Magyar math trade - 2018
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Recommend
22 
 Thumb up
14.00
 tip
 Hide
Végleges eredmények: http://bgg.activityclub.org/olwlg/trades-summary.cgi?listid=...

Kérem mindenki kezdje el szervezni a játékokat átadását. Köszönöm a részvételt.
English speakers: this is a Hungary-only shipping math trade. You're welcome to participate if you have an address inside Hungary. No international shipping allowed. Shipping costs are always covered by the shipper. You need to follow BGG guidelines on cash value trades. If you have communication issues or questions, ask in the comments first, PM me if you get no answer.

Mi az a math trade?

Olyan tömeges játékcsere, amelynek célja, hogy láncot építve a lehető legtöbb játék cseréljen gazdát.

Tegyük fel, hogy egy Drakula Dühét szeretnél elcserélni, és Battlestar Galacticát szeretnél helyette kapni. Van is egy BSG, amit a tulajdonosa elcserélne, de neki már van Dd játéka, és valami eurogame-et akarna inkább. Van azonban még valaki, aki szeretne cserélni, egy Agricolát akar elpasszolni, és érdekli a Drakula dühe. Ha tehát a Dd-t odaadod az Agricola tulajának, az Agricola a BSG tulajhoz kerül, te pedig megkapod a BSG-t. Ez a math trade lényege, de egy szoftver segítségével a cserelánc akár sokkal hosszabb is lehet.

lacxox hosszabban is elmagyarázza!

Hogyan kell a math trade-en részt venni?
0. Elolvasod a következő pont szabályait. Megnézel pár videót a math trade és az OLWLG működéséről. Kérdezel, ha valamit nem értesz. Beszélgetés erről a trade-ről.
1. Listazárási határideig hozzáadod a cserélendő játékaidat ehhez a GeekListhez.
2. Listazárás után bejelölöd az OLWLG-ben a játékokat, amik érdekelnek. (WantList)
3. Listazárás után kitöltöd, hogy mit mire vagy hajlandó cserélni. (Cserelista beküldésének határidejéig.)
3. b. Ellenőrzöd, hogy tényleg jól küldted-e el a listát.
4. Megvárod a math trade előzetes eredményét, megnézed, és jelzed, ha egy cseréd technikai okok miatt lehetetlen. (Óvási határidőig.)
5. Megvárod, hogy mi a math trade végleges eredménye.
6. Privát üzenetben felveszed a kapcsolatot a játékodat fogadó féllel, megbeszélsz vele egy helyet és időpontot, ahol átadod a játékot vagy ha ez nem lehetséges, elkéred a címet, amelyre küldheted.
7. Felelsz az új játékodat adó személy megkeresésére, és a megbeszélt helyen és időpontban átveszed tőle a játékot vagy megadod a címed, amelyre a játékot küldheti.

Mik a szabályok?
A math trade időtartama:
Listazárás: 2018. szeptember 27. 20:00
Cserelista beküldésének határideje: 2018. október 1. 17:00
Óvási határidő: 2017. október 3. 08:00

1. A játékok listázásakor
Mostantól lehet törölni hozzáadott tételt!

Tilos pénzt pénzre cserélni! Ugyanígy tilos a geekgold-geekgold csere. Ha ilyen történik, azt nullázom az eredmények publikálása előtt, és nagyon rosszakat gondolok az elkövetőről.

A math trade-en részt vehetnek a következő tételek:
a) társasjátékok és kiegészítőik
b) szerepjátékok és kiegészítőik
c) bármi más, ami törvényesen feladható postán.
d) geekgold
Szerepelhet, amennyiben mindkét fél betartja a BGG jutalékokkal kapcsolatos szabályait:
e) pénz
f) pénzzel egyenértékű akármi (ajándékutalvány, vásárlás adott boltban)
A pénzzel vagy azzal egyenértékű tételekkel történő kereskedés során a BGG (ez az oldal) 3% jutalékra tart igényt. A jutalékot a pénzt kapó személy (eladó) fizeti. A jutalékfizetés menetének pontos leírása angolul itt található:
Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)
Pénzt vagy azzal egyenértékű tételt ezen a listán csak olyan felhasználó cserélhet (adhat vagy fogadhat), aki a fenti szabályokat megértette és betartja. A math trade szervezője nem vállal felelősséget a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályainak esetleges szándékos vagy véletlen megszegéséből adódó problémákért, és (tapasztalat és erre fordítható idő hiányában) nem ad a szabályzatban feltüntetettnél bővebb információt a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályairól.


