Recommend
7 
 Thumb up
 Hide
40 Posts
1 , 2  Next »   | 

GrEEK Guild» Forums » General

Subject: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ 2018 rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Vangelis Velles
Greece
Athens
Agia Paraskevi
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Σε αυτό το thread γράφουμε το γράμμα μας στον Αη Βασίλη, λέγοντάς του ό,τι θα μπορόυσε να πει κανείς σε έναν Άγιο...
5 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
nikobel 21
Greece
Elefsina
Attiki
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Άγιε Βασίλη είσαι τέλειος... Μιλάμε δεν υπάρχεις...
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
NICK KOUKOS
Greece
HERAKLION ,CRETE
Unspecified
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Vagos wrote:
Σε αυτό το thread γράφουμε το γράμμα μας στον Αη Βασίλη, λέγοντάς του ό,τι θα μπορόυσε να πει κανείς σε έναν Άγιο...


Όχι στο προφίλ μας;
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Pantelis Pesmatzoglou
Greece
Athens
Zografou
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Εδώ το γράφουμε βασικά.
Απο εκεί και πέρα μπορούμε να πούμε και στο προφίλ μας ότι θέλουμε.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Spyros Koronis
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Το γράμμα στο προφίλ συνήθιζεται στο διεθνές secret santa που οι συμμετοχές είναι χιλιάδες για να μπορει να το βρει ο Άγιος και να μην ψάχνει σε χιλιάδες δημοσιεύσεις. Στη δική μας περίπτωση μπορεί ο καθένας να το γράψει όπου θελει ναπιστεύω -άλλωστε ο Άγιος θα διαβάσει λογικα και το προφίλ μας για να πάρει πληροφορίες...εκτος ίσως αν γνωρίζεται ήδη με το στόχο του ninja
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Panagiotis Panos
msg tools
To the Cult of the Blood Moon, the sign is clear. The heavens call for brutal sacrifice, and the cultists will take the night to slaughter anyone foolish enough to be caught beneath the looming orb.
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Άγιε μου Βασίλη, άμα είναι ξεκούραστοι οι τάρανδοί σου, σε παρακαλώ δώσε στα μεγάλα και μικρά παιδιά επιτραπέζια πολλά και σε αυτούς που παίζουν munchkin μια κάλτσα για την χριστουγεννιάτικη πρωτοχρονία.Είθε να γίνεις το παράδειγμα τρολλιας και εορτασμού διότι όλοι μας περιμένουμε να γίνουμε όλοι πάλι παιδιά.
7 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Charalampos Kapageridis
Greece
Peiraeus
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγαπητέ μου Άγιε,

Αρχικά ζητώ ταπεινά συγνώμη που τόσο καιρό δεν σου είχα απευθυνθεί. Θες οι γρήγοροι καιροί που δεν μας αφήνουν χρόνο, θες ο φόβος κ το άγχος οτι για την αγάπη σου θα πρέπει κ εγώ να ανταποδώσω αγάπη, θες λίγο που οι γονείς μου με έπεισαν οτι δεν υπάρχεις, κάτι πάντα με κράταγε.

Θα ήθελα να ξέρεις οτι είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε "Θυσία" για να αποδείξω οτι έχω μετανοιώσει.

Επειδή συνηθίζεις να έρχεσαι κρυφά και είναι πιθανό να μην μπορέσω να σε ευχαριστήσω απο κοντά ή να σε έχω δίπλα μου όταν θα παραλάβω την αγάπη σου ήθελα να σου περιγράψω τι θα προσφέρεις στο σπίτι μας.

Αρχικά θα παραλάβω το δώρο σου πρωι πρωί και θα το κρύψω απο όλους στο σπίτι. Ξέρω οτι με δυσκολια θα κρατηθώ εγώ απο μόνος μου πόσο μάλλον αν γεμάτοι αγωνία άλλοι μου φωνάζουν "Ανοιξε το!".

Το απόγευμα της 25ης Δεκέμβρη, θα φτιάξω την διάσημη ζεστή μου σοκολάτα με κανέλα και αγριοκέρασο. Λογικά θα χιονίζει απο το πρωί (ενημέρωσαν για κακό καιρό φέτος) και θα έχει αρχίσει να σχηματίζεται μία άσπρη απαλή συννεφιά στην αυλή.
θα φωνάξω την γυναίκα μου και τον μικρό στο σαλόνι και μόλις πιούμε λίγες γουλιές σοκολάτα μπροστά στο τζάκι θα του δώσω το δώρο σου. Ξέρω οτι ευχαριστιέται να σχίζει με πάθος τα περιτυλίγματα και θα τον αφήσω να έχει αυτή την χαρά όσο εγώ θα απολαμβάνω την σταδιακή αποκάλυψη της έκπληξης σου.

