Magyar math trade - 2020 tavasz
Adam Kleizer
Hungary
Győrújbarát
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
Microbadge: Silver game player. At least 1,000 logged game plays!Microbadge: Battlestar Galactica - I am a CylonMicrobadge: Indie RPG fan
Recommend
22 
 Thumb up
12.00
 tip
 Hide
Eredmények itt: https://bgg.activityclub.org/olwlg/trades-summary.cgi?listid...

Senki nem jelzett problémát, így az eredmények hivatalosak, egy hónap áll rendelkezésre, hogy megszervezzétek a játékok eljuttatását a fogaddó félhez.

Amennyiben bármi probléma merül fel, kérlek jelezzétek felém (is), egyébként köszönöm a részvételt és találkozunk legközelebb.


English speakers: this is a Hungary-only shipping math trade. You're welcome to participate if you have an address inside Hungary. No international shipping allowed. Shipping costs are always covered by the shipper. You need to follow BGG guidelines on cash value trades. If you have communication issues or questions, ask in the comments first, PM me if you get no answer.

Mi az a math trade?

Olyan tömeges játékcsere, amelynek célja, hogy láncot építve a lehető legtöbb játék cseréljen gazdát.

Tegyük fel, hogy egy Drakula Dühét szeretnél elcserélni, és Battlestar Galacticát szeretnél helyette kapni. Van is egy BSG, amit a tulajdonosa elcserélne, de neki már van Dd játéka, és valami eurogame-et akarna inkább. Van azonban még valaki, aki szeretne cserélni, egy Agricolát akar elpasszolni, és érdekli a Drakula dühe. Ha tehát a Dd-t odaadod az Agricola tulajának, az Agricola a BSG tulajhoz kerül, te pedig megkapod a BSG-t. Ez a math trade lényege, de egy szoftver segítségével a cserelánc akár sokkal hosszabb is lehet.

lacxox hosszabban is elmagyarázza!

Hogyan kell a math trade-en részt venni?
0. Elolvasod a következő pont szabályait. Megnézel pár videót a math trade és az OLWLG működéséről. Kérdezel, ha valamit nem értesz. Beszélgetés erről a trade-ről.
1. Listazárási határideig hozzáadod a cserélendő játékaidat ehhez a GeekListhez.
2. Listazárás után bejelölöd az OLWLG-ben a játékokat, amik érdekelnek. (WantList) Figyelem: az OLWLG már elérhető magyarul is. A profilodon (https://bgg.activityclub.org/olwlg/profile.cgi) ez az első választható beállítás.
3. Listazárás után kitöltöd, hogy mit mire vagy hajlandó cserélni. (Cserelista beküldésének határidejéig.)
3. b. Ellenőrzöd, hogy tényleg jól küldted-e el a listát.
4. Megvárod a math trade előzetes eredményét, megnézed, és jelzed, ha egy cseréd technikai okok miatt lehetetlen. (Óvási határidőig.)
5. Megvárod, hogy mi a math trade végleges eredménye.
6. Privát üzenetben felveszed a kapcsolatot a játékodat fogadó féllel, megbeszélsz vele egy helyet és időpontot, ahol átadod a játékot vagy ha ez nem lehetséges, elkéred a címet, amelyre küldheted.
7. Felelsz az új játékodat adó személy megkeresésére, és a megbeszélt helyen és időpontban átveszed tőle a játékot vagy megadod a címed, amelyre a játékot küldheti.

Mik a szabályok?
A math trade időtartama:
Listazárás: 2020. március 21. április 25. 20:00
Cserelista beküldésének határideje: 2012. március 25. május 2. 09:00
Óvási határidő: 2020. március 25. május 2. 21:00

1. A játékok listázásakor
Mostantól lehet törölni hozzáadott tételt!

Tilos pénzt pénzre cserélni! Ugyanígy tilos a geekgold-geekgold csere. Ha ilyen történik, azt nullázom az eredmények publikálása előtt, és nagyon rosszakat gondolok az elkövetőről.

