March 2018 Romanian Math Trade
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Recommend
17 
 Thumb up
130
 tip
 Hide
Salutare si bine v-am regasit la cel de-al optsprezecelea Math Trade romanesc!

Daca apreciati acest demers, va rog dati thumbs up pentru vizibilitate. Detalii despre GG tips la finalul sectiunii.

Cheers!Reguli de participare - daca nu sunteti de acord, va rog sa nu participati:

(A) Decizia moderatorului este finala.

(B) Deadline-ul pentru trimiterea want list-urilor prin OLWLG nu va fi depasit decat in cazul unor probleme personale are moderatorului. (In cazul in care sunt discutii, vezi (A).)

(C) Rezultatele finale ale schimbului nu vor fi rulate din nou daca cineva uita sa foloseasca duplicate protection (in cazul in care doreste de la mai multi ofertanti acelasi joc). Folositi duplicate protection in OLWLG pentru a nu se ajunge in aceasta situatie. Daca cineva ajunge sa se planga din aceasta cauza, intreg want list-ul lui va fi nul si nu il voi mai accepta la nici un Romanian Math Trade in viitor.

(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va asuma responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade decat daca sunt dispuse sa trimita jocul inaintea tuturor celorlalti participanti. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.

(E) Fiti politicosi, aratati respect participantilor si cititi cu atentie toate informatiile. Oamenii si experienta lor cu acest Trade sunt mai importante decat procesul in sine cu regulile lui. Dar regulile trebuie respectate.Informatii generale despre Math Trades:

Maths trades: Math_Trades
Math trades video tutorial: Math Trade video tutorial
OLWLG (Online Want List Generator) FAQ: OLWLG
OLWLG Guides: http://www.boardgamegeek.com/geeklist/30011
http://www.boardgamegeek.com/geeklist/32005 (Duplicate protection)
http://boardgamegeek.com/thread/159648


Informatii particulare despre acest Math Trade:

Threadul pentru cereri de jocuri (request list):
https://boardgamegeek.com/thread/1957450/march-2018-romanian...

Threadul de discutii (va rog sa il folositi pe acesta pentru intrebari, lasati acest geeklist doar pentru a adauga jocurile oferite):
https://boardgamegeek.com/thread/1957451/march-2018-romanian...


Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga jocuri in lista: Sambata 24 Martie, 2018, 20:00 GMT (22:00 ora locala).

Data limita dupa care nu se vor mai putea adauga wantlist-uri in OLWLG: Sambata 31 Martie, 2018, 20:00 GMT (22:00 ora locala).Alte recomandari si consideratii:

1. Nu exista nici o limita a numarului de jocuri pe care le puteti oferi in acest Math Trade. Insa va rog sa luati in considerare punctul (2).2. Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei. (In cazul in care se trimite prin Posta Romana, asigurarea este obligatorie, daca se alege curieratul este la latitudinea celor doi: expeditor si destinatar).

Mentiune: Aceste lucruri se aplica jocurilor trimise pe teritoriul Romaniei! Daca cineva din afara tarii doreste sa participe la acest Math Trade, trebuie sa fie pregatit sa accepte costurile primirii jocului (cu alte cuvinte, expeditorul nu este obligat in nici un fel sa suporte costurile trimiterii pachetului in afara Romaniei)

Din respect pentru ceilalti participanti la Math Trade, v-as ruga sa trimiteti jocurile cat mai repede (insa doar dupa ce rezultatele sunt confirmate ca fiind cele finale – dupa ce rezultatele se posteaza, va exista o fereastra in care corectitudinea lantului va fi verificata si exista posibilitatea sa fie nevoie sa se ruleze din nou trade-ul). De asemenea, recomandam sa folositi BGG trade manager-ul pentru a face schimburile; in acest fel veti putea lasa si primi feedback si va veti putea creste reputatia de trader serios pentru viitoarele schimburi.

