Svensk Bytescirkel (Math Trade) - Juli 2020
Recommend
14 
 Thumb up
77.20
 tip
 Hide
Diskussionstråd: https://boardgamegeek.com/thread/2465058/diskussionstrad-sve...

och
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
vill välkomna er till en efterlängtad bytescirkel. Vi hoppas att vi kan återuppväcka viljan och lusten att dela med varandra. Det är vår första gång som organistörer så vi försöker hålla det så enkelt som möjligt. Tacksamma för er förståelse.

Eftersom det är enbart en användare som kan skapa geeklistan så är det Reversemeeple som håller i denna lista som en ren teknikalitet. Vi är två som engagerar oss i detta och kommer svara på era frågor i egenskap av organisatörer. Tack även till RobhJ för stödet under processen.

Vänligen skriv inga kommentarer till den här listan, men använd istället diskussionstråden som har satts upp för den här bytescirkeln.

Om du har några frågor kan du ställa dom i diskussionstråden eller skicka ett Geekmail till jaffawahha. Snabbast är via diskussionstråden.

För att öka chanserna till att vi alla får genomfört ett byte, sprid detta till din förening, brädspelsgrupper och andra forum och få in flera spel! Notera att du inte måste byta bort de spel du lägger upp. I ett senare skede när du skapar din Önskelista (Want list)kommer du kunna välja vilka av dina spel du vill byta bort och önskat byte för respektive spel du lagt upp. Så väljer du inga byten, då blir det inget byte.

Vi uppmanar dig, ju mer spännande spel du själv lägger upp (även de som du är osäker på om du vill byta), desto mer spännande spel kommer andra att lägga upp. Då kanske du hittar det bytet som gör dig nöjd.

Med det sagt, botanisera genom reglerna och börja lägg in era artiklar. Som Roberth en gång skrev. Tänk på att uppriktighet, sunt förnuft och artighet kommer först. Reglerna ger oss något att falla tillbaka på men ska helst inte behöva utnyttjas.

Lycka till och ha kul.
Tack för att du läste allt detta! Lycka till!
/ ReverseMeeple & Jaffawahha
---

NYHETER

Med tanke på föregående års diskussioner så vill vi belysa följande saker:
- Avsändaren av en artikel står för fraktkostnaden.
- I första hand ska artiklar fraktas dels pga smidigheten men även rådande situation med covid-19 och social distansering. Om den du ska skicka till finns i samma stad och ni kommer överens om att ni ska ses och överlämna IRL så lägger vi oss inte i. Vi önskar bara en bekräftelse att bytet har skett.
- Påminnelse att andra artiklar kan bytas
- Kontanterbjudande tillåts, läs igenom reglerna.

---

HUR FUNGERAR EN MATH TRADE?
Följande länkar kan vara bra att kolla in om detta är din första bytescirkel:
- Vad är en "Math Trade" (engelska)
- Video genomgång om hur man använder OLWLG i en Math trade som denna (engelska)
- Guide angående när bytescirkeln är klar (engelska)
- OLWLG - On-Line Want List Generator (engelska) - Ett verktyg du måste använda om du vill vara med
- Hur man gör med kontanterbjudande (engelska)

---

TIDER & DATUM
- GeekListan öppnar onsdagen den 15e juli 2020.
Innebär att du kan lägga upp dina bytesartiklar.
- GeekListan stängs onsdagen den 22a juli 2020 klockan 23:59 svensk tid.
Innebär att du inte kan lägga upp nya bytesartiklar.
Önskelistorna öppnar rätt omgående efter detta.
- Deadline för att skicka in önskelistorna (want list) är sedan onsdagen den 29e juli 2020 klockan 23:59 svensk tid.
Innebär att du skapar din önskelista och skickar in till
organisatör.


KORT & GOTT:
Brädspel, RPG, Tv-spel, kontanterbjudande och "items outside the scope of BGG" är alla tillåtna.
Du får erbjuda hur många spel du vill.
"Sweeteners" är tillåtna
Dubbletter är tillåtna.

