Recommend
19 
 Thumb up
 Hide
254 Posts
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [11] | 

GrEEK Guild» Forums » General

Subject: Secret Santa 2017 rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Vangelis Velles
Greece
Athens
Agia Paraskevi
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Greek Guild Secret Santa 2017


Ήρθε και φέτος η στιγμή για το ετήσιο event του Guild μας που κάποιοι το περίμεναν με ανυπομονησία και κάποιοι λιγότερο...

Πάμε λοιπόν για ακόμη μια χρονιά να διασκεδάσουμε, να χαρουμε και να περάσουμε καλά με τον παραδοσιακό θεσμό της ανταλλαγής δώρων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ:

https://www.boardgamegeek.com/geekexchange/373

Secret Santa Guidelines:


d10-1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο SECRET SANTA;

Στo Secret Santa τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή ανταλλάσουν δώρα μεταξύ τους (όπου δώρα εννοούμε οπωσδήποτε επιτραπέζια) μέσω ταχυδρομείου. Καθένας όμως γνωρίζει μόνο το άτομο στο οποίο θα στείλει δώρο.
Δεν γνωρίζει ούτε ποιος είναι ο αποστολέας του δικού του δώρου, ούτε τι δώρο θα παραλάβει.d10-2 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Απλά καντε κλικ στο παραπανω link (και στην συνεχεια join)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 τα μεσάνυχτα.d10-3 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ

Στις 4/11 θα μάθετε ποιος είναι ο Στόχος σας με Geekmail, όπως επίσης και τα στοιχεία του. "Στόχος" ονομάζεται το άτομο που θα πρέπει να στείλετε το δώρο σας. Οι στόχοι επιλέγονται τυχαία από αλγόριθμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει περίπτωση ο στόχος σας να συμμετέχει και σε άλλη Geek Exchange (ανταλλαγή δώρων) και προφανώς είναι στόχος κάποιου άλλου χρήστη. Εχετε λοιπόν κοινό στόχο οπότε συνεννοηθείτε μεταξύ σας να μην πάρετε το ιδιο δώρο. Στο geekmail που λάβατε για τον στόχο σας αναφέρεται ποιος είναι και ο έτερος Σάντα. Για περισσότερες πληροφοριες εδώd10-4 ΑΦΟΥ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΩ;

Θα πρέπει να τσεκάρετε την Wishlist του, και να επιλέξετε τουλάχιστον ένα από τα επιτραπέζια για να του στείλετε. Από εκεί και πέρα έχετε δικαίωμα φυσικά να του στείλετε οτιδήποτε άλλο θέλετε! Από ευχετήρια κάρτα μέχρι κουραμπιέδες κι από δεύτερο ή τρίτο παιχνίδι εντός της wishlist του, μέχρι κάποιο άλλο εκτός!

Μετά δεν έχετε παρά να περιμένετε το δικό σας δώρο και το post του στόχου σας, να σας ευχαριστεί για το δώρο που του χαρίσατε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το επιτραπέζιο που θα επιλέξετε, πρέπει να είναι τουλάχιστον μεγέθους The Settlers of Catan, Dixit, Puerto Rico,Thurn and Taxis κ.ο.κ. και ενδεικτικής τιμής 30 ευρώ. Μην στείλετε κανένα φιλεράκι τύπου Κατσικομαχίες ή Coloretto. Φιλεράκιά μόνο ως συμπλήρωμα cool

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε έτσι ώστε το δώρο σας να φράσει στο στόχο του μέχρι 31/12 δηλαδή ως τέλος του χρόνου. Υπολογίστε τυχόν καθυστερήσεις στο ταχυδρομεία (τα οποία έχουν αυξημένη κίνηση και επιπλέον καθυστερήσεις την περίοδο εκείνη). Θα είναι κρίμα να περάσουν οι γιορτές και ο στόχος σας ακόμα να περιμένει το δώρο του.d10-5 WISHLIST

Για να έχει την δυνατότητα ο Άι Βασίλης σας, να σας στείλει ότι του ζητήσατε, θα πρέπει η wishlist σας να έχει πολλά παιχνίδια του εύρους που περιγράφηκαν παραπάνω. Αν κάποιος βάλει μόνο παιχνίδια τύπου Twilight Imperium 3rd Edition, StarCraft: The Board Game ή σπάνια και OOP, ε τότε μην στραβώσει αν τελικά δεν πάρει τίποτα! Φυσικά δεν σας εμποδίζει κανείς να έχετε και τέτοια. Μερικές φορές ο Άι Βασίλης κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα! surprised10-6 ΑΦΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ?