A math trade-en részt vehetnek a következő tételek:
a) társasjátékok és kiegészítőik
b) szerepjátékok és kiegészítőik
c) bármi más, ami törvényesen feladható postán.
d) geekgold
Szerepelhet, amennyiben mindkét fél betartja a BGG jutalékokkal kapcsolatos szabályait:
e) pénz
f) pénzzel egyenértékű akármi (ajándékutalvány, vásárlás adott boltban)
A pénzzel vagy azzal egyenértékű tételekkel történő kereskedés során a BGG (ez az oldal) 3% jutalékra tart igényt. A jutalékot a pénzt kapó személy (eladó) fizeti. A jutalékfizetés menetének pontos leírása angolul itt található:
Cash Value Trades in Math Trades (and how to make a geek market listing for them)
Pénzt vagy azzal egyenértékű tételt ezen a listán csak olyan felhasználó cserélhet (adhat vagy fogadhat), aki a fenti szabályokat megértette és betartja. A math trade szervezője nem vállal felelősséget a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályainak esetleges szándékos vagy véletlen megszegéséből adódó problémákért, és (tapasztalat és erre fordítható idő hiányában) nem ad a szabályzatban feltüntetettnél bővebb információt a BGG jutalékkal kapcsolatos szabályairól.


Azokat a tételeket, amelyeknek nincs az adatbázisban bejegyzése, Outside the scope of BGG-ként listázd (id=23953), és a leírása tartalmazza ezt: +altname+ Tétel neve -altname-
(A tétel nevéhez helyettesítsd be a konkrét tételt. Vigyázat, az -altname- esetén mindig mínuszjeleket használj, ne a hosszabb kötőjelet, mert azt nem ismeri fel a szoftver.)

A listában társas- és szerepjátékok esetén kötelezően feltüntetendő:
a) állapot, esetleges hiányosság! Legyen a leírás pontos, esetleg képpel kiegészített! A nem megfelelő állapotleírásnak következményei lesznek!
b) kiadás nyelve (hogy nyelcfüggetlen-e a játék, az jó pluszinformáció, de a kiadás nyelvét kötelező megadni)
c) kiadás (kiadó, év, kiadás beceneve, ne húzzuk feleslegesen egymás idejét azzal, hogy a kiadásra rá kelljen kérdezni)
(Ha csak a társas egy részét -mondjuk pár bábut- rakod fel, akkor Outside the scope of BGG-ként vidd fel, "+altname+ pár bábu X játékból -altname-" leírással.)

A kiadás, de főképpen a nyelv meghatározása nélküli tételekért szólni fogok, és törlöm, ha rövid úton nincs pótolva a hiány. (Még egyszer mondom: a nyelvfüggetlenség jó pluszinformáció, de akkor is szerepelnie kell a konkrét kiadás nyelvének. Azt majd eldönti, aki cserélni akar, hogy egy nyelvfüggetlen játék délcsecsen vagy rovásírásos nyenyec kiadása kell-e neki.)

Csak azt add hozzá Insert Geek Linkkel a leíráshoz, amit mellékelsz a játékhoz! Tehát ne linkeld a Caverna leírásában az Agricolát, mondván annak az újabb verziója, mert akkor az OLWLG-s listát böngészve azt fogjuk hinni, hogy egy Cavernát és egy Agricolát akarsz cserélni.

Ne cserélj rosszabb feltételekre egy már listázott tételben! Ha három kockatartó szütyőt listáztál egyben, de egyiküket elajándékoztad közben, a régi tételt töröld, és a két szütyőt add hozzá új tételként. (Miért? Valaki megjelölheti a szütyőket mint olyan tárgyak, amik érdeklik, és átsiklik a változás felett. Amikor megérkezik, jogosan lesz dühös, amiért csak kettőt kapott.)

A cserelista zárásáig ellenőrizd le, hogy azt adod-e, amit ígérsz! Ellenőrizd a játékot, amit felraksz. Tényleg megvan? Tényleg az a játék, amire gondoltál, és tényleg abban a kiadásban? Tényleg makulátlan az állapota? Ha nem, töröld, és vidd fel új tételként. Nem csak kellemetlen, kifejezetten bosszantó, amikor az eredmények kihirdetésekor vagy postázás előtt derül ki, hogy nincs is meg az a játék, abban az állapotban, amit állítottál.