Εκείνη την στιγμή θα προσφέρω στους υπόλοιπους τα δικά τους δώρα. Αυτά που τους πήρα εγώ, για να τους αποπλανήσω.
Θα κλέψω λοιπόν τις πρώτες μας ιδιωτικές στιγμές, εγώ και το δώρο που με τόση προσοχή διάλεξες και μου έστειλες.
Ο έντονος, φυσητός ήχος που κάνει το κουτί όταν ανοίγει ομοιόμορφα θα τραβήξει την προσοχη αλλα πιστεύω οτι θα με αφήσουν να μυρίσω τα περιέχομενα σου πριν μαζευτούν όλοι απο πάνω για να δουν τι είναι αυτό που τόσο καιρό περίμενα.

Η τύχη του αμέσως μετά θα είναι για πολύ καιρό στην κεντρική θέση της βιβλιοθήκης, εκεί που μπαίνει ότι ξεχωριστό διαλέγω να δείξω στον υπόλοιπο κόσμο, και ελπίζω σύντομα να στηθεί και στο τραπέζι μπροστά μας.
Τα υπόλοιπα είναι άγνωστα και για εμένα και αυτό είναι και το πιο όμορφο.


Ελπίζω φέτος να διασκεδάσουμε όλοι ότι και αν κάνουμε.
Χρόνια πολλά και πολύ αγάπη !


ΥΓ. Πραγματικά αγνόησε την wishlist και διάλεξε οτι θες.

ΥΓ2. Καλό είναι να μην το έχω μόνο.

ΥΓ3. Χο, Χο , Χο !
16 
 Thumb up
5.22
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Nikos Pesmatzoglou
Greece
Agios Nikolaos - Anavyssos
Attiki
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Πολύ αγαπημένε μου Άγιε Βασιλη

Μπορεί να ξέρω ότι δεν υπάρχεις, αλλά επειδή τα παραμύθια είναι ωραία, θα σου γράψω ένα γράμμα να σου εξιστορήσω πως πέρασα τη χρονιά μου και να σου αποδείξω ότι αξίζω να μου πάρεις μια ferrari

Η φετινή χρονιά έφερε στη ζωή μου κάτι διαφορετικό, αφού έκανα ένα νέο επαγγελματικό βήμα με αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο αλλά περισσότερη ικανοποίηση.
Τα παιδιά μου μεγαλώνουν, έχουν πλέον ξεκάθαρος ρόλους μέσα στο σπίτι (κάνουν κουμάντο) και ο νεαρός έχει αποθρασυνθει αφού με κερδίζει στο Terraforming και πρέπει να υπομενω την έπαρση του.

Χρόνος για παιχνίδι δεν υπάρχει πολύς, αλλά κάτι κάνουμε. Κυρίως σε διακοπές και φυσικά στην ετήσια εκδρομή αλλά και στο κελί.

Το σημαντικότερο γεγονός φυσικά το πρωτάθλημα της ΑΕΚ που γιόρταζαμε τρία μερονυχτα

Αυτά για την ώρα, γράφω από κινητό και πιάστηκαν τα δάχτυλα μου

Σε φιλώ και θα τα πουμε

11 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
NICK KOUKOS
Greece
HERAKLION ,CRETE
Unspecified
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Συγγνώμη για το copy-paste από το προφίλ μου αλλά αν περιμένεις πρωτοτυπία από μένα μπορεί να περιμένεις μέχρι τα μεθεπόμενα Χριστούγεννα (κι εγώ μαζί cry):

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Αυτή είναι η τρίτη μου συμμετοχή στον Ελληνικό Secret Santa (σταμάτησα να συμμετέχω στο διεθνή πριν 2 χρόνια βασικά λόγω του κόστους αποστολής).

Βρίσκω την όλη διαδικασία μία επιστροφή στα παιδικά μου χρόνια, όταν περίμενα με ανυπομονησία την έλευσή σου, όπως την περιμένει κάθε χρόνο και ο 7χρονος γιος μου, τον οποίο προσπαθώ να μυήσω σιγά-σιγά στα επιτραπέζια.