Azokat a tételeket, amelyeknek nincs az adatbázisban bejegyzése, Outside the scope of BGG-ként listázd (id=23953), és a leírása tartalmazza ezt: +altname+ Tétel neve -altname-
(A tétel nevéhez helyettesítsd be a konkrét tételt. Vigyázat, az -altname- esetén mindig mínuszjeleket használj, ne a hosszabb kötőjelet, mert azt nem ismeri fel a szoftver.)

A listában társas- és szerepjátékok esetén kötelezően feltüntetendő:
a) állapot, esetleges hiányosság! Legyen a leírás pontos, esetleg képpel kiegészített! A nem megfelelő állapotleírásnak következményei lesznek!
b) kiadás nyelve (hogy nyelcfüggetlen-e a játék, az jó pluszinformáció, de a kiadás nyelvét kötelező megadni)
c) kiadás (kiadó, év, kiadás beceneve, ne húzzuk feleslegesen egymás idejét azzal, hogy a kiadásra rá kelljen kérdezni)
(Ha csak a társas egy részét -mondjuk pár bábut- rakod fel, akkor Outside the scope of BGG-ként vidd fel, "+altname+ pár bábu X játékból -altname-" leírással.)

A kiadás, de főképpen a nyelv meghatározása nélküli tételekért szólni fogok, és törlöm, ha rövid úton nincs pótolva a hiány. (Még egyszer mondom: a nyelvfüggetlenség jó pluszinformáció, de akkor is szerepelnie kell a konkrét kiadás nyelvének. Azt majd eldönti, aki cserélni akar, hogy egy nyelvfüggetlen játék délcsecsen vagy rovásírásos nyenyec kiadása kell-e neki.)

Csak azt add hozzá Insert Geek Linkkel a leíráshoz, amit mellékelsz a játékhoz! Tehát ne linkeld a Caverna leírásában az Agricolát, mondván annak az újabb verziója, mert akkor az OLWLG-s listát böngészve azt fogjuk hinni, hogy egy Cavernát és egy Agricolát akarsz cserélni.

Ne cserélj rosszabb feltételekre egy már listázott tételben! Ha három kockatartó szütyőt listáztál egyben, de egyiküket elajándékoztad közben, a régi tételt töröld, és a két szütyőt add hozzá új tételként. (Miért? Valaki megjelölheti a szütyőket mint olyan tárgyak, amik érdeklik, és átsiklik a változás felett. Amikor megérkezik, jogosan lesz dühös, amiért csak kettőt kapott.)

A cserelista zárásáig ellenőrizd le, hogy azt adod-e, amit ígérsz! Ellenőrizd a játékot, amit felraksz. Tényleg megvan? Tényleg az a játék, amire gondoltál, és tényleg abban a kiadásban? Tényleg makulátlan az állapota? Ha nem, töröld, és vidd fel új tételként. Nem csak kellemetlen, kifejezetten bosszantó, amikor az eredmények kihirdetésekor vagy postázás előtt derül ki, hogy nincs is meg az a játék, abban az állapotban, amit állítottál.

2. A cserelista beküldésekor
Lehetőleg próbálj meg (üres) cserelistát beküldeni akkor is, ha nem akarsz részt venni a játékaiddal a cserében. Így tudom, hogy nem véletlenül csúsztál ki a határidőből.
Ha beküldted a cserelistád, ellenőrizd még egyszer, hogy biztosan jól töltötted-e ki. Ez a saját érdeked is.
Használd az OLWLG duplicate protection opcióját. Ezzel elkerülheted, hogy végül három Pandemic-et cserélj, ha a listán három is szerepel másoktól és te három játékodat is odaadnád egy Pandemic-ért. A duplicate protection használata kifejezetten egyszerű, külön gomb van rá az OLWLG-ben. A lényeg, hogy az oldal által létrehozott zöld tételért add oda a játékaidat, ne az egyes ugyanolyan játékokért. Amennyiben segítségre van szükséged, kérdezz!
Figyelem: a duplicate protection nem használatát mostantól nem fogadom el óvási indoklásként.

3. Az előzetes eredmények publikálásától az óvási határidőig
Előzetes eredményekkel szembeni óvás csak a megadott határidőn belül, technikai problémák jelzésével lehetséges. Az óvás jogosságáról a személyes bírálatom fog dönteni, amelyben a közösség érdekeit fogom szem előtt tartani.
Ennél a döntésnél nem fogom figyelembe venni ha kiderül, hogy a cserére bocsátott játékodat nem akarod az eredményben szereplőre cserélni. A saját felelősséged, hogy a cserelistát a valóságnak megfelelően töltsed ki. Ezért kérlek, hogy a cserelistádat a beküldés után tüzetesen nézd át. Ha egy adott lehetőség szerepel a listádon, elfogadod, hogy az lehet a csere végeredménye is. (Nem akarom, hogy kár érjen vagy a csere vesztesének érezd magad, de nem fogom egyénileg mérlegelni, hogy egy kétezer forintos, de jelenleg nem kapható játékot vajon valóban elfogadtál volna a tízezer forintos bontatlan játékodért -amit nem tudhatok, te hogyan és mennyiért szereztél- vagy csak félrekattintottál.)
Az óvási időszak alapvetően a cserére bocsátott játékra vonatkozó technikai jellegű problémák jelzésére van fenntartva. (Az általad cserére bocsátott játék elégett, eltűnt, részei nincsenek meg, kiderült, hogy az állapota nem felel meg az általad leírtnak.)
Természetesen bármely más jellegű óvást is mérlegelni fogok, és a közösség érdekeit szem előtt tartva, de saját belátásom szerint döntök róla.