Για να μοιραστείτε τη χαρά και να μάθει ο Άι Βασίλης τις εντυπώσεις σας από το δώρο του, προσθέστε το εδώ: 2017 Τα δώρα του ελληνικού Secret Santa

heartheart ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ heartheart

Μετά την ανάθεση του στόχου σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια διαδικασία επικοινωνίας -«πειράγματος» (teasing) προς τον στόχο σας με το να του αναθέτετε να εκπληρώσει κάποιες δοκιμασίες. Συνίσταται οι δοκιμασίες αυτές να είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να μπορούν να γίνουν σχετικά εύκολα χωρίς να θίγετε την προσωπικότητα και τις αρχές του στόχου σας. Το αποτέλεσμα της κάθε δοκιμασίας το ποστάρετε σε αυτό εδώ το thread εφόσον είναι εφικτό ή απευθείας στο μειλ του Σάντα. Καλό θα ήταν να γράψετε ένα γράμμα στον Αγιο σας εδώ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ 2016 για να του πείτε κάποια πράγματα για εσάς και το τι θα θέλατε. Κρατήστε μια συχνή επαφή με τον στόχο σας με το να στέλνετε geekmail απ’ τον λογαριασμό του Santa έστω ένα geekmail την εβδομάδα. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε δοκιμασίες αλλά τουλάχιστον κρατηστε μια επικοινωνια για να μην νιώθει ο στόχος σας ότι τον εγκαταλείψατε.

ps. Οι παραπάνω είναι οι οδηγίες του θεσμού. Λίγο ως πολυ οι περισσότεροι τους γνωρίζετε αλλά για όποια απορία, είτε από παλιό είτε από καινούριο μελος που συμμετέχει για πρώτη φορά, μη διστάσετε να ρωτήσετε. Μην ξεχνάτε οτι πρόκειται για μια διαδικασία που έχει στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι την Πρωτοχρωνιά οποτε παρακαλω manage your time properly.


Προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017!

Εδώ η geeklist με όλα τα δώρα του 2017:


2017 Τα δώρα του ελληνικού Secret Santa
21 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vangelis Velles
Greece
Athens
Agia Paraskevi
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον

Babis Tsimoris
Greece
Thessaloniki
Macedonia
flag msg tools
If you be the Miracle, you can do the Miracle!
badge
There is no knowledge that is not power
Avatar
mbmbmbmbmb


για την πολύ καλή διοργάνωση που έκανε όλες τις προηγούμενες χρονιές. Τα δικά του εισαγωγικά κείμενα σε καθε ποστ έχω χρησιμοποιήσει, μιας και είναι πολύ κατατοπιστικά. Έγιναν απλά λίγες προσθήκες και διορθώσεις όπου χριεαζόταν.Σε αυτό εδώ το thread

https://www.boardgamegeek.com/article/27231814#27231814

γράφουμε το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη!E Και εδώ βρίσκεται η λίστα των 45 συμμετεχοντων για το 2017

Spoiler (click to reveal)
3pod
Arhagellos
athibor
avyssaleos
Barbuni
CorinthianClymene
cruislet
Dimitris Xs
Donnin
epitrapezios_greece
evithess
fokos
garif
GASDRONIAD
itiriktari
JamesH
jimthe89
Kekrops
kracken_74
kwnstantina_ark
Louminous
madspyron
maksek
manatziaras
manos_tzatz
MisterWolfy
Neolithium
Nickpes
nikos0104
NKOUK7
pakos13
peterdnxs
razaltach
RedPrince
S0laris
Sakti
schmike
scottie771
Sinistro
soco1
sumarin
vasilis5755
vernad
vidaldo
willowGR9 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vangelis Velles
Greece
Athens
Agia Paraskevi
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Στο πρώτο ποστ υπάρχουν οι κανόνες για τη συμμετοχή. Εδώ ας γράψουμε ορισμένες συμβουλές/προτάσεις κυρίως για να αποφύγουμε παρατράγουδα που έχουν γίνει τις προηγούμενες χρονιές.

Η γενική αρχή του Secret Santa είναι ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε με καλή καρδιά και με διάθεση να προσφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενο το στόχο μας. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το στόχο μας και ο Σάντα μας θα κάνει ότι καλύτερο κι αυτός για εμάς.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΤΙΜΗ ΔΩΡΟΥ

Βασική αρχή: Δεν είμαστε τσιγκούνηδες.

