Recommend
57 
 Thumb up
 Hide
291 Posts
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [12] | 

GrEEK Guild» Forums » General

Subject: Οδηγός προς ναυτιλομένους στον ωκεανό του BGG rss

Your Tags: Add tags
Popular Tags: [View All]
Manos Velivassakis
Greece
Athens
Attiki
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Ο οδηγός έχει συνταχθεί από τον χρήστη
Panagiotis alpogiannis
Greece
Βασιλικό Ευβοίας
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbForum


Πως κάνω Join στο Guild;
Απλά πατώντας το "Join This Guild" πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του Guild.

Πως βλέπω το προφίλ μου;
Πάνω αριστερά υπάρχει το nickname. Πατώντας πάνω σε αυτό μεταφερόμαστε στο προφίλ μας.

Πως μπορώ να παρακολουθώ συγκεκριμένα threads που με ενδιαφέρουν;
Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι.
1) O καλύτερος είναι το subscription. Σχεδόν σε οτιδήποτε υπάρχει στο site, από κείμενο ως φωτογραφία υπάρχει η επιλογή Subscribe. Πατώντας το, όποτε υπάρχει νέα δημοσίευση θα μας έρχεται ειδοποίηση, η οποία θα φαίνεται πάνω αριστερά με κόκκινο δίπλα στο εικονίδιο με την εφημερίδα.
2) Το site υπορτηρίζει RSS για όσους γνωρίζουν την χρήση του. Το βρίσκετε στην καρτέλα Misc ακριβώς κάτω από τo πλήκτρο Go της Search Bar.
3) Ο τρίτος τρόπος είναι η χρήση της Quickbar, η οποία βρίσκεται πάνω δεξιά και είναι ουσιαστικά ένας εσωτερικός σελιδοδείκτης. Όποτε βρισκόμαστε σε μια σελίδα του site που μας ενδιαφέρει, πατάμε έναν από τους σταυρούς της Quickbar και δίνουμε μια ονομασία. Το αρνητικό είναι ότι δεν δεχόμαστε ειδοποιήσεις όταν γίνονται μεταβολές.
ΤΙΡ: Μπορείτε να βάλετε την πρώτη σελίδα του Greek Guild στον πρώτο σταυρό της quickbar για άμεση πρόσβαση. Άλλη καλή ιδέα είναι να βάζετε την τρέχουσα δημοπρασία ή όποιο θέμα παρακολουθείτε για να μην το ψάχνετε κάθε φορά.

Τι είναι το geekmail;
Το geekmail (GM) είναι το εσωτερικό σύστημα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων του site μεταξύ των χρηστών του. Για να στείλετε μήνυμα σε κάποιον χρήστη πηγαίνετε στο Mailbox που είναι πάνω αριστερά, στο εικονίδιο με το φακελάκι, και πατώντας Compose Geekmail, γράφετε το nickname του στο πεδίο Το: όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε λογαριασμό mail. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε πατώντας το "φακελάκι" που βρίσκεται στο avatar του χρήστη στον οποίο θέλετε να πάει το geekmail.

Μπορώ να στείλω ένα gm σε πολλούς χρήστες συγχρόνως;
Ναι, χωρίζεις τα ονόματά τους με κόμμα.

Πως βάζω τα παιχνίδια που έχω στην συλλογή μου;
Ψηλά στο κέντρο υπάρχει η Search Bar. Κάνουμε αναζήτηση για το επιτραπέζιο που έχουμε. Πολλές φορές υπάρχει κι ο ελληνικός τίτλος. Μετά την αναζήτηση μεταφερόμαστε στην καρτέλα του παιχνιδιού και επιλέγουμε το «add to my collection». Στην καρτέλα που θα ανοίξει κάνουμε τικ στο Own και το παιχνίδι καταχωρείται στην συλλογή μας. Στο ίδιο σημείο μπορούμε να βάλουμε παιχνίδια που θέλουμε (wish list) ή παιχνίδια που θέλουμε να δώσουμε (trade).

Που βάζεις το version του παιχνιδιού που έχεις;
Μόλις πατήσεις “add to collection”, σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο και κάτω από τον τίτλο λέει set Version/edition. Eκει ψάχνεις και βρίσκεις την έκδοση που θέλεις.

Πως βαθμολογώ τα παιχνίδια που έχω παίξει;
Με τον ίδιο τρόπο στο πεδίο Rating μπορούμε να βάλουμε βαθμολογία από το 1 ως το 10.

Πως βλέπω τα παιχνίδια της συλλογής μου ή την συλλογή άλλων χρηστών;
Στο προφίλ σας, στα δεξιά κάτω από την επικεφαλίδα "Collection Summary for (nickname)" είναι διάφορες πληροφορίες για την συλλογή σας. Πατώντας στο νούμερο ή στην οθόνη δίπλα στο Own θα εμφανιστεί η συλλογή σας. Ομοίως εμφανίζεται η συλλογή άλλων χρηστών αν μπείτε στο προφίλ τους πατώντας απλά στο nickname τους.

Hint: Μπορείτε να δείτε ποια μέλη του Guild έχουν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, αν στην κεντρική σελίδα του Guild πατήσετε Collections: Browse (είναι ακριβώς πάνω από το λογότυπο του Greek Guild)

Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην Gallery του προφίλ μου;
Από την κεντρική μπάρα My Geek --> Gallery και πατάμε Upload Image. Στην σελίδα που θα ανοίξει πατάμε Select Files και βρίσκουμε την εικόνα στον δίσκο μας ενώ στο Caption δίνουμε μια λεζάντα. Πατάμε Upload Files και η εικόνα θα ανέβει.

Πως ανεβάζω φωτογραφίες στην Gallery ενός παιχνιδιού;
Όμοια είναι και η διαδικασία για να ανέβει μια φωτογραφία ενός παιχνιδιού επιλέγοντας φυσικά Upload στην συγκεκριμένη gallery του εκάστοτε τίτλου. Επιπλεόν θα πρέπει να επιλέξουμε την κατηγορία της φωτογραφίας μεταξύ των Game, People και Creative.

Πως ρυθμίζω το ρολόι; πάει λάθος!
1) Εδώ: http://www.boardgamegeek.com/geekaccount.php?action=editforu...
2) Εναλλακτικά πηγαίνετε στο: My geek > Account > Forum settings (Timezone, etc.) και βάλε (GMT +2:00 Athens).