Expeditorul are obligatia ca jocul sa ajunga la destinatar in conditia in care a fost prezentat in acest Math Trade. Acest lucru implica o ambalare corespunzatoare care sa fereasca jocul de deteriorare in urma transportului.3. Este obligatoriu ca fiecare joc listat sa contina: starea jocului, editia, limba in care jocul este publicat si nivelul de dependinta lingvistica (folositi pagina de pe BGG a jocului pentru a vedea nivelul de dependinta. Exemplu: fara dependinta, putin text, mult text, nejucabil in alta limba, etc).
Folositi-va de sectiunea VERSIONS pentru a pune link catre imaginea corespunzatoare versiunii atunci cand aceasta difera de cea "default" oferita de BGG.4. SWEETENERS (nu am sa le traduc in “Indulcitoare”, suna aiurea)

Pentru fiecare Sweetener listat la un joc principal, este nevoie sa il listati folosind formatul GAMEID (Exemplu: Coloretto; scrieti : [ G A M E I D = xxxxx ] minus spatiile). Pentru a gasi GameID-ul jocului, cautati-l pe BGG si in partea dreapta a paginii jocului, ar trebui sa fie listat. De exemplu, GameID-ul jocului Coloretto este 5782. Daca nu se foloseste acest mod de formatare, Sweeneter-ele nu vor aparea bine in OLWLG si exista sansa ca lumea sa nu le observe cand isi creeaza wishlist-ul (deci sanse mai mici pentru ca acel joc sa fie parte a unui schimb).

In orice caz SA NU INCLUDETI links spre alte jocuri de pe BGG in cadrul ofertei, decat daca sunteti dispusi sa le oferiti ca si sweeteners. Daca includeti un link spre un joc in descrierea ofertei, VA OBLIGATI sa trimiteti si acel joc ca parte a schimbului.5. Nu stergeti entry-uri din Geeklist dupa ce au fost adaugate!!!! Acest lucru poate duce la complicatii majore in momentul in care se vor rula rezultatele finale. Daca decideti ca nu mai doriti sa schimbati jocul, editati postul initial si spuneti ca jocul nu mai este valabil (tagul: +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname-) modificand de asemenea numele jocului in "Outside the Scope of BGG" sau dati sumbit la un want list gol pentru acel joc (cu alte cuvinte, nu selectati nici un alt joc la schimb).6. Ofertele de tipul "Alegeti X numar de jocuri"

Daca oferta este de genul “Alegeti X numar de jocuri’ dintr-o lista mai lunga de titluri, trebuie sa o listati sub jocul “Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953), Miscellaneous Game Accessory (Game ID: 5985) sau Miscellaneous Game Merchandise (Game ID: 22104) si trebuie neaparat sa includeti tagul +altname+ Alegeti X jocuri din urmatoarele -altname- in descrierea ofertei.7. Oferte care nu tin de jocuri (de exemplu GeekGold, bani, colectii de DVD-uri, etc) sunt binevenite, insa trebuie sa contina in descriere tagul +altname+ “Descrierea produsului” -altname-. Trebuie trecute ca si Outside the Scope of BGG (Game ID: 23953). In cazul ofertelor de bani, trebuie specificat si modul cum se va opera tranzactia (transfer bancar, predare personala, PayPal, etc) si cine suporta comisioanele in cazul PayPal.

Orice schimb de jocuri pe bani in cadrul Math Trade este considerat vanzare prin BGG si supusa achitarii comisionului specificat in Terms of Service de catre cel care primeste banii. Pentru mai multe detalii, cititi aici:
Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)8. Arbitrajul de bani/Geekgold este STRICT INTERZIS!!! (Cu alte cuvinte, incercarea de a schimba ai tai X RON (de exemplu 100RON/300GG) pentru oferta de >X RON (de exemplu 200RON/500GG) a altcuiva este interzisa. Sunt incluse si schimburile bani pentru GG, respectiv GG pentru bani. Daca un asemenea “potential schimb” apare in vreunul din lantul de schimburi, nu cred ca va fi foarte bine pentru cel in cauza. Cu siguranta voi edita acel want list, voi rula din nou rezultatele, insa cel mai important, ma voi gandi serios daca acel user va mai avea dreptul de a participa la urmatoarele editii.

Sunt de asemenea interzise schimburile in care acelasi joc apare de ambele parti (de exemplu, cineva incearca sa schimbe un joc pentru acelasi joc + extensie sau sweetener).9. Folosirea OLWLG (Online Want List Generator) este obligatorie pentru trimiterea wantlists. In acest mod toate wantlist-urile vor fi formatate dupa standard si se vor evita potentialele greseli inerente formatarilor manuale.

Inainte de a incepe sa bifati jocuri in OLWLG este recomandat sa faceti re-sync la colectia de jocuri pentru a beneficia de "hints" in culori (jocuri din wishlist, owned, previously owned, etc).
Pe pagina principala veti gasi dupa "Welcome <username>" aceasta fraza, apasati butonul dintre paranteze [].