FRAKT
I första hand ska artiklar fraktas dels pga smidigheten men även rådande situation med covid-19. Om den du ska skicka till finns i samma stad och ni kommer överens om att ni ska ses och överlämna IRL så lägger vi oss inte i. Jag önskar bara en bekräftelse att bytet har skett.

---

NÄR DU LÄGGER TILL SPEL FÖLJ DENNA MALL:

Utgivare: [Vilket företag som gav ut just din utgåva av spelet och år]
Språk: [Vilket språk spelets text är på]
Skick: [Beskriv spelets skick noggrant]

[Kommentarer kring. Som tex. "Spelet skickas i första hand. Jag är inte öppen/jag är öppen för överlämning i Stenåsa".]

Använd inte kommentarer för att beskriva dina objekt. För förtydliganden, redigera originaltexten. Beskrivningar i kommentarer, och i synnerhet alla beskrivningar som gjorts efter deadlinen, kommer inte dyka upp i OLWLG.

---

REGLER

1.0 Deltagande i bytescirkeln

1.1 Denna bytescirkel är bara öppen för dig som har en postadress i Sverige. Ingen skall behöva skicka ett spel utomlands.

1.2 Ifall ingen vill byta till sig ditt spel eller inget spel som du vill byta till dig finns, kommer inget byte för dig att ske. Så möjligheten finns att du blir utan medan andra byter.

1.3 Om du finns med på en svartlista av Bad Traders eller har dålig trade-feedback kommer du troligtvis också att exkluderas.

2.0 Organisatörens mandat (nedan jag)

2.1 Jag förbehåller mig rätten att exkludera varje inlägg som bryter mot någon av reglerna.

2.2 Jag förbehåller mig rätten att ändra/lägga till/byta ut dessa regler.

2.3 Jag förbehåller mig rätten att exkludera deltagare vid regelbrott under nuvarande samt föregående MATH trades. Deltagaren bjuds alltid in till dialog vid sådant ärende.

3.0 Deltagarens ansvar (nedan du/din/ditt)

3.1 Det är ditt ansvar att se till att din önskelista (Want List) är korrekt ifylld. Tänk på att alla kan redigera det de erbjuder att byta bort fram tills att listan låses. Det kan hända att någon uppdaterar fel i beskrivningen osv, så det är bäst att dubbelkolla din önskelista om du lagt till saker innan listan låstes.

3.2 Det är ditt ansvar att informera dig om eventuella fraktkostnader som kan tillkomma när du är avsändare. Dessutom ska du stå för fraktkostnaderna om du är avsändare.

3.3 Det är ditt ansvar att ange korrekt och tydlig information om dina artiklars skick samt om de är kompletta/inkompletta.

3.4 Det är ditt ansvar att du känner till alla dessa regler. Om du bryter mot dem riskerar du att bli utestängd från denna och framtida bytescirklar.

4.0 Artiklar i Gekklistan

4.1 Brädspel, RPG, Tv-spel, kontanterbjudande och andra "items outside the scope of BGG" är alla tillåtna. Du får erbjuda hur många spel du vill. "Sweeteners" och Dubbletter är tillåtna.

4.2 Du får inte inkludera länkar till BGG-spel som du inte erbjuder. Dvs, om du länkar till ett spel i din artikelbeskrivning så förväntas den vara tillgänglig och att du ska skicka det spelet i huvudartikeln (vill du däremot skicka med flera spel i ett inlägg så se "Sweetener" i 4.6).

4.3 Inlägg som hänvisar till artiklar som inte finns i databasen såsom Tv-spel, kontanterbjudande och tillbehör ska läggas som "Outside the Scope of BGG" (Game ID 23953). Se till att använda +altname+ kort beskrivning -altname- format i beskrivningen av ditt objekt för att det skall synas korrekt i OLWLG.

4.4 Det är ABSOLUT FÖRBJUDET att ta bort artiklar från GeekListan. Alltså, TA INTE BORT SPEL SOM DU LAGT UPP. Om du kommer på dig själv att du lagt upp ett spel som du inte vill eller kan byta bort redigerar du artikeln och berättar att spelet inte längre är tillgängligt för byte. Sedan lämnar du in en blank önskelista för detta spel så att det garanterat inte kommer med i bytescirkeln. Anledningen till att du inte får ta bort artikeln är att då bryts länkarna till alla efterföljande spel i listan, något som kommer att förstöra hela proceduren.