Ναι, το καταλαβαίνω, δεν έχουμε όλοι την ίδια οικονομική επιφάνεια αλλά ένα ποσό της τάξης των 30-40 ευρώ, μπορούμε να το διαθέσουμε για το στόχο μας. Και ναι, η ευγένεια απαιτεί το δώρο μας να είναι καινούριο, κλειστό, ζελατινένιο. Τόσα παιχνίδια αγοράζουμε για τους εαυτούς μας κάθε χρόνο, ας κάνουμε μια καλή αγορά και για το στόχο μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο στόχος σας θα εκτιμήσει ένα σπάνιο-δυσεύρετο-out of print παιχνίδι, αλλά αν είναι ανοιγμένο, στείλτε το σαν δεύτερο δώρο.

Μη φέρετε το στόχο σας σε δύκολη θέση, ρωτώντας τον αν θα ήθελε ένα ανοιγμένο/μεταχειρισμένο παιχνίδι. Στείλτε του ένα δώρο μεγέθους και τιμής που περιγράφουν οι κανόνες και απο κει και πέρα, συμπληρωματικά μπορείτε να του στείλετε ότι θέλετε: δεύτερο και τρίτο και τέταρτο επιταπέζιο κι ας είναι ανοιγμένο, ευχετήριες κάρτες, δωράκια/παιχνίδια που δεν είναι επιτραπέζια, γλυκά ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Φορντίστε έτσι ώστε ο στόχος σας να λάβει το δώρο του μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι κρίμα να περάσει η περίοδος των γιορτών και ο στόχος σας να μην έχει πάρει ακόμα το δώρο του.

Λάβετε υπ' όψιν σας τις τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από τα ταχυδρομεία, μιας και την περίοδο των Χριστουγέννων ο αριθμός των διακινούμενων δεμάτων αυξάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αν διαλέξετε να παραδώσει κάποιος φίλος σας το δώρο, φροντίστε να το κάνει έγκαιρα και να μην αδιαφορήσει.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SANTA - ΣΤΟΧΟΥ


Μέσα στην πρώτη εβδομάδα αφότου μάθουμε το στόχο μας, καλό είναι να επικοινωνήσουμε μαζί του για μια πρώτη επαφή. Να τον ρωτήσουμε τι κάνει, σε τι διάθεση είναι και πόσο ελέυθερο χρόνο έχει να ασχοληθεί.

Το καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι έχετε διάθεση για πείραγματα και αποστολές στον στόχο σας. Πριν αρχίσετε όμως κουβεντιάστε μαζί του για να δείτε και τις δικές του διαθέσεις. Μη φέρετε σε δύσκολη θέση το στόχο σας βάζοντάς του αποστολές αν δεν είναι στην ίδια διάθεση με σας ή αν δεν έχει να διαθέσει τον απαιτούμενο χρόνο.

Κάνετε την ίδια συνεννόηση και με το Σάντα σας. Επικοινωνήστε με ευγένεια και με καλή διάθεση και αποφασίστε από κοινού με ποιο τρόπο θα περάσετε αυτούς τους δύο μήνες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ανεξάρτητα όμως από αν θα κάνετε αποστολές ή όχι, μπείτε στον κόπο και κρατήστε μια σταθερή επικοινωνία με το Σάντα και το στόχο σας. Ξοδέψτε 5 λεπτά κάθε εβδομάδα ή δέκα ημέρες και γράψτε του ένα μηνυμα. Δείξτε ενδιαφέρον για αυτόν, ρωτήσετε τι κάνει, αν είναι καλά. Σε περίπτωση απουσίας σας σε ταξίδι ή αποχής από το ιντερνετ για οποιοδήποτε λόγο, αποκαταστήστε την επικοινωνία και επανορθώστε μόλις ξαναβρεθείτε on line.
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ και MAILBOX ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Ai Vasilis
Greece
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb


Η ευγένεια απαιτεί να σεβαστούμε το απόρρητο της αλληλογραφίας. Όπως λοιπόν δεν ανοίγουμε γράμματα που βρίσκονται στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και δεν απευθύνονται σε μας, κατά τον ίδιο τρόπο ας μην διαβάζουμε geekmails που δεν απεθύνονται σε μας. Δεν είναι ευγενικό να κάνει κάποιος login στο λογαριαμό του Άι Βασίλη και να βλέπει ότι το γράμμα του έχει διαβαστεί από κάποιον άλλο.