Your collection data (from BGG) was last resynced X day(s) ago. [resync BGG collection data now]


10. Pentru fiecare joc adaugat in Trade este obligatoriu sa specificati CU MAJUSCULE SI BOLD:
- daca jocul este dependent de limba si limba nu este engleza sau romana;
- daca jocul are rupturi, indoituri, lovituri sau piese lipsa;
- daca lipsesc cutii ale extensiilor, chiar si oferite ca Sweetener;
- daca este vorba de o editie veche, iar pe piata se afla o editie mai noua;
- in cazul jocurilor GMT: daca plansa este de hartie sau "mounted board".


Software-ul folosit pentru generarea lanturilor de schimburi:

Voi folosi TradeMaximizer versiunea 1.4 cu duplicate protection. Cel mai probabil vor fi optiunile: LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES REQUIRE-COLONS REQUIRE-USERNAMES HIDE-NONTRADES SHOW-ELAPSED-TIME.


Contributiile in GeekGold la acest trade:

In primul rand v-as ruga sa contribuiti fiecare cat de mult puteti cu “GG tips” la acest geeklist. Este una din modalitatile prin care ii putem multumi lui Jeff pentru munca pe care a depus-o in OLWLG. Tot ce se va aduna sub forma de tips va fi dublat de catre mine si trimis lui Jeff ("rotunjit" in sus la minim 100).


%Options%
Deadline-Offers: Saturday, March 24th, 2018, 20:00 GMT
Deadline-Wants: Saturday, March 31st, 2018, 20:00 GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14] | 
1. Board Game: Clans of Caledonia [Average Rating:8.11 Overall Rank:45]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English/German regular edition (2017)

Stare: Foarte buna, jucat de 2 ori

Dependenta de limba: Independent

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana


Mentiuni: contine un set extra de "resource tokens" din lemn, practic nu va fi nevoie niciodata de multiplicatoarele de carton.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: The Colonists [Average Rating:7.81 Overall Rank:334]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English first edition (2016)

Stare: Foarte buna, jucat de 2 ori

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: CO₂ [Average Rating:7.24 Overall Rank:568]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Giochix.it multilingual first edition (2012)

Stare: Foarte buna, jucat de ~5 ori

Dependenta de limba: Independent.

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Merlin [Average Rating:7.13 Overall Rank:1066]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: EN/FR/GE first edition (2017)

Stare: Foarte buna, jucat o data

Dependenta de limba: Independent

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana


Sweetener: Merlin: Queenie 1 – Treasures of the Environs

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Transatlantic [Average Rating:7.25 Overall Rank:1209]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: English/German first edition (2017)

Stare: Ca nou, nejucat

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: TZAAR [Average Rating:7.67 Overall Rank:353] [Average Rating:7.67 Unranked]
Daniel Indru
Romania
Timisoara
Timis
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Editie: Multilingual edition 2016

Stare: Nou, in tipla

Dependenta de limba: Independent

Transport: Predare personala in Timisoara sau transport prin Posta Romana

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Runewars [Average Rating:7.68 Overall Rank:153]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English revised edition (2013)

Stare: Buna. CUTIA JULITA PE UN CANT DE LA TRANSPORT, COLTURILE CUTIEI PREZINTA URME DE UZURA

Dependenta de limba: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable


Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta RomanaJocul include si o cutie din plastic pentru depozitarea componentelor.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Queen's Architect [Average Rating:6.93 Overall Rank:1667]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English-only edition (2015)

Stare: Foarte Buna

Dependenta de limba: No necessary in-game text


Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta RomanaJucatorul rosu in loc de caruta are un pion in plus. Nu incurca jocul cu nimic.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Dungeon Lords [Average Rating:7.43 Overall Rank:188]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English first edition (2009)

Stare: Buna. Colturile cutiei putin albe. Cartile au sleevuri.

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups


Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana


SWEETENER

Dungeon Lords: Festival SeasonFARA CUTIA EXPANSIUNII.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Middle-Earth Quest [Average Rating:7.37 Overall Rank:452]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English edition (2009)

Stare: Buna, mici urme de uzura de la depozitare

Dependenta de limba: Extensive use of text - massive conversion needed to be playable

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Imhotep [Average Rating:7.25 Overall Rank:359]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: Editia in limba romana

Stare: Foarte buna

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: The Sanctuary: Endangered Species [Average Rating:6.94 Overall Rank:4014]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English/Polish first edition (2017)

Stare: Ca nou, jucat o singura data. E posibil sa nu mai am regulamentul in poloneza.