2. A cserelista beküldésekor
Lehetőleg próbálj meg (üres) cserelistát beküldeni akkor is, ha nem akarsz részt venni a játékaiddal a cserében. Így tudom, hogy nem véletlenül csúsztál ki a határidőből.
Ha beküldted a cserelistád, ellenőrizd még egyszer, hogy biztosan jól töltötted-e ki. Ez a saját érdeked is.
Használd az OLWLG duplicate protection opcióját. Ezzel elkerülheted, hogy végül három Pandemic-et cserélj, ha a listán három is szerepel másoktól és te három játékodat is odaadnád egy Pandemic-ért. A duplicate protection használata kifejezetten egyszerű, külön gomb van rá az OLWLG-ben. A lényeg, hogy az oldal által létrehozott zöld tételért add oda a játékaidat, ne az egyes ugyanolyan játékokért. Amennyiben segítségre van szükséged, kérdezz!
Figyelem: a duplicate protection nem használatát mostantól nem fogadom el óvási indoklásként.

3. Az előzetes eredmények publikálásától az óvási határidőig
Előzetes eredményekkel szembeni óvás csak a megadott határidőn belül, technikai problémák jelzésével lehetséges. Az óvás jogosságáról a személyes bírálatom fog dönteni, amelyben a közösség érdekeit és a közösség általános véleményét fogom szem előtt tartani.
Ennél a döntésnél nem fogom figyelembe venni ha kiderül, hogy a cserére bocsátott játékodat nem akarod az eredményben szereplőre cserélni. A saját felelősséged, hogy a cserelistát a valóságnak megfelelően töltsed ki. Ezért kérlek, hogy a cserelistádat a beküldés után tüzetesen nézd át. Ha egy adott lehetőség szerepel a listádon, elfogadod, hogy az lehet a csere végeredménye is. (Nem akarom, hogy kár érjen vagy a csere vesztesének érezd magad, de nem fogom egyénileg mérlegelni, hogy egy kétezer forintos, de jelenleg nem kapható játékot vajon valóban elfogadtál volna a tízezer forintos bontatlan játékodért -amit nem tudhatok, te hogyan és mennyiért szereztél- vagy csak félrekattintottál.)
Az óvási időszak alapvetően a cserére bocsátott játékra vonatkozó technikai jellegű problémák jelzésére van fenntartva. (Az általad cserére bocsátott játék elégett, eltűnt, részei nincsenek meg, kiderült, hogy az állapota nem felel meg az általad leírtnak.)
Természetesen bármely más jellegű óvást is mérlegelni fogok, és a közösség általános véleményét és érdekeit szem előtt tartva, de saját belátásom szerint döntök róla.
Figyelem: az óvás indoka nyilvános és fel kell vállalnod a közösség előtt. Az óvásról mostantól ki fogom kérni a közösség véleményét, és ez alapján fogok dönteni. Amennyiben az óvást nem fogadjuk el, ám mégsem vagy képes/hajlandó átadni a játékot, a cserepartnered megfelelő kompenzációáért te leszel a felelős.

4. Az eredmények véglegesítése után
Szállítási cím: csak Magyarországon belül. Ha külföldön vagy, és szeretnél részt venni, beszélj magyarországi ismerősökkel, vagy ha nincs ilyen, kérj meg valakit a geeklist hozzászólásai között, hogy fogadja a játékodat, és postázza neked.

Szállítási költség: a küldő fizeti.
a) Lehet sima postai csomagban, futárküldeményben feladni.
b) Lehet PostaPontra küldeni vagy Foxpost terminált használni.
c) Személyes átadást megbeszélni geekmailen. (Ugyanakkor a fogadó fél nem köteles a személyes átadás lehetőségével élni, ilyenkor marad az a) vagy b) opció.)
Még egyszer, hiába írod be, hogy hol adnád át a játékot, ez nem érvényes. A játékot fogadó személy valószínűleg megpróbál majd valahogy személyes cserét lefolytatni, de ez nem feltétlenül sikerül. A listára játékot felpakolva beleegyezel, hogy belföldre elpostázod a játékot, és te fizeted ennek költséget. Ha ezt nem vagy hajlandó megtenni, nem vehetsz részt a cserében, várj egy későbbi, nem posta alapú cserére.

Szállítás ideje: a végleges eredmények kiírása utáni két héten lehetőleg négy héten belül.
a) A végleges eredmények előtt lesznek előzetes eredmények. Az óvási időszak végéig elérhető eredmények tehát csak előzetesek! Ekkor még ne küldd el a játékot! (Valakinek eszébe juthat, hogy mégsem tud elküldeni egy bizonyos játékot, ezzel felborítva az egész láncolatot.)
b) Ne várd meg míg megérkezik a játékod! Ha mindenki erre vár, sosem kapunk semmit. Ez a csere bizalmi alapon működik. Ráadásul nem azzal szúrsz ki, aki lassan küldi a játékodat, hanem valakivel, aki lehet, hogy már rég eleget tett a kötelezettségének.
c) Amennyiben a játékod átadásával problémák merülnek fel, keress meg. Ha te nem keresel, akkor elképzelhető, hogy én próbálom meg veled felvenni a kapcsolatot. Ezért kérlek állítsd be a geekmail beállításaidban, hogy az oldalon keresztül küldött üzeneteket továbbítsa az email címedre is. (Ezen az oldalon a Settings menüben a Forward messages beállítás legyen kipipálva.)