Πως μπορώ να δω ένα παιχνίδι πόσοι και ποιοί από το Greek Guild το έχουν. Τι σχόλια του έχουν κάνει. Ποιοί από το Greek Guild το έχουν προς ανταλλαγή ή πώληση. Πόσοι από το Greek Guild ζητάνε ένα παιχνίδι.
Για να δείτε αν κάποιος δίνει κάτι στην κεντρική σελίδα του Greek Guild πατήστε πάνω εκεί που λέει Collections: browse
εκεί είναι όλη η συλλογή των παιδιών απο το Greek Guild και σε τι κατάσταση έχουν τα παιχνίδια τους.

Ξεκλικάρεις όλα τα τικ που έχει και γράφεις στο κουτάκι το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.
Μετά πατάς ΟΚ και κοιτάς ποιος το έχει στο for trade ή και γενικά σε τι κατάσταση το έχουν όλοι.
(Μιας και δεν υπάρχει κατηγορία οτι είναι για πώληση όλοι εκεί τα βάζουμε είτε είναι για αγορά είτε είναι για ανταλλαγή)

Χρησιμοποιείστε όλοι σας το Collections: browse. Θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο και απορίες.

Παράδειγμα: Σας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι πχ Puerto Rico. Πάτε και γράφετε Puerto Rico και βλέπετε ποιοί το έχουν, πόσοι το θέλουν, πόσοι το έχουν για ανταλλαγή κ.α.

Πως μπορώ να δω την βαθμολογία από τα παιδιά του guild σε ένα παιχνίδι; Κάνοντας το παραπάνω βλέπεις τις βαθμολογίες εκείνων που έχουν αφήσει comment για το παιχνίδι. Μπορώ να δω για ένα παιχνίδι όλες τις βαθμολογίες ανεξαρτήτου owned/commented... ;
Υπάρχει τρόπος αλλά είναι επίπονος. Κάνεις geek buddies όλα τα μέλη του Greek Guild και τους βάζεις στην ίδια ομάδα Geek buddies. Μετά στην σελίδα του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει αν πατήσεις Geekbuddy Analysis σου βγάζει τον μέσο όρο και όλες τις βαθμολογίες που έχουν δώσει τα μέλη του Guild. Αυτό φυσικά μπορείς να το εφαρμόσεις και σε λίγα άτομα που ξέρεις ότι έχουν κοινά γούστα με σένα.

Το Geekbuddy analysis που το γραφει;
My Geek-> GeekBuddies-> Analyze

Πως βάζεις Geek buddies σε μια ομάδα;;
My geek-> Geek buddies-> Manage groups

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να δω το προφίλ κάποιου?
Πατάς πάνω στο my geek (αριστερά στην μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης)
Χωρίς να περιμένεις να φορτώσει η σελίδα πήγαινε στο address bar του browser σου και αντικατέστησε το δικό σου όνομα με του χρήστη για τον οποίο ενδιαφέρεσαι κ πάτα enter.

Πολύ πιο γρήγορο από τον κλασσικό τρόπο, με search users κλπ
(Φυσικά αν εμφανίζεται στην οθόνη το avatar του απλά πατάς στο username του).

Που μπορούμε να βλέπουμε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο BGG ζωντανά όπως σε χρηματιστήριο;
Geek Current

Πως μπορώ να βρω τις geeklists που έχει ένας χρήστης?
click στο nickname μου -> click στο contributions (πάνω στη μέση) -> βρες στη δεξιά μεριά τη λέξη GeekLists (ναι αυτή με το μπλε φόντο) -> από κάτω είναι αυτό που θες (π.χ. εγώ έχω 0 GeekLists)


Ποσταροντας


ΤΙΤΛΟΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΈΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ/TOPIC

Όταν κάποιος δημιουργεί ένα καινούργιο τοπικ παρακαλώ να γράφει όσο πιο αναλυτικά γίνεται και ευδιάκριτα τον σκοπό του τοπικ καθώς και με το τι θα ασχοληθεί.

1. Μπορεί κάποιος έτσι να το βρει πιο εύκολα αν το ψάξει με search.
2. Από την ανάγνωση και μόνο του τίτλου ξέρει κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι (προσφέρει με διάφορους τρόπους)
3. Αποτρέπει κάποια άτομα από το να ασχοληθούν από κάτι που είτε δεν τους ενδιαφέρει είτε δεν θέλουν να το διαβάσουν.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
- Γράφεις ένα review
Να αναφέρεται στον τίτλο η λέξη review καθώς και το όνομα του επιτραπέζιου για το οποίο γίνεται. Επίσης αν υπάρχει κάποιο είδους παραλλαγής καλό θα ήταν να γραφτεί και αυτή. Πχ αν έχει γραφτεί το review σε μορφή θεατρικού (λέμε τώρα), γράψτε στον τίτλο την λέξη review, το όνομα, σε θεατρική μορφή και πρόσθεσε ότι άλλο θέλει η κούτρα σου για να το διανθίσεις.
ΛΑΘΟΣ: "Στα σκοτεινά σοκάκια και μέσα στην ομίχλη το κακό παραμονεύει" και μπαίνεις και είναι review για το Mr.Jack.

- Θέλεις να ρωτήσεις κάτι για ένα επιτραπέζιο
Γράψε "Ερωτήσεις για τους κανόνες του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ"
ή γράψε "Ερώτηση για την τιμή του ΧΧΧΧΧΧΧ"
ή γράψε "Ερώτηση για το που μπορώ να βρω το ΧΧΧΧΧΧΧ"
ή αν πρόκειται για συγκεκριμένη κάρτα από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι γράψε " Ερώτηση για την κάρτα ΧΧΧΧ απο το ΧΧΧΧΧΧ"
ΛΑΘΟΣ: "Βοήθειααααααααααα" ή "Ενδιαφέρομαι για κάτι βοηθήστε με" και άλλου τύπου τέτοια.