Τέλος, δεν είμαι πολύ καλός στην ανταπόκριση στις δοκιμασίες, οπότε θα ήθελα να ζητήσω την επιείκιά σου στο συγκεκριμένο θέμα, εκτός αν νομίζεις ότι δεν ήμουν και τόσο καλό "παιδί" τη χρονιά που τελειώνει.

Σ'ευχαριστώ

Νίκος

Υ.Σ. Επειδή αναφέρθηκε και από άλλα παιδιά, κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα για μεταχειρισμένο παιχνίδι (υπό την προϋπόθεση βέβαια να συνοδεύεται και από άλλα 2-3) whistle ΟΚ αστείο ήταν το τελευταίο, το κατάλαβες πιστεύω...
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Dimitris Xs
Greece
Thessaloniki
Greece
flag msg tools
as we play along...
badge
Above and Far
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγαπητε μου Αϊ Βασίλη


Εϊναι η δευτερη φορά που παίρνω μερος και η αληθεια είναι ότι το ξανακανω για να νοιώσω όπως ενοιωσα πέρσυ.
Σαν μικρό παιδάκι!

Γι'αυτό λοιπόν και γω, μπαρουτοκαπνισμενος απο την περσινή χρονιά, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, να έχω στα πουπουλα και να ικανοποιήσω το δικό μου παιδί που θα μου τυχει και να βασανισω μέχρι αηδίας να αναλαβω να του δώσω το δώρο του, για να τον κάνω να νοιώσει το ιδιο.


Φέτο, ημουν καλό παιδί. Μακρυα απο κακές συνήθειες, όπως το να βάζω άσπρες καλτσες και να σηκώνω το μποξεράκι μου πα΄νω απο τον αφαλο.

Αγόρασα πολλα και καλα παιχνιδάκια ( για να παίζω με την κόρη μου φυσικα..γι'αυτο και πήρα όλα του Λακέρδα του Βιτάλ) και μετέδωσα το μικρόβιο του χόμπι μας βύχοντας και φτυνοντας όταν μιλούσα, τόσο συχνά που η γυναίκα μου καταδέχτηκε να παιξει 6 ( !!!!!!! ) -ναι έξι Σαντι Κλόους- παρτίδες Αζουλ... φυσικα η κόπια SPlendor που της πηρα σε υπερ-σουπερ-ντουπερ προσφορά από το Μιλαν ακομα σκονιζεται και κλαίει την μοίρα της το 2ο ράφι από πάνω...


Αυτα Αι μου για φέτος. Σου υποσχομαι ότι μέχρι τα Χριστουγεννα να σημανουν 3, θα έχω φέρει εις πέρας όλες τις αποστολές σου και θα κανω κόσμο να κλάψει πάνω από την Γκαλερί μου στο The Gallerist να αγαπησει ξανα τα επιτραπέζια.


Τα φιλια μου
Δημήτρης.Spoiler (click to reveal)
7 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Axilleas Garif
Greece
Athens
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγαπητε μου Αγιε Βασιλη

Για αλλη μια χρονια ειπα να ειμαι εδω πιστος στο ραντεβου μας και να προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω ωστε να περασουμε και φετος παρα πολυ καλα!

Δυστυχως φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια εχω αφησει αρκετα πισω το χομπι μου,καθοτι πλεον δεν υπαρχει ουτε ο απαιτουμενος χρονος ωστε να παιξω τοσο οσο αλλες χρονιες,αλλα ουτε και τα χρηματα ωστε να εμπλουτιστει η συλλογη μου με νεα παιχνιδια που πιθανον να μου εδιναν κι εξτρα κινητρο να βρω χρονο να τα παιξω..
Παραυτα ομως ειμαι εδω για σενα γιαι ειλικρινα καθε χρονο περναω τελεια και δε θελω με πτ να το χασω αυτο.

Ανυπομονω λοιπον να μαθω νεα σου και να τα πουμε και prive κι επισης τα φιλια μου να δωσεις στα ξωτικα σου και τους ταρανδους σου που τοσο αγαπαω.