Ακόμα και αν θέλετε σώνει και καλά να διαβάσετε κάτι που δεν απευθύνεται σε σας, παρακαλώ κάνετέ το mark as unread έτσι ώστε να το βρει έυκολα ο νόμιμος παραλήπτης του. Παρ' όλα αυτά όμως, κάθε φορά που μπάινετε για να διαβάσετε γράμματα στο account του Αη Βασίλη, ψάξτε με το search του browser σας έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να χάσετε κάποιο geekmail που σας έστειλε ο στόχος σας.

ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο login και στο logout από το λογαρισμό του Άη Βασίλη. Στο παρελθόν ορισμένοι χρήστες έχουν αποκαλυφθεί κατά λάθος στο στόχο τους γιατί του έστειλαν geekmail από το account τους, ενώ νόμιζαν ότι είναι στο account του Άη Βασίλη.

Δεν ξέρω αν έχει γίνει και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος είχαμε και registration στο GeekExchange από το λογαρισμό του Άη Βασίλη. Το entry όπως είναι φυσικό, αφαιρέθηκε.

Λίγη παραπάνω προσοχή λοιπόν στο πως χειριζόμαστε αυτό το κοινόχρηστο account.
8 
 Thumb up
11.25
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vangelis Velles
Greece
Athens
Agia Paraskevi
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ορισμένα καταστήματα που μπορούν να αναλάβουν να στείλουν ανώνυμα το δώρο στο στόχο σας.

https://www.boardgamegeek.com/geeklist/232748/greek-guild-se...

Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε αυτό τον τρόπο, ρίχνετε τακτικά μια ματιά στη λίστα, γιατί μπορεί να υπάρξουν και άλλες προσθήκες.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι υποχρεωτική η αγορά του δώρου σας από αυτά τα καταστήματα. Ο τρόπος με τον οποίο θα παραλάβει το δώρο του ο στόχος σας, είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση.Αλλά:

Να επισημάνουμε και για τους νέους στο χώρο αλλά και για τους παλαιότερους ότι πρέπει να στείλουμε (με ταχυδρομείο, courier κλπ) ή να παραδώσουμε οι ίδιοι ή μέσω κάποιου "ξωτικού" το δώρο μας σαν Santa. Δεν αρκεί να πούμε στο στόχο μας ότι το δώρο του είναι στο τάδε κατάστημα και να περάσει να το πάρει.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Κωνσταντινα Αρκουλη
Greece
Κουκάκι,αθήνα
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Πού? Που γράφω? Εδώ????

Εγώ κύριε Βαγγέλη θα ήθελα να συμμετέχω και φέτος στο Σικρετ Σάντα. Ήμουν πολύ καλό κοριτσάκι τη χρονιά που πέρασε και ανυπομονώ να τα μάθει όλα ο Άγιος και να μου στείλει τα κατάλληλα δωράκια!

Ελπίζω να μην είναι εδώ που γράφω και γράμμα στον Άγιο,ε?
Γιατί εδώ στα ξένα έχω μπερδευτεί! Τέλος παντων μπορώ να γράφω σε κάθε θρεντ του Σάντα δεν έχω θέμα!

whistle whistle whistle

Edit: κοίτα να δεις πράγματα.. εγώ εκεί πάνω έγραψα ότι ήμουν πολύ κακό κοριτσάκι αλλά το διόρθωσε μόνο του το τ9. Βρε λες τελικα να ήμουν καλό και να μην το ξέρω?? shake shake
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Ellh G.
France
Tournefeuille
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Μόνο για τα καλά παιδάκια είναι δηλαδή αυτό το νήμα...shake