- Όταν δεν ανοίγετε εσείς ένα τοπικ αλλά θέλετε να γράψετε κάτι και δεν ξέρετε που να το βάλετε (είναι φυσιολογικότατο σε νέους στον χώρο)
Πρώτον: Κοιτάμε τις πρώτες 1-2 σελίδες και προσπαθούμε να βρούμε ένα τοπικ που να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που θέλουμε να γράψουμε ή προσπαθούμε να βρούμε ένα τοπικ με γενικό θέμα.
Κοιτάμε ΤΙ ΛΕΕΙ το τοπικ στο οποίο θα γράψουμε. Ειλικρινά το πιστεύω ότι κάποιοι απλά κλικάρουν σε ένα τοπικ στην τύχη και γράφουν ότι να ναι.
Υπάρχει το Ανεμολόγιο και το Ανεμολόγιο Επιτραπεζίων για να σχεδόν τα πάντα αλλά το να βλέπω στο τοπικ με ας πούμε τον κινηματογράφο να ρωτάει ο άλλος για το που θα αγοράσει το ΣΚΟΡ 4 μου ανάβει τα λαμπάκια.

1. Δεν έχουμε administrators στο ελληνικό guild και έτσι πρέπει να κρατάμε μόνοι μας μία τάξη.
2. Καταλαβαίνω ότι αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα που θα σου πάρει να γράψεις τον τίτλο του τοπικ είναι σημαντικότατα στην ζωή σου και τα θεωρείς άσκοπα και ανούσια να τα αναφέρεις αλλά σκέψου πόσο χρόνο χάνουν οι υπόλοιποι να το ξαναβρούν ή στο να μπουν να δούνε για το τι πρόκειται.
3. Καταλαβαίνω πως κάποιοι θέλουν να βγάλουν τις δημιουργικές τους ευαισθησίες στο τίτλο του τοπικ και να συνθέσουν σονάτα σε μία γραμμή, ΚΑΛΩΣ να το κάνουν αλλά πρώτα να γράφουν και τα απαραίτητα και να μην ξεχνάνε τις λέξεις κλειδιά και την κατανόηση.
"Ερωτήσεις για τους κανόνες του UNO. Εντάξει εντάξει μην βαρατε ρε παιδιά"


Υ.Γ. Δεν γράφω τα παραπάνω με κάποιον συγκεκριμένο Έλληνα στον μυαλό μου. Το βλέπω σε πολλές σελίδες να γίνεται και σε πολλά φόρουμ και μου την σπάει τρελά.

Πως μπορώ να βάλω ένα λινκ σε ποστ μου και να ανοίγει ένα συγκεκριμένο σχόλιο από άλλο thread; (όχι όλο το thread)

-Πας στο post που σε ενδιαφέρει.
-Κάτω δεξιά,εκεί που λέει "Posted Today 4:14 pm" κάνεις δεξί κλικ / Copy Link Location.
-Και χρησιμοποιείς αυτό το κείμενο στο link όπου θέλεις.

Πώς μπορώ να δω ΟΛΑ τα πόστ μου;
Μπες στο προφίλ σου, contributions, και Guild Replies.
Εκεί θα δεις όλα τα ποστς που έχεις κάνει στα διάφορα thread στο greek guild.

Πως μεγαλώνεις μια εικόνα σε ένα post υπό γράψιμο ώστε όταν ποσταριστεί να ναι μεγαλύτερη;
Γράφεις πριν κλείσεις την αγκύλη στο imageid τις λέξεις medium, large ή original.
Πχ [ImageID=χχχχχχχoriginal]

Πως φτιάχνεις quiz?
Στα εικονίδια που έχεις πάνω από το πεδίο γράφεις στα ποστ, έχει ένα ερωτηματικό (δίπλα από το εικονίδιο του YouTube).


Geekgold


Τα geek gold που τα χρησιμοποιείς. Μπορείς π.χ. να αγοράσεις κάποιο παιχνίδι;
Τα GeekGold είναι περισσότερο για να δίνεις tips σε πράγματα που σου άρεσαν. Υπάρχουν geeklists που μπορείς να "δώσεις" GG για να κερδίσεις games. Όχι δε μπορείς να αγοράσεις game.

Που μπορώ να δω πόσα geekgold έχω;
Κλικ στο προφίλ ( πάνω στο νικ σου ) ---> κλικ στο υπομενού "geek stuff" ---> δεξιά στο πλαίσιο .

Πώς προσθέτω μια εικόνα στο avatar μου;
Για avatar χρειάζεσαι 30 geekgold.

Πως κερδίζουμε geekgold;
οι διαθεσιμοι τροποι αναφερονται εδω:
http://www.boardgamegeek.com/article/5908864#5908864
και είναι:
2-5 Submitting a new game.
1 Submitting a new image for a game entry οχι στο greek guild
1+ Submitting files for a game πχ player aid που φτιάξατε, μετάφραση ενός manual κλπ
1 Submitting a version for a game. μετέφρασε κάτι η Καισσα στα ελληνικά? εκδόθηκε γενικά παιχνίδι σε κάποια γλώσσα? αναφερετε το
0.25-3 Submitting corrections for a game entry.
0.25 Submitting corrections for a game version. ζυγίστε ένα παιχνίδι σας κ απλά πείτε πόσο ζυγίζει, ή μετρήστε τις διαστάσεις του
0.25+ Submitting links for a game, publisher, or designer.
1-5 Submitting any kind of thread to GeekMod e.g. a review, session report or a forum post. Γράψτε ένα review ή τι συνέβη σε μια ενδιαφέρουσα παρτίδα ένα game
1 Submitting the web address of a designer or publisher.
0.01-0.05 Adding eBay integration - eBay listings for a game.
x Selling games or related items in GeekGold auctions. Δίνει 100δες geekgold αλλά πρέπει να πουλήσετε παιχνίδι
x Raffling off games or related items in Geekgold for Game Lotteries. Δίνει 100δες geekgold αλλά πρέπει να δώσετε παιχνίδι
0.01 Voting to approve an image and the image is approved. You will get 0 GG if the image is declined. πώς το κάνετε αυτό: misc -> geekmod
0.05 Voting to decline an image and the image is declined. You will get 0 GG if the image is approved. πώς το κάνετε αυτό: misc -> geekmod

Εάν γράψεις review στα ελληνικά σου δίνουν gg ή μόνο αν είναι στα αγγλικά;
Πρέπει να το δημοσιεύσεις στο Greek guild κάνοντας ένα αντίστοιχο θέμα ή μπορείς και στην σελίδα του παιχνιδιού στο οποίο κάνεις το review;

Τίποτα που ανεβάζεις στο guild δεν σου δίνει geekgold. μόνο όταν συνεισφέρεις στο entry του παιχνιδιού παίρνεις geekgold.

