Information
RPG Item Version
Nickname
Karvosti - Häxhammaren, original Swedish version
Version Publisher
Alternate Names
Year Published
2016
Format
Hard Cover
Product Code
 
ISBN-10
 
ISBN-13
978-9187915116
Pages
152 pages
Dimensions
Letter
Weight
 
Languages
Swedish
 Corrections
 Clone
 Customize View
xml RSS Feed 
Facebook Twitter Delicious Google
ObjectID: 386385
Description Edit | History

From the back of the book, in Swedish:
Karvosti - Häxhammaren bjuder upp till skattjakt! Följ med till Storhövdingens klippa i den andra delen i Krönikan om Törnetronen. Mellan pärmarna ryms inte bara det storslagna och actionpackade äventyret Häxhammaren utan även nära hundra sidor kampanjmaterial om klippan Karvosti och dess närområde, inklusive ett omfattande regelavsnitt med nyheter relaterade till kampanjmiljön och äventyret. Boken innehåller bland annat:

- Äventyret Häxhammaren, vilket bjuder in till den mest ödesdigra och farofyllda skattjakten sedan Symbaroums dagar.
- En utökad och detaljerad beskrivning av Karvosti-regionens historia, verksamheter, grupperingar och konflikter, avsedd att läsas av såväl spelare som spelledare.
- Ett tjugotal inrättningar och etablissemang där rollpersonerna kan vila, äta, dricka, hitta information eller söka audiens med platsens dignitärer.
- Ett omfattande kapitel för spelledaren, vilket beskriver vad som döljs under regionens yta och som bjuder på massor av äventyrsfrön som kan utvecklas till äventyr eller hela kampanjer.
- Anvisningar för hur att hantera utforskandet av ruiner och intrigspel i Symbaroum; dessutom massor av regeltillägg i form av nya förmågor, särdrag, elixir, artefakter samt monster och motståndare.
- Ett tiotal färgkartor att utforska och ungefär lika många handouts för rollpersonerna att förtjusas eller förfasas över.