4.5 Om du har sålt eller bytt bort ett spel på annan plats som finns på Geeklistan innan att den stängts så ska du hantera enligt 4.4.

4.6 Kontanterbjudande. Om du vill lägga till Kontanterbjudande dvs erbjuda att skicka pengar till någon för ett spel i din önskelista så gör du enligt 4.3. Vid kontanterbjudande ska förtydligas på vilket sätt du kommer att genomföra en eventuell överföring dvs Swish/banköverföring/paypal osv.

Exempel på kontanterbjudande: "Outside the Scope of BGG" (Game ID 23953) och anger ett belopp t.ex +altname+ 500kr. Swish. -altname-.

4.6.1 Vid byte där du accepterar ett kontanterbjudande så måste du betala en avgift på 3% till Boardgamegeek enligt Terms of Service. Du har ett eget ansvar att informera dig om hur du ska gå tillväga och säkerställa att du kan betala denna avgift. Läs mer här: https://boardgamegeek.com/thread/1483987/cash-value-trades-m...

4.6.2 Arbitrage är inte tillåtet (Du får inte byta dina 100kr för en annans 200kr). Gör du detta kommer du att exkluderas från kommande bytescirkel.

4.7 Sweeteners. Om du vill lägga till "Sweeteners", dvs erbjuda fler än ett spel tillsammans under en och samma artikel MÅSTE du använda GAMEID-taggen. När du erbjuder en expansion som sweetener, bör du nämna om du inte har någon låda till expansionen.
Vill du till exempel byta bort Dominion och Dominion: Alchemy tillsammans, lägger du först ut Dominion som vanligt, och inkluderer en länk till Dominion: Alchemy i "Comments:" fältet: [ gameid=66098] (utan mellanslaget efter [ ). Numret motsvarar numret i URLen till spelets sida på BGG. Alternativt kan använda "Insert Geek Link" i editorn, välj Board Game och sök upp spelet som du vill lägga till och klicka på OK så får du en färdig Thing-tagg med ID't ifyllt. Använder du inte någon av de här metoderna kommer spelet inte att dyka upp korrekt som en "Sweetener" i OLWLG.

5.0 Önskelistan (Want list)

5.1 Du MÅSTE skicka in önskelistor genom OLWLG (se länkar ovan) som du hittar här: http://bgg.activityclub.org/olwlg/
Om du aldrig har använt OLWLG tidigare se den här videogenomgång om hur man använder OLWLG i en Math trade som denna (på engelska).

5.2 Om du gjort ett misstag i din önskelista, är det tyvärr du själv som får dras med det. Så dubbelkolla din önskelista innan du skickar in den!

6.0 Resultatet

6.1 Det officiella resultatet förväntas läggas upp i Geeklistans sidhuvud dagen efter det att önskelistan har stängts. Men oförutsedda händelser kan skjuta på det någon dag.

6.2 Efter resultat offentliggörs kommer du inte längre att kunna avbryta byten du deltar i.

6.3 Deltagarna förväntas skicka sina spel skyndsamt, senast en vecka efter det att resultaten offentliggjorts ska artiklarna påbörjat sin frakt om inte annat överenskommits mellan berörda parter.

---
TEKNIK
Vi kommer att använda TradeMaximizer 1.4a med valen LINEAR-PRIORITIES ALLOW-DUMMIES
Manuell uppdatering av OLWLG krävs, därför kan det dröja i vissa fall för att kunna se vissa artiklar.

%Options%
Deadline-Offers: Wednesday, July 22nd, 2020, 11:59 PM CET
Deadline-Wants: Wednesday, July 29th, 2020, 11:59 PM CET
%End%
Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |  
1. Board Game: Twilight Struggle [Average Rating:8.30 Overall Rank:9] [Average Rating:8.30 Unranked]
Board Game: Twilight Struggle
Utgivare: GMT, Deluxe Edition, 2a utgåvan 2011

Språk: Engelska

Skick: Som ny.