Πως δίνω geekgold σε κάποιον μέσω του προφίλ του;
Πας στο προφίλ του και πατάς το δεύτερο tab (GeekStuff).
Κάτω από την επικεφαλίδα GeekGold πατάς τον σύνδεσμο "Give user GeekGold".


Προφίλ – Λογαριασμός


To avatar που θα επιλέξω είναι μόνιμο, ή αλλάζει έαν το επιθυμώ;
Αλλάζει! Απλά το δικαίωμα για avatar "αγοράζεις" με 30gg

Τι διαφορά έχουν τα τοp10/hot10 στο προφίλ μας και πως αλλάζουν?
Απαντώ χωρίς να είμαι σίγουρη, παίρνω ιδέες από αυτά που έχω διαβάσει στα προφίλ που έχω επισκεφτεί.

top 10: τα παιχνίδια που θεωρεί κάποιος κορυφαία, ποια νομίζεις δηλαδή ότι είναι τα καλύτερα

hot 10: εδώ είναι υποκειμενικό τι θα βάλει κάποιος, πχ. μπορεί να βάλεις αυτά που θέλεις να παίζεις συνέχεια (αλλά μπορεί κάποιο να μην το θεωρείς κορυφαίο), ή να έχεις παιχνίδια που θέλεις να παίξεις και τα θεωρείς πολύ καλά αλλά δεν τα έχεις, ή να βάλεις νέα παιχνίδια που σου φαίνονται ενδιαφέροντα, κλπ. εσύ ορίζεις δηλαδή τι θεωρείς "hot"

Για να προσθέσεις κάποιο παιχνίδι σε αυτές τις λίστες, πας στο προφίλ σου και κάτω δεξιά υπάρχουν οι αντίστοιχες λίστες. Πατάς πάνω τους και με το "Add item" προσθέτεις το παιχνίδι.

Σε αυτές τις λίστες μπορείς να συμπεριλάβεις εκτός από παιχνίδια και σχεδιαστές, εταιρίες, κλπ. Άρα αντί για "παιχνίδι" στην παραπάνω επεξήγηση μπορείς να βάλεις κάτι άλλο π.χ. σχεδιαστής, κλπ.

Λίστα με αλλαγές που μπορεί να κάνεις κάποιος στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο bgg
http://boardgamegeek.com/geeklist/172240/all-boardgamegeek-s...

Πώς μπορώ να διαγράψω κάποιον από φίλο;
Για να τον διαγράψεις από την λίστα με τους GeekBuddies μπες εδώ

Πώς βάζεις στο profile σου flag counter?
http://boardgamegeek.com/thread/898779/flag-counter-users-un...

2ος τρόπος:
Φτιάξε τον πίνακα όπως τον θες εδώ και μετά κάνε edit στο προφίλ σου και βάλε τον κώδικα του πίνακα μέσα σε [IMG][/IMG]

Πού ακριβώς στο προφίλ κάνω edit;
Δίπλα στο user profile kthvez έχει ένα μολύβι. Πάτα εκεί

Πάτησα, έβαλα τον κωδικό ανάμεσα στις αγκύλες, αλλά δε μου βγάζει το πρόγραμμα καταμέτρησης, απλά μου το βγάζει σαν κείμενο... Τι κάνω λάθος;
Κάνε copy-paste το παρακάτω:
[XXX=http://flagcounter.com/more/jp0h][ZZZ]http://flagcounter.com/count/jp0h/bg=FFFFFF/txt=000000/borde...[/IMG][/URL]

Στο XXX (αρχή) βάζεις URL και στο ZZZ αντίστοιχα IMG.
Εννοείται αλλάζεις τα στοιχεία μέσα με αυτά που έχεις φτιάξει για το προφίλ σου.

Το κόλλημα που δέχεται επισκέπτες μονάχα από Αμερική έχει πάνω χρόνο που συμβαίνει, οπότε πρέπει να κάνεις νέο φλαγκ καουνδερ εδώ

https://www.justsoftwaresolutions.co.uk/flagpoll/signup.php


Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω πιο εύκολα τις συνδρομές που έχω κάνει σε geeklist;
Αυτό που κάνω τώρα είναι scroll up και down για να δω όλα τα καινούργια posts. Αλλά συνήθως το χάνω λίγο και μου ξεφεύγουν κάποια καινούργια και μένει η ενημέρωση μου ελλιπής!
Κατεβάστε το προγραμματάκι GameChat League Navigator!!
Κλικάροντάς το σε πάει στο επόμενο items της gueeklist που δεν έχεις δει. Λύνει χέρια!

Σε κάποια προφιλ βλέπω ότι έχει μια σχετικά μεγάλη μπάρα που δείχνει με εικόνες τα τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει κάποιος. Πως γίνετε αυτό;
Το αντίστοιχο thread http://www.boardgamegeek.com/thread/623891/paichnhidia-poy-p...
και οι αντίστοιχες οδηγίες http://www.boardgamegeek.com/article/7001487#7001487

Ουσιαστικά είναι η επιλογή widgets που υπάρχει στην αρχική σελίδα του προφίλ σου.
Εγώ το έφτιαξα χωρίς να ξέρω τπτ, απλά έψαχνα το προφίλ μου. Πάτα το και θα σε οδηγήσει.

Υπάρχει τρόπος να κάνω αναζήτηση συγκεκριμένη λέξη μόνο στο guild?
Υπάρχει Search που βρίσκεται πάνω από τη λίστα με τα posted topics.

Πως μπορώ να κάνω αναζήτηση στη λίστα των παιχνιδιών μου;
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο του BGG:
- Πατάς την επιλογή "Adv. Search" (με κίτρινα γράμματα, δεξιά από το πεδίο αναζήτησης).
- Στην καρτέλα που ανοίγει τικάρεις την επιλογή "Search Games Owned" έτσι ώστε το σύστημα να ψάξει μόνο στη συλλογή σου.

2ος τρόπος:
Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα "what to play deluxe", κάνει ακριβώς αυτή τη δουλεία. Το έχουμε οι περισσότεροι. Google it!