Linkek:
Math trade wiki
OLWLG wiki (az OLWLG maga)
Video tutorialok

Beszélgetés erről a trade-ről
Az eddig math trade-ek tapasztalatai



%Options%
Deadline-Offers: Saturday, April 25th, 2020, 07:00 PM GMT
Deadline-Wants: Saturday, May 2nd, 2020, 08:00 AM GMT
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [18]  |  
1. Board Game: Mousquetaires du Roy [Average Rating:6.87 Overall Rank:2404]
Board Game: Mousquetaires du Roy
Adam Kleizer
Hungary
Győrújbarát
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
Microbadge: Silver game player. At least 1,000 logged game plays!Microbadge: Battlestar Galactica - I am a CylonMicrobadge: Indie RPG fan
Állapot: jó, a fóliát visszaragasztotta az előző tulaj
Nyelv: angol
Kiadás: English edition, 2010, Rio Grande

ok: nem kerül elő a Drakula dühe mellett, pedig amúgy tetszett
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Cthulhu Gloom [Average Rating:6.41 Overall Rank:2564] [Average Rating:6.41 Unranked]
Board Game: Cthulhu Gloom
Adam Kleizer
Hungary
Győrújbarát
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
Microbadge: Silver game player. At least 1,000 logged game plays!Microbadge: Battlestar Galactica - I am a CylonMicrobadge: Indie RPG fan
Állapot: használt, a doboz kifejezetten viseltes, a kártyák jó állapotúak, kérésre csinálok képet.
Nyelv: angol
Kiadás: English first

Plusz Cthulhu Gloom: Unpleasant Dreams
állapot, nyelv, kiadás: mint fent
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: Epic Resort [Average Rating:6.55 Overall Rank:3491]
Board Game: Epic Resort
Adam Kleizer
Hungary
Győrújbarát
Győr-Moson-Sopron
flag msg tools
designer
badge
Avatar
Microbadge: Silver game player. At least 1,000 logged game plays!Microbadge: Battlestar Galactica - I am a CylonMicrobadge: Indie RPG fan
Állapot: kiváló
Nyelv: angol
Kiadás: English first edition, 2014, Floodgate Games

ok: évek óta nálam van, mégsem került elő
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Abyss [Average Rating:7.32 Overall Rank:344]
Board Game: Abyss
Laszlo Czigledszky
Hungary
flag msg tools
Microbadge: Dachshund loverMicrobadge: PlayStation fanMicrobadge: Scythe fanMicrobadge: The Last of Us fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Állapot: bontott, játszatlan
Nyelv: angol
Kiadás: English first
5 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Snow Tails [Average Rating:6.98 Overall Rank:717]
Board Game: Snow Tails
Laszlo Czigledszky
Hungary
flag msg tools
Microbadge: Dachshund loverMicrobadge: PlayStation fanMicrobadge: Scythe fanMicrobadge: The Last of Us fanMicrobadge: 5 Year Geek Veteran
Állapot: kívül-belül tökéletes, papír inzert nélkül (általában kidobom, mert igénytelen és csak a helyet foglalja)
Nyelv: angol
Nyelvfüggőség: nyelvfüggetlen
Kiadás: https://boardgamegeek.com/boardgameversion/269389/english-th...
Extra: Magyar rajongói kieg. stratégia kártyákkal, extra pályaelemekkel, bővebben ennek a cikknek a végén: https://negyszogleteskerekasztal.blogspot.com/2018/10/snow-t...
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Police Precinct [Average Rating:6.92 Overall Rank:1565]
Board Game: Police Precinct
saabee
Hungary
Atomváros
Tolna
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Leader 1 fanMicrobadge: Twilight Struggle fanMicrobadge: Power Grid fanMicrobadge: Magyar társasjáték csoportMicrobadge: Basketball - Air Jordan fan
Állapot: hibátlan
Nyelv: angol
Kiadás: English second edition, 2015
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Rajas of the Ganges [Average Rating:7.69 Overall Rank:167]
Board Game: Rajas of the Ganges
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Rajas of the Ganges <<<