Finns i Stockholm.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
2. Board Game: Modern Art [Average Rating:7.39 Overall Rank:227]
Board Game: Modern Art
Utgivare: Lautepelit 1e utgåvan 2008

Språk: Svenska mm.

Skick: Innehåll som ny, några små markeringar/hyllskav på kartongen.

Finns i Stockholm.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
3. Board Game: 1862: Railway Mania in the Eastern Counties [Average Rating:8.36 Overall Rank:1519]
Board Game: 1862: Railway Mania in the Eastern Counties
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: GMT Games 2nd edition 2019
Språk: Engelska
Skick: Like new, öppnad men ospelad.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
4. Board Game: Terra Mystica [Average Rating:8.16 Overall Rank:15]
Board Game: Terra Mystica
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Feuerland & Filosofia; First ed. 2013
Språk: Engelska/Franska
Skick: Spelats enbart 1 gång, Like New. Franksa regler saknas.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
5. Board Game: Airship City [Average Rating:7.25 Overall Rank:4372]
Board Game: Airship City
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Analog lunchbox 1st ed.
Språk: Engelska/Japanska
Skick: Spelats 2 gånger, Like New.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
6. Board Game: Airlines Europe [Average Rating:7.32 Overall Rank:397]
Board Game: Airlines Europe
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: ABACUSSPIELE
Språk: Tyska (Engelska regler finns utskrivna)
Skick: Good, saknades ett flygplan som jag hittade en ersättning till från ett KÄRNAN spel. Inga expansionslådor medföljs.

Sweeteners:
Airlines Europe: Flight Ban
Airlines Europe: New Bonus Connections

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
7. Board Game: Mysterium [Average Rating:7.33 Overall Rank:231]
Board Game: Mysterium
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Libellud; English-only ed. 2015-1
Språk: Engelska
Skick: Spelats 7 gånger, Very Good, har alltid spelats med sleevade kort. Alla expansioner och promos kommer i grundspelets låda.

Sweeteners:
Mysterium: Hidden Signs
Mysterium: The Meeple
Mysterium: Brettspiel Adventskalender 2016 Promo

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
8. Board Game: Mini Rails [Average Rating:6.98 Overall Rank:1727]
Board Game: Mini Rails
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Moaideas Game Design 1st ed.
Språk: Engelska
Skick: Spelats 15 gånger, Very Good

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
9. Board Game: Expedition to Newdale [Average Rating:7.60 Overall Rank:1798]
Board Game: Expedition to Newdale
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Lookout Games 1st ed.
Språk: Engelska
Skick: Baksidan av spellådan är något intryckt från transport. Good

Sweeteners:
Expedition to Newdale: The Pfistries

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
10. Board Game: Electropolis [Average Rating:7.33 Overall Rank:3817]
Board Game: Electropolis
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Homosapiens Lab 1st ed. 2019
Språk: Kinesiska/Engelska
Skick: Spelats en gång, Like New

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
11. Board Game: Glass Road [Average Rating:7.45 Overall Rank:251]
Board Game: Glass Road
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Mayfair Games 2nd ed.
Språk: Engelska
Skick: Spelats 6 gånger, Very good.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö

INTE TILLGÄNGLIG LÄNGRE, TYVÄRR.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
12. Board Game: The Pillars of the Earth [Average Rating:7.29 Overall Rank:277]
Board Game: The Pillars of the Earth
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: KOSMOS, Mayfair Games 1st ed. 2007
Språk: Engelska
Skick: Spelats 4 gånger, Very Good. Ingen expansionslåda följer med.

Sweeteners:
The Pillars of the Earth: Expansion Set
The Pillars of the Earth: New Craftsmen

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
13. Board Game: UNDO: Cherry Blossom Festival [Average Rating:6.09 Overall Rank:6959]
Board Game: UNDO: Cherry Blossom Festival
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Pegasus Spiele
Språk: Engelska
Skick: Nyskick. Spelat 1 gång.

Sweeteners:
UNDO: Blood in the Gutter
UNDO: Curse from the Past

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
14. Board Game: Adventure Games: Monochrome Inc. [Average Rating:6.91 Overall Rank:2837]
Board Game: Adventure Games: Monochrome Inc.
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Kosmos
Språk: Engelska
Skick: Nyskick. Spelat 1 gång.