Γενικές ερωτήσεις


Υπάρχει τοπικ με συγκεντρωμένα τα site που προσφέρουν online bgaming
Η βάση δεδομένων του bgg είναι πολύ καλά ενημερωμένη. Στην περιγραφή κάθε παιχνιδιού λέει που προσφέρεται online version.

http://boardgamegeek.com/wiki/page/On-line_Games&redirectedf...#

Πως παρακολουθείτε τι καινούριο βγαίνει στο χώρο;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ο πιο απλός είναι να μπαίνεις στα site της εταιρίας που σε ενδιαφέρει και να βλέπεις τις ανακοινώσεις τους! Ένας άλλος τρόπος είναι το BGG, στην κεντρική σελίδα υπάρχουν τα BoardGameGeek News που αναφέρουν εν συντομία τα νέα του χώρου, οπότε αν κάτι που διαβάσεις εκεί σε ενδιαφέρει μπορείς να το ψάξεις περεταίρω!

Υπάρχει και το http://www.boardgamegeek.com/gonecardboard

Όσα επιτραπέζια αναμένουν έγκριση...
http://www.boardgamegeek.com/items/boardgame/pending

Υπάρχει τρόπος να μην βλέπω τα posts που κάνουν συγκεκριμένοι χρήστες;
Αν δε θες να βλέπεις τα posts του χχχ , κάνε κλικ στο βελάκι δίπλα από το φακελάκι ( που οδηγεί προς geekmail/personal messaging ) κάτω από το "χχχ" .

Στο μικρό μενού που θα δεις εκεί επιλέγεις "Hide user's posts" .

Πως μπορώ να πάω απευθείας στην πχ 40 σελίδα ενός thread;
Στην γραμμή της σελίδας στον browser σου άλλαξε το τελευταίο νούμερο με αυτό που θέλεις πχ
http://boardgamegeek.com/thread/641299/odeghos-pros-naytilom...7 με 40

Παίζοντας

Τι είναι τα παιχνίδια euro:
Euro είναι μια βασική κατηγορία παιχνιδιών (από ευρωπαίους σχεδιαστές κ εκδότες περισσότερο) που προσηλώνονται περισσότερο στους λιτούς μηχανισμούς, στο gameplay, σε ποιο φιλικά παιχνίδια και λιγότερο στην υπόθεση, στα γραφικά, και στην άμεση διαμάχη μεταξύ των παικτών. Τυπικά τα είδος euro είναι το αντίθετο του ameritrash είδους, όπου το euro θα παίρνει 1μιση ώρα και θα έχει καβάκια κ ελάχιστη υπόθεση, ενώ το ameritrash θα έχει κάποια σουπερδιαγαλαξιακη υπόθεση, πολλές μάχες, ζάρια, μινιατούρες κλπ.

Euro (eurogames) καλούνται τα επιτραπέζια που εισαγάγονται γύρω στο 2000 από γερμανούς κυρίως σχεδιαστές, έχουν μεγάλη επιτυχία και συμβάλλουν πολύ στην ανανέωση του χόμπυ (αντιπροσωπευτικό είναι π.χ. το settlers of catan). Χαρακτηριστικό τους είναι το αφηρημένο θέμα, οι πρωτότυποι μηχανισμοί, οι απλοί κανόνες χωρίς να σημαίνουν απλοϊκό παιχνίδι, ο αριθμός τ;ων παικτών σε 4-5 αντί του συνηθισμένου 2 παικτών, ο περιορισμένος χρόνος, τα παιχνιδίστικα components, η ήπια αντιπαράθεση αντί της απευθείας σύγκρουσης κ.α. Χονδρικά θα έλεγα ότι το χόμπυ πριν την έκρηξη των euro είχε παγιδευτεί σε βαριά παιχνίδια πολλών ωρών με simulation-like κανόνες (wargames, simulation games, Avalon Hill era) και περιορισμένο ειδικό κοινό. Τα euro με παιχνιδίστικες πρωτότυπες ιδέες ανανέωσαν το χόμπυ και άνοιξαν την αγορά του στο πλατύ κοινό, χωρίς να το ευτελίσουν. Ο σχεδιασμός των επιτραπέζιων πέρασε σε άλλο επίπεδο κομψότητας, συμπύκνωσης, παιχνιδίστικης ελκυστικότητας. Είναι άδικο να πούμε ότι δεν υπήρχαν καλοί σχεδιασμοί νωρίτερα αλλά φαινόταν να συναγωνίζονται με αυτοκτονικές διαθέσεις στην πολυπλοκότητα, αγνοώντας ως σνομπάροντας την έννοια "παιχνίδι".

Δείτε και αυτό: http://boardgaming.wordpress.com/2009/09/14/%CE%BA%CE%B1%CF%...

Τι είναι το Ameritrash;
είναι το αντίθετο των eurogames. Ο όρος αυτός ξεκίνησε λίγο πολύ κοροϊδευτικά θέλοντας να περιγράψει παιχνίδια αμερικανικής συνήθως προέλευσης, τα οποία όμως θεωρούνταν από κάποιους «σκουπίδια» = trash. Με τον καιρό όμως εδραιώθηκε ως όρος και πλέον χρησιμοποιείται ευρέως για την περιγραφή της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών. Κάποια από τα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:
• Πολύ έντονη η παρουσία του θέματος μέσα στο παιχνίδι. Συνήθως επειδιώκεται η προσωμοίωση του και όχι κάποια αφηρημένη αναπαράσταση.
• Αρκετά μεγάλο ποσοστό τύχης που οφείλεται ως επί το πλείστον στη χρήση ζαριών. Συνήθως το ποσοστό αυτό καθορίζεται ως ένα βαθμό από προηγούμενες κινήσεις των παιχτών, δεν παύουν όμως να υπάρχουν περιπτώσεις που το αποτέλεσμα μιας ενέργειας καθορίζεται από ένα τυχαίο γεγονός (πχ ρίξιμο ενός ζαριού).
• Υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις μεταξύ των παικτών (συνήθως με μορφή μαχών) ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και player elimination.
• Δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στο οπτικό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως το ταμπλό, οι φιγούρες των παικτών και τα διάφορα χάρτινα tokens. Σε αντίθεση με τα eurogames, εδώ επειδιώκεται συνήθως ο ρεαλισμός και η εξομοίωση κάνοντας χρήση πολλών μινιατούρων.


Τί είναι το kingmaking;
Kingmaking είναι το απεχθές φαινόμενο, όπου ένα παιχνίδι είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε οι ενέργειες ενός παίκτη που αποκλείεται να κερδίσει ο ίδιος, να καθορίσει ποιος από τους υπόλοιπους δύο παίκτες θα κερδίσει, ανεξάρτητα του ποιος έπαιξε καλύτερα. Είναι δύσκολο να αποφευχθεί γενικά αλλά πολλά euro αντιμετωπίζουν με κάποιους τρόπους το πρόβλημα.