4. Az eredmények véglegesítése után
Szállítási cím: csak Magyarországon belül. Ha külföldön vagy, és szeretnél részt venni, beszélj magyarországi ismerősökkel, vagy ha nincs ilyen, kérj meg valakit a geeklist hozzászólásai között, hogy fogadja a játékodat, és postázza neked.

Szállítási költség: a küldő fizeti.
a) Lehet sima postai csomagban feladni.
b) Lehet vaterafutárral akár PostaPontra küldeni vagy Webox, Fostpox terminált használni.
c) Személyes átadást megbeszélni geekmailen. (Ugyanakkor a fogadó fél nem köteles a személyes átadás lehetőségével élni, ilyenkor marad az a) vagy b) opció.)
Még egyszer, hiába írod be, hogy hol adnád át a játékot, ez nem érvényes. A játékot fogadó személy valószínűleg megpróbál majd valahogy személyes cserét lefolytatni, de ez nem feltétlenül sikerül. A listára játékot felpakolva beleegyezel, hogy belföldre elpostázod a játékot, és te fizeted ennek költséget. Ha ezt nem vagy hajlandó megtenni, nem vehetsz részt a cserében, várj egy későbbi, nem posta alapú cserére.

Szállítás ideje: a végleges eredmények kiírása utáni két héten belül.
a) A végleges eredmények előtt lesznek előzetes eredmények. Az óvási időszak végéig elérhető eredmények tehát csak előzetesek! Ekkor még ne küldd el a játékot! (Valakinek eszébe juthat, hogy mégsem tud elküldeni egy bizonyos játékot, ezzel felborítva az egész láncolatot.)
b) Ne várd meg míg megérkezik a játékod! Ha mindenki erre vár, sosem kapunk semmit. Ez a csere bizalmi alapon működik. Ráadásul nem azzal szúrsz ki, aki lassan küldi a játékodat, hanem valakivel, aki lehet, hogy már rég eleget tett a kötelezettségének.

Linkek:
Math trade wiki
OLWLG wiki (az OLWLG maga)
Video tutorialok

Beszélgetés erről a trade-ről%Options%
Deadline-Offers: Thursday, September 27th, 2018, 07:00 PM GMT
Deadline-Wants: Monday, October 1st, 2018, 04:00 PM GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: magyar [+] HU [+] magyarmath [+] [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [24] | 
1. Board Game: Smash Up [Average Rating:6.80 Overall Rank:705] [Average Rating:6.80 Unranked]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: többször játszott, de kiváló állapotú
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2012, AEG

ok: nekünk túl hosszú ahhoz képest, amit nyújt
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Mousquetaires du Roy [Average Rating:6.90 Overall Rank:2092]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: jó, a fóliát visszaragasztotta az előző tulaj
Nyelv: angol
Kiadás: English edition, 2010, Rio Grande

ok: nem kerül elő a Drakula dühe mellett, pedig amúgy tetszett
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Epic Resort [Average Rating:6.58 Overall Rank:3098]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014, Floodgate Games

ok: évek óta nálam van, mégsem került elő
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Through the Ages: A New Story of Civilization [Average Rating:8.53 Overall Rank:3]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: csak kibontva, kiváló
Nyelv: magyar
Kiadás: Hungarian first edition, Gémklub

ok: játszottam vele jónéhányszor online, én élvezem, de nem hiszem, hogy bárkit rá tudok venni egy partira
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Cthulhu Gloom [Average Rating:6.42 Overall Rank:2351] [Average Rating:6.42 Unranked]
Adam Kleizer
Hungary
Győr
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmb
Állapot: használt, a doboz kifejezetten viseltes, a kártyák jó állapotúak, kérésre csinálok képet.
Nyelv: angol
Kiadás: English first