Sweeteners:
Adventure Games: The Dungeon

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
15. Board Game: Takenoko [Average Rating:7.28 Overall Rank:262]
Board Game: Takenoko
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Enigma
Språk: Svenska
Skick: Som ny. Spelat 3 - 5 gånger.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
16. Board Game: Kingdom Builder [Average Rating:6.97 Overall Rank:531]
Board Game: Kingdom Builder
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Qeuun Games
Språk: Svenska
Skick: Som nytt. Spelat 3-5 gånger.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
17. Board Game: Kabaleo [Average Rating:5.38 Overall Rank:18097]
Board Game: Kabaleo
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Gigamic
Språk: Svenska & Engelska
Skick: bra skick.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
18. Board Game: Junta: Viva el Presidente! [Average Rating:6.43 Overall Rank:2865]
Board Game: Junta: Viva el Presidente!
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Z-Man Games
Språk: Engelska
Skick: Som nytt. Spelat 3-5 gånger.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
19. Board Game: Escape the Room: Mystery at the Stargazer's Manor [Average Rating:6.59 Overall Rank:2149]
Board Game: Escape the Room: Mystery at the Stargazer's Manor
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Thinkfun
Språk: Svenska
Skick: Nyskick. Spelat 1 gång.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
20. Board Game: Raise Your Goblets [Average Rating:6.13 Overall Rank:3910]
Board Game: Raise Your Goblets
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Cmon Limited
Språk: Engelska
Skick: Som nytt. Spelat 3-5 gånger.

Spelet som avses är Limited Edition.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
21. Board Game: Millennium Blades [Average Rating:7.75 Overall Rank:332]
Board Game: Millennium Blades
Simon Larsson
Sweden
flag msg tools
Microbadge: 5 Year Geek VeteranMicrobadge: Copper Board Game CollectorMicrobadge: FTF10010
Utgivare: Level 99 games
Språk: Svenska
Skick: Nyskick. Spelat 1 gång.

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Kristinehamn & Karlskoga.
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
22. Board Game: Raptor [Average Rating:7.36 Overall Rank:354]
Board Game: Raptor
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: Matagot English/French edition 2017
Språk: Engelska
Skick: Spelat 4 gånger, Like New

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
23. Board Game: Rococo [Average Rating:7.58 Overall Rank:222]
Board Game: Rococo
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
Utgivare: English/German second edition with "Kennerspiel des Jahres 2014"-nominee mark (2014)
Språk: Engelska, Tyska
Skick: Spelat 6 gånger, Har en sliten låda, ett jack längskanten på framsidan. Acceptable

Sweetener:
Rokoko: The Festivity Dresses

Spelet skickas i första hand.
Jag är öppen för överlämning i Malmö
 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
24. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3277]
Board Game: Outside the Scope of BGG
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
163 kr via Swish eller banköverföring.

+altname+ 163kr. Swish. -altname-

%Options%
Copies: 2
%End%
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
25. Board Game: Outside the Scope of BGG [Average Rating:6.72 Overall Rank:3277]
Board Game: Outside the Scope of BGG
JF
Sweden
Malmö
flag msg tools
Head like an orange
Avatar
Microbadge: Citizenship Recognition - Level III - Are we geeks because we gaze at the stars, or do we gaze at them because we are geeks?Microbadge: The Secret Cabal Gaming Podcast fanMicrobadge: I love Cyprus!Microbadge: Playtester / Prototype fanMicrobadge: Pay it Forward
295 kr via Swish eller banköverföring.

+altname+ 295kr. Swish. -altname-
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |  
Loading... | Locked Hide Show Unlock Lock Comment     View Previous {{limitCount(numprevitems_calculated,commentParams.showcount)}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
{{error.message}}
{{comment.error.message}}
    View More Comments {{limitCount(numnextitems_calculated,commentParams.showcount)}} / {{numnextitems_calculated}} 1 « Pg. {{commentParams.pageid}} » {{data.config.endpage}}
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [16]  |