Γενικώς υπάρχει ο άγραφος κανόνας αν είσαι σε θέση να κάνεις kingmaking να ευνοήσεις αυτόν που κατά τη γνώμη σου θα κέρδιζε ούτος ή άλλως. Μια άλλη άποψη είναι ότι υποχρεούσαι να κάνεις την κίνηση που ωφέλει εσένα περισσότερο, χωρίς να σκεφτείς σε ποιον χαρίζεις έτσι την νίκη.

Τι είναι το player elimination;
Όταν ένας παίκτης να «χάσει» στη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγει εκτός. Αυτό κάποιες φορές θεωρείτε αρνητικό, ιδιαίτερα στα μεγάλης διάρκειας παιχνίδια, γιατί ο παίχτης που βγήκε εκτός κάθετε και κοιτάζει τους άλλους.

Τι είναι το player interaction;
Είναι το κατά πόσο δίνει το παιχνίδι την δυνατότητα να επέμβει ο ένας παίχτης στο παιχνίδι του άλλου.

Τι είναι η φλότσα;
Φλότσα (ή): Επιτραπέζιο παίγνιον που, παρά τις όποιες προσπάθειες του, δεν μπορεί να πείσει τους παίχτες του ότι αξίζει τον κόπο. Συνοδεύεται κυρίως από κάτω του μετρίου ποιότητας κανόνες, ανύπαρκτο playtesting, και υπερβολικά υψηλή εξάρτηση του παιχνιδιού από την τύχη ή/και τον βαθμό ενθουσιασμού των παιχτών λόγω θεματολογίας ή/και ευκολίας.

Βλέπε επίσης: μούφα, τάρτα, κάλτσα, Μονόπολυ, Μάντσκιν, Νετράνερ

Τι είναι τα PnP games;
Βγαίνει από το Print and Play, δηλ παιχνίδια που τα εκτυπώνεις σε Α4, τα κόβεις και παίζεις.

Δημιουργία Λιστών – Δημοπρασιών


Στη τελευταία δημοπρασία παρόλο που είχα πατήσει subscribe ποτέ δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση.
Δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις γιατί ο δημιουργός της geeklist δεν έχει επιλέξει στο edit της λίστας την επιλογή:

"Trade/Auction List?: Select this if the list involves trading/auctioning items (I.e. Ultimate Trade.)"

Αυτό το πρόβλημα είχα και εγώ και μόλις το έκανα "τικ" διορθώθηκε.

Πως καταβάλω το 3% από τις πωλήσεις σε μια δημοπρασία στο BGG;

Κάνεις τα εξής:
α) Μετράς το σύνολο των χρημάτων που πήρες από τη δημοπρασία, πχ 300 ευρώ.
β) Πηγαίνεις εδώ:
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/23953/outside-the-sco...
(είναι το marketplace στο entry του outside the scope of BGG)
γ) Πατάς "Sell" και βάζεις ως τιμή το ποσό που έβγαλες από την δημοπρασία, πχ τα 300 ευρώ
δ) Ενημερώνεις τον admin ότι είσαι έτοιμος, αυτός θα "αγοράσει" αυτό το αντικείμενο ώστε να περαστεί το 3% στο σύστημα και να σου δώσει το κατάλληλο Link για να καταβάλλεις αυτό το ποσό χρημάτων.
Ζητούν να γίνει το συγκεκριμένο τρόπο (αντί π.χ. να υπολογίσεις εσύ το 3% με το κομπιουτεράκι και να το κάνεις δωρεά στην ψύχρα) ώστε το σύστημα να κρατά αρχείο.


PayPal


Κατ'αρχάς χρειάζεστε δύο πράγματα:

1. Έναν λογαριασμό PayPal
2. Πρόσβαση στον web-banking ιστοχώρο της Τράπεζας στην οποία διατηρείτε λογαριασμό

Βήματα:

Βήμα 1ο. Συνδέεστε στο λογαριασμό PayPal σας και στην πρώτη σελίδα κάνετε κλικ στην επιλογή Top Up. Θα δείτε μια σελίδα σαν κι αυτή

Βήμα 2ο. Σημειώστε (ή κάντε Ctrl-C) στην ακολουθία που βλέπετε σαν TransferID.

Βήμα 3ο. Συνδέεστε στον ιστοχώρο της τράπεζάς σας και επιλέγετε να αποστείλετε έμβασμα σε άλλη τράπεζα εντός Ελλάδας.

Βήμα 4ο. Συμπληρώνετε τα στοιχεία του εμβάσματος και βάζετε:
- στο πεδίο με το IBAN του δικαιούχου το GR9808100010000601817360023
- στο πεδίο με το BIC του δικαιούχου το BOFAGR2XXXX
- στο πεδίο "Πληροφορίες για τον Δικαιούχο" ή "Κωδικός Αναφοράς Δικαιούχου" ή τελοσπάντων το αντίστοιχο που βγαίνει σ'εσάς βάζετε το TransferID από το Βήμα 2. Όπως θα δείτε παρακάτω, εγώ για πιο σίγουρα βάζω όλο το λεκτικό "PAYPAL TRANSFER ID: xxxxxxxxx" και όχι ξερό το νούμερο.

Βήμα 5ο. Διπλοελέγξτε οτι τα έχετε βάλει όλα σωστά και εκτελέστε το έμβασμα. Συνήθως το σύστημα της τράπεζας θα σας δώσει μια προεπισκόπιση του εμβάσματος πριν αυτό εκτελεστεί. Προσέξτε τα έξοδα εμβάσματος. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν πρέπει να ξεπερνούν το €1. Το παρακάτω παράδειγμα ολοκληρωμένου εμβάσματος είναι από την Τράπεζα Πειραιώς η οποία χρεώνει €0,50. Έχω μαρκάρει με κόκκινο το σημείο στο οποίο έβαλα το TransferID.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε τα τρία στοιχεία που θα καταχωρήσετε στο Βήμα 4. Το PayPal μπορεί να σας χρεώσει κύριος είδε πόσα € για να διορθωθεί το λάθος και να πιστωθεί ο λογαριασμός σας. Το έμβασμα κάνει 1-2 ημέρες για να εμφανισθεί στο PayPal.