BOLTBAN: 12990Ft (tarsasjatekguru.hu)
NYELVF.: nyelvfüggetlen
NYELV: angol/német/francia
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, sosem játszottuk
LEÍRÁS: munkáselhelyezős kockapakolós (inkább) euró, egy szép indiai dizájnnal


Elkelt, úgyhogy kihúzom. De itthagyom mostmár, hátha valaki keresi, és azt hinné, megőrült...
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Super Motherload [Average Rating:7.41 Overall Rank:573]
Board Game: Super Motherload
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Super Motherload <<<

BOLTBAN: 12990Ft (metagames.hu)
NYELVF.: minimálisan nyelvfüggő
NYELV: angol
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: pakliépítés és eközben mintafelismerés (legjobb szabálytanító videó valaha: https://youtu.be/CNqeSuNQMXM)
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Witch Hunt [Average Rating:7.69 Overall Rank:6845]
Board Game: Witch Hunt
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Witchhunt <<<

BOLTBAN: tudtommal nem kapható
NYELVF.: közepesen nyelvfüggő
NYELV: angol
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: rejtett szerepes social deduction játék
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Deception: Murder in Hong Kong [Average Rating:7.51 Overall Rank:176]
Board Game: Deception: Murder in Hong Kong
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Deception: Murder in Hong Kong <<<

BOLTBAN: angol verziót tudtommal itthon nem kapni (külföldön, 28 fontnál kezdődik szállítás nélkül is... 11000Ft+)
NYELVF.: közepesen nyelvfüggő
NYELV: angol/német
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: rejtett szerepes social deduction játék
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Warehouse 51 [Average Rating:6.24 Overall Rank:4535]
Board Game: Warehouse 51
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Warehouse 51 <<<

BOLTBAN: 5000Ft (reflexshop.hu)
NYELVF.: közepesen nyelvfüggő
NYELV: angol
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: kellően áramvonalas és gyors licitális játék, már-már partijáték kategória
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: Detective: A Modern Crime Board Game [Average Rating:7.99 Overall Rank:142] [Average Rating:7.99 Unranked]
Board Game: Detective: A Modern Crime Board Game
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Detective: A Modern Crime Board Game <<<

BOLTBAN: 12990Ft (tarsasnavigator.hu)
NYELVF.: erősen nyelvfüggő
NYELV: angol
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: kooperatív nyomozós játék, az alapdobozban pár (talán 5) többórás játékalkalmat ígérő ügy van, utána lehet továbbadni (mert tudod a megoldását az ügyeknek)
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: Yamataï [Average Rating:7.25 Overall Rank:542]
Board Game: Yamataï
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Yamatai <<<

BOLTBAN: 13990Ft (Compaya)
NYELVF.: nyelvfüggetlen
NYELV: angol
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: mintázatépítős, inkább euró, én a Five Tribeshoz szeretem hasonlítani, csak kevésbé analízis-paralízis veszélyes


Elkelt, úgyhogy kihúzom. De itthagyom mostmár, hátha valaki keresi, és azt hinné, megőrült...
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Flick 'em Up! [Average Rating:6.99 Overall Rank:677]
Board Game: Flick 'em Up!
Sándor Kazi
Hungary
Budapest
flag msg tools
badge
Avatar
Microbadge: Alchemists fanMicrobadge: Battlestar Galactica fanMicrobadge: LooperMicrobadge: Hanamikoji fanMicrobadge: Pastafarian
>>> Vigyázat Vadnyugat <<<

