az OLWLG maga)
Video tutorialok

Beszélgetés erről a trade-ről%Options%
Deadline-Offers: Friday, December 1st, 2017, 03:00 PM GMT
Deadline-Wants: Tuesday, December 5th, 2017, 05:00 PM GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: magyar [+] HU [+] magyarmath [+] [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14]  |  
1. Board Game: Urbanization [Average Rating:6.23 Overall Rank:4877]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol, német, holland, francia, spanyol
Kiadás: Multilingual first edition, 2012, Queen Games

Fólia visszaragasztva, cseréltem, de én nem is játszottam vele, nem került elő.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Cthulhu Gloom [Average Rating:6.42 Overall Rank:2458] [Average Rating:6.42 Unranked]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: használt, a doboz kifejezetten viseltes, a kártyák jó állapotúak, kérésre csinálok képet.
Nyelv: angol
Kiadás: English first

Plusz Cthulhu Gloom: Unpleasant Dreams
állapot, nyelv, kiadás: mint fent
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Draco Magi [Average Rating:6.48 Overall Rank:3570]
Tamas Biro
Hungary
Hajduszoboszlo
Hajdu-Bihar
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: Robert Burke Games, 2014.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Château Roquefort [Average Rating:6.85 Overall Rank:1289]
Tamas Biro
Hungary
Hajduszoboszlo
Hajdu-Bihar
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kiváló, de két sárga egér orra letört (kérésre küldök képet)
Nyelv: magyar
Kiadás: Piatnik
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: King's Road [Average Rating:6.61 Overall Rank:3663]
Tamas Biro
Hungary
Hajduszoboszlo
Hajdu-Bihar
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan, fóliázott
Nyelv: angol, nyelvfüggetlen
Kiadás: Grail Games, Kickstarter, 2017.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: LUPO: The Space Adventure [Average Rating:5.67 Unranked]
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott. Adok mellé három matricát is, kvázi esseni promók.
Nyelv, kiadás: Angol első kiadás, közepesen nyelvfüggő
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Maze Racers [Average Rating:6.58 Overall Rank:5166]
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: párszor játszott, nem látszik rajta.
Nyelv, kiadás: Magyar kiadás, nyelvfüggetlen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Neuron [Average Rating:5.36 Overall Rank:15430]
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: hibátlan.
Nyelv, kiadás: angol/német, nyelvfüggetlen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Lanterns: The Harvest Festival [Average Rating:6.95 Overall Rank:664]
Varga Olivér
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmb
Állapot: Egyszer játszott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition (2015)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Castles of Mad King Ludwig [Average Rating:7.60 Overall Rank:105]
Varga Olivér
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmb
Állapot: Egyszer játszott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition (2014)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Flash Point: Fire Rescue – Extreme Danger [Average Rating:7.75 Unranked] [Average Rating:7.75 Unranked]
saabee
Hungary
Atomváros
Tolna
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition (2014)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Bomb Squad #9 [Average Rating:5.94 Unranked]
saabee
Hungary
Atomváros
Tolna
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: újszerű
Nyelv: magyar
Kiadás: PnP (nyomdában készített)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: SeaFall [Average Rating:6.42 Overall Rank:2071]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Újszerű, 1x játszott. Semelyik alkatrészt módosítottuk (téptük szét, ragasztottunk/írtunk rá) véglegesen.
Nyelv: Angol, nyelvfüggő
Kiadás: English first edition (2016), Plaid Hat Games
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Viceroy [Average Rating:6.86 Overall Rank:890]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Újszerű, 1x játszott.
Nyelv: Angol, enyhén nyelvfüggő
Kiadás: English first edition (2014), Hobby World
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Elfenland [Average Rating:6.73 Overall Rank:923]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Jó. A komponensek jó állapotban vannak. A dobozon polckopás nyomai látszódnak.
Nyelv: Angol, nyelvfüggetlen.
Kiadás: English first edition (1998), Rio Grande Games
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: CVlizations [Average Rating:6.41 Overall Rank:3001]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Újszerű, 1x játszott.
Nyelv: Angol, enyhén nyelvfüggő.
Kiadás: English first edition (2015), Granna
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Blackbeard: The Golden Age of Piracy [Average Rating:6.11 Overall Rank:3801]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Új, bontott, de nem játszott. A tokenek még a kinyomókartonban vannak.
Nyelv: Angol, enyhén nyelvfüggő.
Kiadás: English first edition (2008), GMT Games
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Vikings: Warriors of the North [Average Rating:5.40 Overall Rank:17306]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Újszerű, 1x játszott.
Nyelv: Angol, enyhén nyelvfüggő.
Kiadás: English first edition (2013), REBEL.pl
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Last Night on Earth: The Zombie Game [Average Rating:6.96 Overall Rank:640] [Average Rating:6.96 Unranked]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
Állapot: Újszerű, 1x játszott. A dobozból hiányzik az inzert!!!
Nyelv: Angol, nyelvfüggő.
Kiadás: English first edition (2007), Flying Frog Productions
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3085]
Tivadar Farkas

Hungary
msg tools
designer
+altname+ CONAN társasjáték 4 Tile Set + kétoldalas Poster Tile Map -altname-

Állapot: Új, bontatlan.
Nyelv: Angol, enyhén nyelvfüggő (mármint az eredeti Conan társasjáték).
Kiadás: A Conan RPG Kickstarter részeként (2017)

A Conan szerepjáték Kickstarter kampányában elérhető, a CONAN társasjátékhoz készített 4 Tile Set. Mindegyik Tile Set tartalmaz 8 db 24*24 cm-es és 8 db 12*24 cm-es, kétoldalas tile-t.
- Forbidden Places
- Pits of Horror
- Perilous Ruins
- Forgotten Cities
A Stretch Goal-ok között a Blessings of Mitra csomag részeként 1 db poszterpapírra (NEM kartonra!) nyomtatott kétoldalas Tile Map, ami kompatibilis a társasjátékkal.
https://www.kickstarter.com/projects/modiphius/robert-e-howa...
https://www.kickstarter.com/projects/modiphius/robert-e-howa...
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Helios [Average Rating:6.80 Overall Rank:1568]
László Rigler
Hungary
Budapest
flag msg tools
mb
Állapot: Újszerű, párszor játszott.
Nyelv: Nyelvfüggetlen (német kiadás)
Kiadás: Hans-im-Glück
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Ciúb [Average Rating:6.14 Overall Rank:5272]
Gábor Zehetmayer
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt, de jó állapotú, a lapok standard kártyavédőben
Nyelv: angol, nyomtatott magyar szabályt adok hozzá. (nyelvfüggetlen)
Kiadás: Amigo 2014
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Fleet [Average Rating:6.94 Overall Rank:826]
drkiss 1970
Hungary
flag msg tools
mbmbmbmbmb
magyar szabály nyomtatva, bontott, jó állapot, plus adok hozzá 5 db crab meeple-t
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Hot Wheels Highway [Average Rating:0.00 Unranked]
drkiss 1970
Hungary
flag msg tools
mbmbmbmbmb
magyar és egy "3 az egyben dobozban" van a másik 2 HW játékkal, amelyek az alábbiak:

https://boardgamegeek.com/boardgame/95220/hot-wheels-races
https://boardgamegeek.com/boardgame/95222/hot-wheels-motorsp...
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: MCS [Average Rating:7.07 Overall Rank:12361]
drkiss 1970
Hungary
flag msg tools
mbmbmbmbmb
angol szabály, bontott, jó állapot
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14]  |