Με εκτιμηση
Ο μικρος σου Αχιλλεας9 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Pantelis Pesmatzoglou
Greece
Athens
Zografou
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Άγιε μου γλυκέ Βασίλη Χρόνια Πολλά να έχουμε και με το καλό να δεχτούμε τα Χριστούγεννα και όλη την εορταστική ατμόσφαιρα που μας χαρίζεις!
Φέτος η πίεση χρόνου που αντιμετωπίζω είναι μεγάλη και δεν ξέρω πόσα θα μπορέσω να κάνω για εσένα αλλά σου υπόσχομαι ότι θα είμαι όσο πιο καλό κακό παιδάκι θα μπορώ!
Πάντα για εσένα κάνω τα πάντα και υπερβαίνω τον εαυτό μου και φέτος ελπίζω να έχουμε μια άκρως δημιουργική και παραγωγική χρονιά!
Σε ευχαριστώ που παίρνεις μέρος σε αυτόν τον θεσμό και κάνεις τα παιδάκια χαρούμενα!
Εύχομαι φέτος κανένα παιδάκι να μην μείνει παραπονεμένο επειδή ο χρόνος σου δεν σου επιτρέπει να επικοινωνείς μαζί τους!
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γιορτινό πνεύμα στολίζοντας το σπίτι μου και τραγουδώντας κιτς εποχιακά τραγουδάκια!

Με πολύ αγάπη

Ο μικρός σου πακος με τα 13 δικόγραφα..

kisskisskisskisskiss
10 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Μάνος Ατζιάρας
Greece
Θέρμη
Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγαπητέ μου μυστικέ Άγιε Βασίλη


Θα είμαι λιτός και περιεκτικός εδώ (είναι και το κινητό άβολο για καταθέσεις ψυχης ..): στο μυαλό μου, έχεις γίνει ήδη θεσμός, αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων μου! Τι κι αν η χρονιά φέτος ήταν φτωχή από παικτικές εμπειρίες, τι κι αν έλειψε η χαρά του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του; Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που περιμένω πως και πως το πρώτο γράμμα από σενα Μυστικέ μου Άγιε, να με βάλεις στο κλίμα, τόσο το εορταστικό όσο και το επιτραπεζιακό!

Κι αν είναι ο χρόνος μου κάπως περιορισμένος, κι αν είμαι κάπως ντεφορμε, σου υπόσχομαι πως θα βαλω τα δυνατά μου να σου αποδείξω πως πρέπει να με διατηρήσεις στην λιστα με τα καλά σου τα παιδιά. Και θέλω να πιστεύω πως γι ακόμη μια χρονιά, θα φανώ το ίδιο τυχερος όπως και στις τέσσερις προηγούμενες...

Ο μικρός σου Μάνος!meeplemeeplemeeple
6 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vaggelis Vernadakis
Greece
Sitia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Ξέρω ότι δεν είμαι και το καλύτερο παιδί... Ξέρω ότι δεν ολοκλήρωσα με επιτυχία κάποιες από τις αποστολές σου τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου όμως: Και φέτος ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος (για τους ίδιους λόγους που ήταν και πέρυσι) ΑΛΛΑ... η νοσταλγία που μου φέρνει στο μυαλό η σκέψη σου... οι αναμνήσεις που ζωντανεύουν από τα παιδικά -ή μάλλον τα καλύτερα- χρόνια της ζωής μου και τα Χριστούγεννα τα οποία "μυρίζουν" όποτε ανακοινώνεται η άφιξή σου, πράγμα που σημαίνει μαζώξεις σε σπίτια και μόνιασμα με παλιούς καλούς γνωστούς και φίλους... Αυτά Άγιέ μου, είναι ανεκτίμητης αξίας, και έτσι δεν θέλω να μην είμαι κομμάτι αυτού του θεσμού. Θα περιμένω με ανυπομονησία το γράμμα σου!

Ο Βαγγελάκος σου
7 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Avraam Sekeroglou
Greece
Athens
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Μιας και όλοι συμμετέχουμε στον αγαπημένο μας θεσμό τόσο σαν αγιοβασίληδες όσο και σαν αποδέκτες δώρου, σκέφτηκα να γράψω το γράμμα μου σαν έναν φανταστικό διάλογο ανάμεσα στον "μικρό εαυτό μου" και στον "σάντα εαυτό μου".
(σ.σ. παρακαλώ να λογιστεί από τον μέλλοντα σάντα μου σαν αποστολή αυτό, ευχαριστώ)