Plusz Cthulhu Gloom: Unpleasant Dreams
állapot, nyelv, kiadás: mint fent
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Blueprints [Average Rating:6.87 Overall Rank:792]
Bosze Gabor
Hungary
Kapuvár
Győr-M-Sopron
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: német (nyelvfüggetlen)
Kiadás: German Edition 2014 Z-Man Games
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Spyfall [Average Rating:6.99 Overall Rank:489] [Average Rating:6.99 Unranked]
Bosze Gabor
Hungary
Kapuvár
Győr-M-Sopron
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: Bontott, egyszer sem játszott
Nyelv: magyar
Kiadás: German/Hungarian first edition 2015 PIATNIK
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Treasure Hunter [Average Rating:6.79 Overall Rank:1305]
Bosze Gabor
Hungary
Kapuvár
Győr-M-Sopron
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: Bontatlan
Nyelv: magyar
Kiadás: Kincsvadász Hungarian edition 2015 QUEEN GAMES
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: King of New York [Average Rating:7.02 Overall Rank:503]
Bosze Gabor
Hungary
Kapuvár
Győr-M-Sopron
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: 2x játszott, de kiváló állapotú
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014 IELLO
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Java [Average Rating:7.02 Overall Rank:820]
lermi
Hungary
flag msg tools
mbmbmbmbmb
Állapot: doboz polckopott, beltartalom újszerű, hibátlan
Nyelv: Francia, Német, Olasz (nyelvfüggetlen)
Kiadás: Java ‐ Multilingual edition
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Ascension: Deckbuilding Game [Average Rating:7.03 Overall Rank:548] [Average Rating:7.03 Unranked]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Chronicle of the Godslayer + Return of the Fallen + 25 promo lap
(kb. 290 lap)

Nyelv: angol

Állapot: teljesen jó, ld. alább

Kiadás, leírás:
- házi nyomtatású (vmivel kisebb, mint a Magic méret);
- laminált lapok, ezért kártyavédőzni nem kell;
- kb. 290 lap, kezdőpakli lapok 4 játékos részére;
- tábla és GYP tokenek nincsenek (előbbi nem is kell hozzá, utóbbinak bármilyen jelölő megteszi);
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Ingenious [Average Rating:7.14 Overall Rank:362]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: párszor játszott, kiváló állapotú
Nyelv: magyar
Kiadás: magyar
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Domaine [Average Rating:7.01 Overall Rank:725]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: többször játszott, de kiváló állapotú
Nyelv: magyar
Kiadás: magyar
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Dead of Winter: A Crossroads Game [Average Rating:7.68 Overall Rank:77] [Average Rating:7.68 Unranked]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: csak bontott, kiváló állapotú
Nyelv: magyar
Kiadás: magyar
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Conan [Average Rating:7.82 Overall Rank:358] [Average Rating:7.82 Unranked]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kipróbált, doboz tetején apró szakadás
Nyelv: angol
Kiadás: 2016
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Innovation: Echoes of the Past [Average Rating:7.57 Unranked] [Average Rating:7.57 Unranked]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Csak a fenti kieg, alapjáték nélkül!

Állapot: valszeg nem is játszott, kiváló állapotú
Nyelv: angol
Kiadás: IELLO
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Dungeon Saga: Dwarf King's Quest [Average Rating:7.33 Overall Rank:1824]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kipróbált
Nyelv: angol
Kiadás: 2015

Adom mellé a: Dungeon Saga: The Warlord of Galahir kieget
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Coup: Rebellion G54 [Average Rating:7.07 Overall Rank:1007]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt
Nyelv: angol
Kiadás: 2014
+ Anarchy kiegészítő
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Apocalypse Chaos [Average Rating:6.71 Overall Rank:3801]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: kipróbált
Nyelv: angol
Kiadás: 2015
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island [Average Rating:7.91 Overall Rank:41]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt
Nyelv: angol
Kiadás: 2016
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Earth Reborn [Average Rating:7.72 Overall Rank:336]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: angol
Kiadás: 2010
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. RPG Item: Black Crusade: Game Master's Kit [Average Rating:7.53 Overall Rank:1215]
Auer Balázs
Hungary
Győr
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: angol
Kiadás: 2011
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: CV: Gossip [Average Rating:6.53 Unranked] [Average Rating:6.53 Unranked]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Csak a fenti kieg, alapjáték nélkül!

Állapot: csak bontott, kiváló állapotú
Nyelv: angol/lengyel (két külön pakli)
Kiadás: Granna
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Codenames [Average Rating:7.71 Overall Rank:60] [Average Rating:7.71 Unranked]
Tamás Fekete
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: használt állapotú (lapkák szélén látszik)
Nyelv: magyar
Kiadás: magyar
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Castles [Average Rating:3.40 Overall Rank:16767]
Hungary
Budapest
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Állapot: bontatlan
Nyelv: angol
Kiadás: 2014
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [24] | 
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [24] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.