60 
 Thumb up
1.09
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Babis Tsimoris
Greece
Thessaloniki
Macedonia
flag msg tools
If you be the Miracle, you can do the Miracle!
badge
There is no knowledge that is not power
Avatar
mbmbmbmbmb
που ποσταρω reviews αν ποτε γραψω;;;whistle
4 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Manos Velivassakis
Greece
Athens
Attiki
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Κάνεις κανονικό post όπως κάθε άλλο θέμα που ανοίγεις. Στον κατάλογο τα βάζω εγώ μετά.
4 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Michail Giannis
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Πως μπορώ να δω ένα παιχνίδι πόσοι και ποιοί απο το Greek Guild το έχουν. Τι σχόλια του έχουν κάνει. Ποιοί απο το Greek Guild το έχουν προς ανταλλαγή ή πώληση. Πόσοι απο το Greek Guild ζητάνε ένα παιχνίδι.Για να δείτε αν κάποιος δίνει κάτι στην κεντρική σελίδα του Greek Guild πατήστε πάνω εκεί που λέει Collections: browse
εκεί είναι όλη η συλλογή των παιδιών απο το Greek Guild και σε τι κατάσταση έχουν τα παιχνίδια τους.

Ξεκλικάρεις όλα τα τικ που έχει και γράφεις στο κουτάκι το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.
Μετά πατάς ΟΚ και κοιτάς ποιος το έχει στο for trade ή και γενικά σε τι κατάσταση το έχουν όλοι.
(Μιας και δεν υπάρχει κατηγορία οτι είναι για πώληση όλοι εκεί τα βάζουμε είτε είναι για αγορά είτε είναι για ανταλλαγή)


Χρησιμοποιείστε όλοι σας το Collections: browse. Θα σας γλυτώσει απο πολύ κόπο και απορείες.

Παράδειγμα: Σας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι πχ Puerto Rico. Πάτε και γραφετε Puerto Rico και βλέπετε ποιοί το έχουν,πόσοι το θέλουν,πόσοι το έχουν για ανταλλαγή κ.α.
18 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Δημητρης Βασιαδης
Greece
Ζωγραφου, Αθηνα
Αττική
flag msg tools
designer
Avatar
mbmbmbmbmb
HINT και για παλιους! Ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος να δω το προφιλ καποιου?

Πατας πανω στο my geek (αριστερα στην μπαρα στο πανω μερος της οθονης)
Χωρις να περιμενεις να φορτωσει η σελιδα πηγαινε στο address bar του browser σου και αντικατεστησε το δικο σου ονομα με του χρηστη για τον οποιο ενδιαφερεσαι κ πατα enter.

Πολυ πιο γρηγορο απο τον κλασσικο τροπο,με search users κλπ
(Φυσικα αν εμφανιζεται στην οθονη το avatar του απλα πατας στο username του)
12 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Andreas Artdicted
Greece
Athens
Kallithea
flag msg tools
badge
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Avatar
mbmbmbmbmb
Να ρωτησω κι εγω, για να βαλεις εικονα ενος παιχνιδιου σε ενα ποστ κανεις την οδυσσεια insert geek image , μετα open new tab να βρεις το παιχνιδι , την εικονα που θες, copy paste τον imageid της εικονας ή υπαρχει πιο γρηγορος τροπος?

Επισης πως κανεις quote διαφορετικων αποψεων στο ιδιο post
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Δημητρης Βασιαδης
Greece
Ζωγραφου, Αθηνα
Αττική
flag msg tools
designer
Avatar
mbmbmbmbmb
antreas1911 wrote:
Επισης πως κανεις quote διαφορετικων αποψεων στο ιδιο post
Πατας quickquote σε οσα ποστ θες και τα κανεις ενα-ενα copy paste μεσα στο notepad με τη σειρα που θες. Μετα τα ποσταρεις ολα μαζι απο το notepad σε ενα καινουριο post.

για τις εικονες νομιζω οτι δεν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος.
3 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
Που ειναι εκεινη η επιλογη που βλέπεις τις αλλαγες που συμβαινουν στο BGG ζωντανα όπως σε χρηματιστηριο που είχε επισημανει ο geoman νομιζω;
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Giannis Sofianopoulos
Greece
Agios Dimitrios
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mb
kastrologos wrote:
Που ειναι εκεινη η επιλογη που βλέπεις τις αλλαγες που συμβαινουν στο BGG ζωντανα όπως σε χρηματιστηριο που είχε επισημανει ο geoman νομιζω;Geek Current

10 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Sotiris Kappos
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Geek current

Αμάν, ρε GiannisS!!! To πιο γρήγορο πιστόλι του λεκανοπεδίου;
7 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
GiannisS wrote:

Eυχαριστώ!
4 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Giannis Sofianopoulos
Greece
Agios Dimitrios
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mb
Greywind wrote:
Geek current

Αμάν, ρε GiannisS!!! To πιο γρήγορο πιστόλι του λεκανοπεδίου;Το χέρι κολλημένο στο F5...
6 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Kostas Anagnostopoulos
Greece
Egaleo
flag msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
Πως μπορώ να βρω τις geeklists που έχει ένας χρήστης?

Ευχαριστώ
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Giannis Tsekos

Kalamata and/or Athens
msg tools
Avatar
mbmbmbmbmb
click στο nickname μου -> click στο contributions (πάνω στη μέση) -> βρες στη δεξιά μεριά τη λέξη GeekLists (ναι αυτή με το μπλε φόντο) -> από κάτω είναι αυτό που θες (π.χ. εγώ έχω 0 GeekLists)
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
Πριν λίγο καιρό κάποιος, κάπου είχε πει τον τροπο να εισαγεις εικονες είτε αριστερα είτε δεξια είτε κέντρο με καποια εντολή, νομιζω μπορουσες να βάλεις και κειμενάκι. Θυμαται κανενας πού και πώς;
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
George Zotos
Greece
Artemis (Loutsa) Attiki
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
kastrologos wrote:
Πριν λίγο καιρό κάποιος, κάπου είχε πει τον τροπο να εισαγεις εικονες είτε αριστερα είτε δεξια είτε κέντρο με καποια εντολή, νομιζω μπορουσες να βάλεις και κειμενάκι. Θυμαται κανενας πού και πώς;


Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
[floatleft]εδώ την εικόνα[/floatleft. στο τέλος αντί για τελεία βάζεις αγκύλη ]
το αντίστοιχο με floatright αντί για left
Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
9 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Alexandros Boucharelis
Greece
Drama
flag msg tools
designer
badge
ubi bene ibi patria // vidi perfutui veni
Avatar
mbmbmbmbmb
Ωραίος!!!
4 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Johan Papadopoulos
msg tools
MountainRoot wrote:
Πως μπορώ να δω ένα παιχνίδι πόσοι και ποιοί απο το Greek Guild το έχουν. Τι σχόλια του έχουν κάνει. Ποιοί απο το Greek Guild το έχουν προς ανταλλαγή ή πώληση. Πόσοι απο το Greek Guild ζητάνε ένα παιχνίδι.