Dependenta de limba: No necessary in-game text

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Cry Havoc [Average Rating:7.38 Overall Rank:385]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English first edition (2016)

Stare: Foarte buna.

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana

Cartile au sleeves dar jocul se da fara ele

SWEETENERS

Cry Havoc: Aftermath - SIGILATCry Havoc: New Orders

 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Railroad Revolution [Average Rating:7.44 Overall Rank:683]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: Multilingual first edition (2016)

Stare: Foarte buna. (e posibil sa mai fie in cutie doar regulamentul in engleza, in caz ca a avut si in alte limbi)

Dependenta de limba: No necessary in-game text

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Dark Moon [Average Rating:7.09 Overall Rank:771]
Radu Rengle
Romania
Bucharest
flag msg tools
mbmbmb
Editie: English first edition (2015)

Stare: Foarte buna

Dependenta de limba: Moderate in-game text - needs crib sheet or paste ups

Transport: Predare personala in Bucuresti sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Sponsio [Average Rating:6.71 Overall Rank:6723]
Cris Mold
Romania
flag msg tools
Editie: Romanian first edition (2016)/Ludicus

Stare: Foarte buna, jucat de 3 ori

Dependenta de limba: No necessary in game text

Transport: Predare personala in Cluj-Napoca sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Jolly & Roger [Average Rating:6.84 Overall Rank:4176]
Cris Mold
Romania
flag msg tools
Editie: English/German first edition 2016/Cutia.ro
regulament tradus de cutia in romana

Stare: Foarte buna, jucat de 2 ori

Dependenta de limba: No necessary in game text

Transport: Predare personala in Cluj-Napoca sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Key to the City: London [Average Rating:7.17 Overall Rank:1432]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
English edition (no language dependency), excellent condition.

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Rajas of the Ganges [Average Rating:7.69 Overall Rank:265]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Multilanguage edition (Huch) including English (no language dependency).
Excellent condition.

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Cave Troll [Average Rating:6.41 Overall Rank:1617]
Cris Mold
Romania
flag msg tools
Editie: English edition 2015/Fantasy Flight Games

Stare: Buna, cutia are urme de uzura, dar componentele si cartile sunt impecabile

Dependenta de limba: Some necessary text -easly memorized or small crib sheet

Transport: Predare personala in Cluj-Napoca sau transport prin Posta Romana
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: The Voyages of Marco Polo [Average Rating:7.96 Overall Rank:41]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
GERMAN VERSION (no language dependency except in helper sheet which is also shown with icons). Components are in very good condition, but BOX HAS SOME DAMAGE ON SOME OF THE EDGES INCLUDING A TAPED EDGE. 1 MEEPLE OF 1 COLOR IS WITHOUT HEAD (but 3rd meeple is used only if you play with a certain character so its very rarely used).

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Fresco [Average Rating:7.32 Overall Rank:250] [Average Rating:7.32 Unranked]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
GERMAN EDITION(Queen Games), NO LANGUAGE DEPENDENCY. Very good condition
Includes expansion! : Fresco: Expansion Modules 4, 5 and 6 - GERMAN EDITION (NO LANGUAGE DEPENDENCY), box included, excellent condition

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Valletta [Average Rating:7.07 Overall Rank:1762]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
English Edition (Z-Man games), medium language dependency. Excellent condition.

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Murano [Average Rating:7.27 Overall Rank:849]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
English Edition - Mayfair games (medium language dependency). Components are in very good condition, BOX HAS SMALL FACTORY DEFFECT - AREA OF ABOUT 5CM. WITHOUT PRINT (IT SHOWS GRAY CARDBOARD) ON ONE OF THE SIDES.

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Ulm [Average Rating:7.16 Overall Rank:867]
Tsonko Tsonev
Bulgaria
Sofia
Sofia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Multilanguage edition (including English), Huch, medium language dependency
Very good condition.

Hello, I'm Tsonko from Bulgaria, I have participated in the last Romanian mathtrade. I will ship the games to Romania as well as pay for the shipping of games to Bulgaria using speedy.bg (they are partners with DPD in Romania). I would appreciate if we can arrange combined shipping if I need to send/receive games to the same city but if it's not comfortable for you separate is also fine.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14] | 
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [14] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.