- Καλέ μου Άγιε Βασίλη, ήρθε επιτέλους εκείνη η εποχή του χρόνου που βάζεις λίγο χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά μας.
- Σ'ευχαριστώ παιδί μου. Ανυπομονείς για το δώρο σου;
- Δεν είναι τόσο αυτό Σάντα. Ένα παιχνίδι μπορείς να το πάρεις και μόνος σου. Είναι η χαρά της επικοινωνίας, της γνωριμίας, της εορταστικής ατμόσφαιρας, των αποστολών...
- Σου αρέσουν οι αποστολές καλό μου παιδί;
- Ναι εντάξει. Στα πλαίσια του εφικτού και του λογικού. Σίγουρα λατρεύω να βλέπω τις άλλες δύσκολες αποστολές και ζηλεύω τα παιδιά που μπορούν να τις κάνουν. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα rap battles; Τα τραγούδια που συνθέσανε; Το πέταγμα του αετού; Το θέατρο;
- Ε, αφού σου αρέσουν αυτά, ετοιμάσου για ευφάνταστες αποστολές φέτος!
- zombie
- Τι έπαθες; Δεν θέλεις να ζήσεις τον θεσμό σε όλο του το μεγαλείο;
- Εεεεεε...
- Μουχαχαχαχα
- Άγιε ξέρεις ότι δεν θα είμαι εγώ ο στόχος σου έτσι;
- Δεν πειράζει, θα μιλήσω με τον συνάδελφο που θα σε αναλάβει...
- Νομίζω πως αρχίζω και σε συμπαθώ λιγότερο άγιέ μου...
- Έλα αστειεύομαι. Ο θεσμός αυτός δεν έχει σκοπό να σε αγχώσει και να σε προβληματίσει. Οι αποστολές είναι εντελώς προαιρετικές και ο μόνος λόγος που γίνονται είναι για την προσωπική σου ευχαρίστηση και μόνο. Θα μιλήσεις με τον Σάντα σου και θα του εξηγήσεις πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις. Αν απλά θέλεις να πάρεις ένα δώρο σε κάποιον και να λάβεις επίσης ένα δώρο, είναι κι αυτό αποδεκτό.
- Ουφ, με χαλάρωσες λίγο τώρα. Γι' αυτό είσαι ο καλύτερος Άγιος ever! Είσαι άρχοντας!
- Είμαι ο άτιμος, είμαι.
- Σάντα μου να έχουμε μια καλή διοργάνωση και καλές γιορτές με υγεία.
- Επίσης παιδί μου. Να το απολαύσεις όσο δεν παίρνει. Και μην ξεχάσεις να ενημερώσεις την wishlist σου...Χοχοχο
14 
 Thumb up
1.25
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Mike Smaragdakis
Greece
Chalkida
Evoia
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Άγιε Βασίλη μου,
ζυγώνει η ώρα να τα πούμε και φέτος! Η χρονιά που μας πέρασε ήταν από τις πιο στραβές που έχουν κάτσει, αλλά τώρα στους τελευταίους μήνες φαίνεται να φτιάχνει και ελπίζω το φετινό τζέρτζελο μαζί σου να μου αφήσει μια γλυκιά γεύση (σοκολατοπιτένια από κάτω, σαντιγί σιρόπι κεράσι από πάνω) όπως άλλωστε έγινε και πέρυσι (πριν σερβιριστεί η φετινή σκατουλάδα).
Όσον αφορά τα του αγαπημένου μου(μας) χόμπι, δεν έχω παράπονο, ήταν η πιο δραστήρια μεταφοιτητική χρονιά μου χαλαρά. Αρκετά καινούρια επιτραπέζια γνώρισα, κάμποσα αγάπησα και η συλλογή μου αυξήθει και επληθύνθει. Απέκτησα νέους συμπαίκτες, ανέβασα επίπεδο τις κόρες μου, και από τη νέα σχολική χρονιά ξεκίνησα τη μύηση και των μαθητών μου! Ήμουν δηλαδή ένα πολύ καλό παιδί (σε αυτό τον τομέα). Ελπίζω να ανταποκριθώ και στις δοκιμασίες σου και να σε κάνω περήφανο! Από σένα δε ζητάω πολλά, τους αριθμούς του Πρωτοχρονιάτικου πες μου και καθάρισες.
Καλή προεόρτια περίοδο να έχουμε και μια αξέχαστη εμπειρία! Περισσότερα και πιο πρόστυχα στα πριβέ γραμματάκια που θα επακολουθήσουν! Ανυπομονώ!
Το φρόνιμο παιδί με τη μεγάλη σφεντόνα.
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Aris Ktistakis
Greece
KOROPI, ATHENS
flag msg tools
badge
All that I need is this moment
Avatar
mbmbmbmbmb
Kαλέ μου Αγιε!