BOLTBAN: 6400 (tarsasjatekrendeles.hu)
NYELVF.: nyelvfüggetlen
NYELV: magyar
ÁLLAPOT: tökéletes állapot, párszor játszottuk
LEÍRÁS: pöckölős családi játék
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: The King's Will [Average Rating:7.03 Overall Rank:3942]
Board Game: The King's Will
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Ursula K. Le Guin fanMicrobadge: Spyfall fanMicrobadge: 1984 fan - Big Brother is watching you!Microbadge: Kurt Vonnegut fanMicrobadge: Aldous Huxley fan
Magyar Expansion is benne van
Kiadás: Mind az alapjátékból mind a kiegészítőből ezt az egy kiadást ismeri a BGG.
Állapot: Hibátlan
Nyelv: Angol-német szabálykönyv
Nyelvfüggőség: Nyelvfüggetlen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: The Big Book of Madness [Average Rating:6.99 Overall Rank:797]
Board Game: The Big Book of Madness
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Ursula K. Le Guin fanMicrobadge: Spyfall fanMicrobadge: 1984 fan - Big Brother is watching you!Microbadge: Kurt Vonnegut fanMicrobadge: Aldous Huxley fan
Kiadás: 2016-os második angol kiadás
Állapot: Bontatlan
Nyelv: Angol
Nyelvfüggőség: Nyelvfüggő
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Rainbow Rage [Average Rating:5.92 Overall Rank:12908]
Board Game: Rainbow Rage
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Ursula K. Le Guin fanMicrobadge: Spyfall fanMicrobadge: 1984 fan - Big Brother is watching you!Microbadge: Kurt Vonnegut fanMicrobadge: Aldous Huxley fan
Kiadás: Első angol kiadás
Állapot: Bontatlan
Nyelv: Angol
Nyelvfüggőség: Nyelvfüggetlen
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Villains and Vigilantes Card Game [Average Rating:6.59 Overall Rank:12902]
Board Game: Villains and Vigilantes Card Game
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Ursula K. Le Guin fanMicrobadge: Spyfall fanMicrobadge: 1984 fan - Big Brother is watching you!Microbadge: Kurt Vonnegut fanMicrobadge: Aldous Huxley fan
Mind Over Matter kiegészítő is benne van.

Ha valaha szerettél volna úgy megnyerni egy játékot, hogy egy mozgásképtelenné tett szuperhős fölött monologizálsz szupergonoszként akkor ez a te játékod.

Kiadás: Angol második, NEM a game crafteres
Állapot: Hibátlan
Nyelv: Angol
Nyelvfüggőség: Van
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Sanssouci [Average Rating:7.14 Overall Rank:1428]
Board Game: Sanssouci
Dániel Lányi
Hungary
Budapest
* -Not Applicable-
flag msg tools
Avatar
Microbadge: Ursula K. Le Guin fanMicrobadge: Spyfall fanMicrobadge: 1984 fan - Big Brother is watching you!Microbadge: Kurt Vonnegut fanMicrobadge: Aldous Huxley fan
Kiadás: 2014-es többnyelvű
Állapot: A doboz két belső sarka szakadt, ezen kívül hibátlan
Nyelv: Angol-német-francia szabálykönyv
Nyelvfüggőség: Nyelvfüggetlen
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Narcos: The Board Game [Average Rating:7.45 Overall Rank:2741]
Board Game: Narcos: The Board Game
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Angol, néhányszor használt, tökéletes állapot. 12 ezer forint körüli árra becsülöm.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Rick and Morty: The Rickshank Rickdemption Deck-Building Game [Average Rating:6.63 Overall Rank:11499] [Average Rating:6.63 Unranked]
Board Game: Rick and Morty: The Rickshank Rickdemption Deck-Building Game
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Angol, néhányszor használt, tökéletes állapot. 7-8 ezer forint körüli árra becsülöm.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Dice Settlers [Average Rating:7.02 Overall Rank:1325]
Board Game: Dice Settlers
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Angol, néhányszor használt, tökéletes állapot. 10-12 ezer forint körüli árra becsülöm.
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Arkham Horror: Final Hour [Average Rating:6.57 Overall Rank:4201]
Board Game: Arkham Horror: Final Hour
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Angol, néhányszor használt, tökéletes állapot. 9 ezer forint körüli árra becsülöm.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Path of Light and Shadow [Average Rating:7.48 Overall Rank:1485]
Board Game: Path of Light and Shadow
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Angol, néhányszor használt, tökéletes állapot. 13 ezer forint körüli árra becsülöm.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: CATz in the Town! [Average Rating:7.17 Unranked]
Board Game: CATz in the Town!
Csirke Jozsef
Hungary
Szolnok - Debrecen
flag msg tools
designer
Avatar
Microbadge: Star Wars fanMicrobadge: Arkadia fanMicrobadge: Take it off of my face!Microbadge: I've played games in HungaryMicrobadge: FIFA of EA SPORTS fan
Magyar, néhányszor használt, tökéletes állapot. 2 ezer forint körüli árra becsülöm.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [18]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [18]  |