yuk
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Nikos Argyros
Greece
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Eγω θελωΑυτα
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Axilleas Garif
Greece
Athens
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Απο την 1η χρονια που μπηκα ανυπομονω να ξαναμπω και να ξαναγινω ρεζιλι με τα καμμενα βιντεο και φωτογραφιες μου!Ειμαι και παλι παρων λοιπον να σας παρω τ αυτια με την γαιδουροφωναρα μου!!!I LOVE SS!!!
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Spyros Koronis
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Μάλλον ναι.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Dio Tsoumas
Greece
Athens
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
και εγω και εγω!modestmodest
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Spiros Fousteris
Greece
Moschato
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
The voices in my head,said that i must be part of this year's Secret Santa...
3 
 Thumb up
0.05
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Pantelis Pesmatzoglou
Greece
Athens
Zografou
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Δήλωνω παρουσία με μεγάλη διάθεση..
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vaggelis Vernadakis
Greece
Sitia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Και εγώ μέσα!
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
John Vidalis
Greece
Athens, Ilioupoli - Αθήνα, Ηλιούπολη
Attiki, Greece - Αττική, Ελλάδα
flag msg tools
Come and play with us!!!
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Μέσα εννοείτε!!!
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
dimitris karathanasis
msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Ε ενταξει αφου μπηκε μεχρι και ο Γιαννης θα μπω κι εγω
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Nasos Vagiakakos
Scotland
Glasgow (now), Thessaloniki (always)
Lanarkshire
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
6 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vangelis Bagiartakis
Greece
Athens
flag msg tools
designer
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Απορία: Γιατί πρέπει να το γράψουμε ΚΑΙ εδώ ΚΑΙ στο GeekExchange μετά; Το εδώ αν δεν κάνω λάθος δεν είναι official σωστα; Απλά το λέω γιατί κάποιος μπορεί να μπερδευτεί και να θεωρήσει ότι το ποστ εδώ αρκεί.

Επίσης το 3 Νοεμβρίου είναι για τη λίστα εδώ ή για το GeekExchange που θα στηθεί;
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
John Vidalis
Greece
Athens, Ilioupoli - Αθήνα, Ηλιούπολη
Attiki, Greece - Αττική, Ελλάδα
flag msg tools
Come and play with us!!!
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
To 3/11 είναι για το geekexchange το εδώ έτσι για να δούμε μεταξύ μας ποίοι θα είμαστε.

Θα στείλω ένα μαζικό μήνυμα όταν γίνει το geekexchange να το δουν όλοι στο guild.

Επίσης ξανά λέω κάποιος να μπορεί να φτιάξει microbadge?
Κρίμα να μην έχουμε αναμνηστικό!!!
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Spyros Koronis
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Για το hype υποθέτω.

Το geekbadge εδώ και δυο χρόνια μας το φτιάχνει ο
Markus A.
Germany
Bochum
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
, οπότε θα μπορούσε να του το ζητήσει ο διοργανωτής, όπως υποθέτω γινόταν ως τώρα (αν και κρίνοντας από τα Microbadge του αυτόν τον καιρό, θα είναι φουλ απασχολημένος αυτή την εβδομάδα με το Spiel!)
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Avraam Sekeroglou
Greece
Athens
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Sinistro wrote:
Μάλλον ναι.


+1
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Κωνσταντινα Αρκουλη
Greece
Κουκάκι,αθήνα
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
maksek wrote:
Sinistro wrote:
Μάλλον ναι.


+1


Μωρέ αφήστε και οι δύο τα μάλλον!

Τραβάτε με κι ας κλαίω σε φάση.... whistle
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
D. T.
Greece
Thessaloniki
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Μέσα κι εγώ!
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Ellh G.
France
Tournefeuille
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Sinistro wrote:
Για το hype υποθέτω.

Το geekbadge εδώ και δυο χρόνια μας το φτιάχνει ο
Markus A.
Germany
Bochum
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
, οπότε θα μπορούσε να του το ζητήσει ο διοργανωτής, όπως υποθέτω γινόταν ως τώρα (αν και κρίνοντας από τα Microbadge του αυτόν τον καιρό, θα είναι φουλ απασχολημένος αυτή την εβδομάδα με το Spiel!)Εναλλακτικά έχει δηλώσει ο
Daniel Schwartzkopf
United States
Orange
CA
flag msg tools
badge
The science of history is a great bulwark against the stream of Time; in a way it checks this irresistible flood, it holds in a tight grasp whatever it can seize floating on the surface and will not allow it to slip away into the depths of oblivion
Avatar
mbmbmbmbmb
πως θέλει να δημιουργήσει microbadge για το διεθνές, μπορούμε να τον ρωτήσουμε ίσως.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Μάνος Ατζιάρας
Greece
Θέρμη
Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
kwnstantina_ark wrote:
maksek wrote:
Sinistro wrote:
Μάλλον ναι.


+1


Μωρέ αφήστε και οι δύο τα μάλλον!

Τραβάτε με κι ας κλαίω σε φάση.... whistle


Όταν υπάρχει δομημένη επιχειρηματολογία και κάθετη τοποθέτηση, δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να φέρει αντίρησση: Μέσα κι εγώ!


3 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
efie alexopoulou
Greece
Loutraki
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [11] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.