Σαν χθές ήταν που καθόμουν και σου έγραφα αυτό το γράμμα, με τη διαφορά οτι πλέον η συλλογή μου είναι πλουσιότερη, και γω φτωχότερος!
Ωστόσο η προσμονή για την εμφάνισή σου κάθε χρόνο είναι όλο και μεγαλύτερη, αφού κάθε φορά λέω ότι θα αντέξω να μείνω ξύπνιος και να σε δώ, αλλά αυτό το rulebook του Fire in The Lake πάντα με κοιμίζει....whistle
Θα χαρώ πολύ να σε ακούσω (ή να σε διαβάσω, ή να σε δώ, ή να σε συναντήσω, ή και να παίξουμε μαζί) καθώς η εμπειρία μου μαζί σου είναι πάντα ξεχωριστή!
Εν αναμονή του ερχομού σου!

Ο μικρός Athiboroύλης meeple

ΥΓ: Δεν σου γράφω για το πόσο καλό παιδάκι ήμουν, καθώς τα ξωτικά σου το ξέρουν καλύτερα κι από μένα!!!
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Vangelis Kratsas
Greece
Athens
flag msg tools
mbmbmbmb
Άγιε,
έχω καθαρίσει την καμινάδα και όταν θάρθεις το τζάκι θα είναι σβηστό για να μην καείς.
Και να μην καούν και τα δώρα. Οι υπόλοιποι είναι έτσι κι αλλιώς καμένοι οι ίδιοι, δεν τους νοιάζει. Δώσε τους μονάχα τα κάρβουνα και φέρε τα υπόλοιπα σε μένα για να τα αξιοποιήσω όπως πρέπει.

Έχω φτιάξει και κάτι γράμματα προς εσένα, δήθεν παιδιών και καλά, για να πάρεις και φέτος τα εκδοτικά δικαιώματα.

Αν δεν μου δώσεις αυτά που ζητάω, θα ντύσω τον Vidaldo Άη Βασίλη στην επόμενη Essen και όπως καταλαβαίνεις το image σου θα καταστραφεί διά παντός.

Ελπίζω να συνεννοούμαστε εμείς...
6 
 Thumb up
0.01
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Alex Stanellos
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Άγιε μου ήρθε επιτέλους ο καιρός που θα μιλήσουμε ξανά! Για τέταρτη συνεχή χρονιά σου στέλνω γραμμα!Φέτος ήμουν πολύ καλό παιδί, έπαιξα πολλά επιτραπέζια με πολλούς και καλούς φίλους του guild και ελπίζω να συνεχίσει το καλό σερί. Δηλώνω έτοιμος για δοκιμασίες και πολύ γέλιο όπως και τις προηγούμενες χρονιές!
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Yiannis mande
Greece
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Καλέ μου, μοναδικέ μου, υπέροχε μου, και φανταστικέ μου Σαντούλη!!!
Ήρθε και πάλι η πιο υπέροχη στιγμή του χρόνου, η στιγμή που θα ξανά κάνεις τον κάθε ένα από εμάς να νιώσει σαν μικρο παιδάκι και να αγωνιούμε και να προσμένουμε μια λέξη σου, μια αποστολή σου και φυσικά το δώρο σου!
Δεν είναι το θέμα ο προορισμός αλλά η πορεία προς τα εκεί!
Κάθε χρόνο τώρα και έξι χρόνια ζω υπέροχες στιγμές και έχω νιώσει μοναδικά συναισθήματα!
Εφέτος είναι η έβδομη χρονιά και όπως λένε και οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι !!!LUCKY NUMBER SEVEN!!!
Άγιε μου σε ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μου έχεις χαρίσει και θέλω να σε ευχαριστήσω προκαταβολικά και για τις στιγμές και τα συναισθήματα που θα μου χαρίσεις και φέτος!
Εύχομαι και φέτος τα Χριστούγεννα να φέρουν σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά, ευτυχία και ευχάριστες ώρες δημιουργίας και παιχνιδιού!!