Πως μπορώ να δω την βαθμολογία από τα παιδιά του guild σε ένα παιχνίδι; Κάνοντας αυτά που προτείνει ο MountainRoot βλέπεις τις βαθμολογίες εκείνων που έχουν αφήσει comment για το παιχνίδι. Μπορώ να δω για ένα παιχνίδι όλες τις βαθμολογίες ανεξαρτήτου owned/commented... ;
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Manos Velivassakis
Greece
Athens
Attiki
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Sutured wrote:
MountainRoot wrote:
Πως μπορώ να δω ένα παιχνίδι πόσοι και ποιοί απο το Greek Guild το έχουν. Τι σχόλια του έχουν κάνει. Ποιοί απο το Greek Guild το έχουν προς ανταλλαγή ή πώληση. Πόσοι απο το Greek Guild ζητάνε ένα παιχνίδι.


Πως μπορώ να δω την βαθμολογία από τα παιδιά του guild σε ένα παιχνίδι; Κάνοντας αυτά που προτείνει ο MountainRoot βλέπεις τις βαθμολογίες εκείνων που έχουν αφήσει comment για το παιχνίδι. Μπορώ να δω για ένα παιχνίδι όλες τις βαθμολογίες ανεξαρτήτου owned/commented... ;


Υπάρχει τρόπος αλλά είναι επίπονος. Κάνεις geek buddies όλα τα μέλη του Greek Guild και τους βάζεις στην ίδια ομάδα Geek buddies. Μετά στην σελίδα του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει αν πατήσεις Geekbuddy Analysis σου βγάζει τον μέσο όρο και όλες τις βαθμολογίες που έχουν δώσει τα μέλη του Guild. Αυτό φυσικά μπορείς να το εφαρμόσεις και σε λίγα άτομα που ξέρεις ότι έχουν κοινά γνούστα με σένα.
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Babis Tsimoris
Greece
Thessaloniki
Macedonia
flag msg tools
If you be the Miracle, you can do the Miracle!
badge
There is no knowledge that is not power
Avatar
mbmbmbmbmb
|Πως βαζεις Geek buddies σε μια ομαδα;;
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Andreas Artdicted
Greece
Athens
Kallithea
flag msg tools
badge
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Avatar
mbmbmbmbmb
Πως φτιαχνεις quiz?

Σορυ αν ρωταω χαζομαρα αλλα δεν το βρισκω
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Sotiris Kappos
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε ιεραρχημένα τα παιχνίδια με βάση το βαθμό δυσκολίας τους;

edit:
Siromist wrote:
|Πως βαζεις Geek buddies σε μια ομαδα;;

My geek-> Geek buddies-> Manage groups

antreas1911 wrote:
Πως φτιαχνεις quiz?

Σορυ αν ρωταω χαζομαρα αλλα δεν το βρισκω

Στα εικονίδια που έχεις πάνω από δω που γράφεις, έχει ένα ερωτηματικό (δίπλα από το εικονίδιο του YouTube).
2 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Andreas Artdicted
Greece
Athens
Kallithea
flag msg tools
badge
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Avatar
mbmbmbmbmb
Δεν εχει! Αριστερα του tube εχει μια 'ιτια' ( external image) και δεξια το vimeo id.
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Babis Tsimoris
Greece
Thessaloniki
Macedonia
flag msg tools
If you be the Miracle, you can do the Miracle!
badge
There is no knowledge that is not power
Avatar
mbmbmbmbmb
ManOfSorrows wrote:
Sutured wrote:
MountainRoot wrote:
Πως μπορώ να δω ένα παιχνίδι πόσοι και ποιοί απο το Greek Guild το έχουν. Τι σχόλια του έχουν κάνει. Ποιοί απο το Greek Guild το έχουν προς ανταλλαγή ή πώληση. Πόσοι απο το Greek Guild ζητάνε ένα παιχνίδι.


Πως μπορώ να δω την βαθμολογία από τα παιδιά του guild σε ένα παιχνίδι; Κάνοντας αυτά που προτείνει ο MountainRoot βλέπεις τις βαθμολογίες εκείνων που έχουν αφήσει comment για το παιχνίδι. Μπορώ να δω για ένα παιχνίδι όλες τις βαθμολογίες ανεξαρτήτου owned/commented... ;


Υπάρχει τρόπος αλλά είναι επίπονος. Κάνεις geek buddies όλα τα μέλη του Greek Guild και τους βάζεις στην ίδια ομάδα Geek buddies. Μετά στην σελίδα του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει αν πατήσεις Geekbuddy Analysis σου βγάζει τον μέσο όρο και όλες τις βαθμολογίες που έχουν δώσει τα μέλη του Guild. Αυτό φυσικά μπορείς να το εφαρμόσεις και σε λίγα άτομα που ξέρεις ότι έχουν κοινά γνούστα με σένα.


το Geekbuddy analysis που το γραφει;whistle
1 
 Thumb up
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
Sotiris Kappos
Greece
Athens
flag msg tools
badge
Avatar
mbmbmbmbmb
Siromist wrote:
το Geekbuddy analysis που το γραφει;whistle


Ε, ψάξ' το λίγο κι εσύ...

My Geek-> GeekBuddies-> Analyze

antreas1911 wrote:
Δεν εχει! Αριστερα του tube εχει μια 'ιτια' ( external image) και δεξια το vimeo id.


Μήπως πατάς Quickreply και Quickquote; Αντί για Reply και Quote;
4 
 Thumb up
0.06
 tip
 Hide
 • [+] Dice rolls
1 , 2 , 3 , 4 , 5  Next »  [12] | 
Front Page | Welcome | Contact | Privacy Policy | Terms of Service | Advertise | Support BGG | Feeds RSS
Geekdo, BoardGameGeek, the Geekdo logo, and the BoardGameGeek logo are trademarks of BoardGameGeek, LLC.