Ο μικρός σου φιλαράκος
Ο Γιαννάκης

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται νομίζω να σου πω Σαντουλη μου εάν ήμουν καλό παιδί ή όχι, άλλωστε είσαι Άγιος και γνωρίζεις!!
6 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Dimitris xanthis
Germany
Düsseldorf
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Kαλέ μου Άγιε,
Καταρχάς, πόσα energy drinks παιρνεις ετσι ώστε εκτός απο τα μικρά παιδιά να φέρνεις δώρα και σε εμάς, τα μεγαλύτερα παιδια; Κολομβιανή ζάχαρη βάζουν στους κουραμπιέδες σου; Θέλω τη συνταγή.
Χαίρομαι πάρα πολύ που τα ξαναλέμε μετά από τόσα χρόνια, η επικοινωνία μαζί σου ξυπνάει τόσες όμορφες και αστείες ιστορίες αλλα δεν έχει νόημα να στις γραψω εδω, θα τις θυμάσαι γιατί ήσουν (ή και οχι ) εκεί.
Δε θέλω να σε κουράσω γραφοντας σου τι θελω να μου φέρεις, ξερω οτι ξερεις να διαλεγεις καλυτερα. Μαλλον για αυτο ποτε μικρος δεν ετυχε να παρω αυτο που ζητησα αλλα παντα κατι αλλο (αλλα παντα κατι καλυτερο ).
Ανυπομονω να δω μηνυμα σου, ακομα και αν προκειται να μου ζητησεις να κανω κατι για να αποδειξω οτι αξιζω το φετινο μου δωρακι
Αυτα Αη μου για τώρα, σε αφηνω για να στησω ενα σολο Anachrony γιατι αυριο εχω κανονισει να το παιξουμε με κατι παιδια και θελω να το κανω ενα τεστ τωρα για να δω πως θα τους εξηγησω καλυτερα τους κανονες (βλεπεις δε χρειαζεται να σου πω ποσο καλο παιδι ημουν! )

Τα φιλιά μου,
Δημητρης
5 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Panagiotis alpogiannis
Greece
Βασιλικό Ευβοίας
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmb
Άγιε Βασίλη, φέτος ήμουν πολύ κακό παιδάκι.
Πείραζα όλα τα άλλα παιδιά και δεν άκουγα τους γονείς μου.
Δεν θέλω να μου φέρεις τίποτα φέτος (ίσως του χρόνου συμμετάσχω).

Υγ. Χοντρέ, ε! Χοντρέ
5 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Leonardo Da Goblin
Greece
Agia Paraskevi
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγιε Βασιλη χαιρετω

Δε σου χω ξαναγραψει θαρρω - εντος ή εκτος bgg - οποτε να σου συστηθω, Παντελη με λενε, δε μου αρεσουν και τρελα τα χριστουγεννα (με λες γκρινιρη γενικα) αλλα μου αρεσουν παρα πολυ τα δωρα (κυριως να κανω) και επισης μου αρεσει πολυ το bgg και τα επιτραπεζια και τα φορουμζ (κι ας μην γραφω πολυ)

Φετος ειχα αρκετα καλη χρονια νομιζω, επιτραπεζιακα τουλαχιστον σιγουρα (πηγα και πρωτη φορα Εσσεν, τελεια ητανε) διπλασιασα τη συλλογη μου επισης τον τελευταιο εναμιση χρονοblush (οποτε ναι, δεν ημουν τοοοσο καλο παιδι, επιτραπεζιακα παντα) και θα μου πεις "τι? κι αλλο θες? τοσα πηρες!" αλλα δεν ειναι αυτο, ειναι που πηγα στην Εσσεν και λεω το εζησα και αυτο, ας ζησω και ενα τουλαχιστον Secret Santa, ελπιζω να συμφωνεις αγιε μου οχι? Πριν με κρινεις αυστηρα και μου στειλεις τον Jack Skellington μαθε οτι θα ξεκινησω ειδικοτητα συντομα (γιατρος βλεπεις) κι αν ρωτησεις και τον τριτο ταρανδο στα αριστερα πισω απο τον Ρουντολφ (εκει δεν εχεις τον ταρανδο-medic?) θα σου πει πως μαλλον καλα κανω και φοβαμαι οτι δεν θα χω χρονο μετα για τετοια

Επισης αγιε μου επειδη και γω ειμαι αγιος παραλληλα (τι νομιζες; μονο συ; διαβασε τους κανονες!) εχω κι ενα ξωτικο μαζι μου την
Elli Athanassopoulou

pireas
msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb


που με βοηθα να παιξω ολα αυτα τα παιχνιδια που παιρνω και με συνοδευει σε ολες τις πτυχες της επιτραπεζιακης μου περιπλανησης και αν και δεν ηθελε να αγιοποιηθει φετος μπορει να με βοηθησει να ανταπεξελθω στις δοκιμασιες σου! Συν οτι για το επαθλο δωρο που θα μου κανεις μπορεις να κοιταξεις και την wishlist της, ο,τι και να μας αφησεις μπροστα στο τζακι στο αεροθερμο θα παιχτει και θα αγαπηθει και απο τους δυο εξισου (και να μην ειναι απαραιτητα απο γουσιλιστ και μεταχειρισμενο να ναι και ολα αυτα τα ομορφα που λενε οι πιο εμπειροι απο πανω)

Αυτα! Ανυπομονω να μιλησουμε και να με (μας) καθοδηγησεις σε αυτην την ομορφη γιορτινη δραστηριοτητα! Και υποσχομαι να βαλω τα δυνατα μου να μη σε απογοητευσω (εχω γινει αρκετα αντικοινωνικος τα τελευταια δυο χρονια αλλα ηδη νιωθω οτι βελτιωνομαι, εισαι καλοοος εσυcool)


ΥΓ: Το "μαλλον καλα κανω και φοβαμαι οτι δεν θα χω χρονο μετα για τετοια" μην το παιρνεις κατακαρδα δεν το εννοω, εξαλλου αμα τα "τετοια" ειναι ωραια, βρισκουμε λιγο πιο ευκολα χρονοmeeple


ΥΓ2: ή χρησιμοποιουμε παντοδυναμα μαγικα δαχτυλιδια για να μαζεψουμε minions και να μας κανουν τα θεληματα, υπαρχει παντα και αυτο σα λυσηsauron
13 
 Thumb up
1.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Spyros Koronis
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Αγαπημένε μας Άγιε Βασίλη,

ελπίζω να πέρασες μια καλή χρονιά όπως ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον τόσους μήνες πριν, και να μάζεψες πολλές όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις στο ρεπό σου.

Εύχομαι οι επόμενες μέρες να σου δώσουν ό,τι περιμένεις από τη συμμετοχή σου, είτε ανεβαίνεις για πρώτη φορά στο έλκηθρο είτε ξεκινάς για άλλη μια φορά το ταξίδι σου προς τις γιορτές. Και, αν σου τύχουν εκπλήξεις, να είναι από αυτές που δεν ήξερες πως πάντα ήθελες.

Ως προς τα δικά μου, τολμώ να πω πως είμαι αρκετά ευτυχής. Μεγαλώνω και ωριμάζω, αργά. Θα γίνω και θείος το Μάρτιο! Έχω ακόμη κάποιο χρόνο για επιτραπέζια. Όμως έχω σταματήσει να τα ερευνώ! Τόσα χρόνια Έσσεν να κοιτάω κάθε ένα παιχνίδι κάηκα πια, και κάνω από πέρσι αγρανάπαυση!

Θα φροντίσω να βρω χρόνο για να επικαιροποιήσω τη λίστα μου και να μη σε αφήσω αναποφάσιστο, αλλά αν δεν το ξέρεις ήδη, το τι θα μου πάρεις δε με νοιάζει ιδιαίτερα συνήθως. Αυτό που πάντα χαίρομαι είναι το πώς μερικές ντουζίνες άνθρωποι ζουν για μερικούς μήνες με μια άλλη πινελιά χρώμα στην καθημερινή τους ζωή, και από το φαινομενικό τίποτα δημιουργούν κάτι ανεπανάληπτο. Σαν τον υπό κατασκευή ανιψιό μου

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
ο Σπύρος σου
10 
 Thumb up
2.00
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Ai Vasilis
Greece
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Τόσα παιδάκια σε αυτήν την ομάδα και μόνο τόσα λίγα μου έστειλαν γράμμα!

Δεν πιστεύω να με ξεχάσατε φέτος!; Τα Χριστούγεννα έρχονται και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουμε τα καλύτερα δώρα!

Κρεμάστε τις κάλτσες σας, αφήστε ένα πιάτο με μπισκότα κοντά τους και να θυμάστε.. δεν αφήνουμε αναμένο το τζάκι το βράδυ!

Περιμένω γράμμα και από τα υπόλοιπα καλά παιδάκια...
8 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
1 , 2  Next »   | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.